Loading...

Ο Αλέξης, το παιδί του λαού και σωτήρας της χώρας, από χθες το πρωί μπήκε στη Βουλή κραδαίνοντας το λάβαρο της Αντίστασης ως εκπρόσωπος των προλετάριων και ορκισμένος εχθρός της Μεσαίας Τάξης, να τιμωρήσει αυτούς τους άθλιους και εχθρούς της πατρίδας μας που ‘’κατέστρεψαν την οικονομία’’, υποσχόμενος ως ηγέτης να τους τιμωρήσει μεταλλάσσοντας τους σε υποδεέστερα όντα, επαναφέροντας στην Ευρώπη την ξεχασμένη και χαρακτηρισθείσα ως ‘’πανώλη’’ κοινωνική τάξη του 19ου αιώνα, αυτή του Μαρξ και του Ένγκελς, την τάξη του ‘’Κουρελοπρολεταριάτου’’, των ξεπεσμένων και εξαθλιωμένων κοινωνικά στοιχείων (ζητιάνοι, αλήτες κλπ.) που έχασαν την ταξική τους θέση στην κοινωνία και μαζί την όποια αστική ταξική τους συνείδηση!


     Όντως θα πρέπει να δεχτούμε ότι για πρώτη φορά στη ζωή του ‘’πέτυχε τον στόχο του’’, αν και υπολείπεται  κάποιων τελευταίων του σχεδιασμών όπως θα δούμε!   
     Ας μη ανησυχούν όμως οι όποιοι θιασώτες και ακολουθητές του ότι μπορεί να στραβώσει κάτι σ’ αυτή την βίαιη ανακατανομή του πλούτου και της αναστροφής των κοινωνικών  τάξεων, γιατί πρόκειται περί μιας ‘’συλλογικής’’ προσπάθειας των ισχυρών της γης, της Ε.Ε. και των δυο ισχυρών κομμάτων του τόπου μας, γι αυτό και οι προσδοκίες τους τελικά θα ευοδωθούν, είναι θέμα χρόνου και θα εξηγήσουμε τους λόγους στη συνέχεια, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ  ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!    

    
     Ωστόσο, ας καταλάβουν επιτέλους όλα αυτά τα διεθνή και εγχώρια μιάσματα, ότι η παγκόσμια κοινότητα μοιάζει πλέον ως μια μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί!    
     Αν δεν αλλάξουν μυαλά και τακτικές άμεσα κατανοώντας τις ανάγκες των λαών σεβόμενοι τους πολίτες τους, μοιραίως οι λαοί θα οδηγηθούν σε βιαιότητες και σε κοινωνικές αναταραχές που θα οδηγήσουν σε πολιτικές ανακατατάξεις και σε  στιγμές τραγικές κι ανείπωτες. Σε περιόδους βιαίας ανακατανομής των εξουσιών, ίδιες αυτών που υπήρξαν ως σταθμοί στην παγκόσμια Ιστορία βαμμένες στο αίμα, όπως της Γαλλικής Επανάστασης και της Οκτωβριανής Επανάστασης των Ρώσων, που πλήρωσαν με το αίμα τους πρώτοι οι τότε εξουσιάζοντας τους λαούς τους!!!
     Αυτά, οι έχοντες τον παγκόσμιο πλούτο και την εξουσία στα βουτηγμένα στο αίμα των λαών χέρια τους, ας μη τα θεωρούν πλέον ως μη πιθανά σενάρια, όπως επίσης και κάθε προδότης μη πιστέψει ότι δεν θα πληρώσει το τίμημα της προδοσίας του!
     ΘΑ ‘ΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΑΡΓΟΥΝ!!

    
     Και εις επίρρωση των ως άνω:  Τελεσίγραφο ΣΟΚ από τον SSM και την Commission!
     Ζητούν πλέον επιτακτικά το όριο για την προστασία της α΄ κατοικίας να πέσει στις  75.000 €! Απαιτώντας το, τονίζουν ότι, πρέπει να προστατευθούν μόνο όσοι έχουν πραγματική οικονομική αδυναμία! Μιλάμε για απόλυτη παράνοια και πολιτική αλητεία!
     Προφανώς, θα αναφέρονται σε κάποιες γκαρσονιέρες και υπόγεια ‘’αποθήκες ψυχών’’! Είναι αυτά που δεν θέλουν να πάρουν και όχι σε διαμερίσματα και κατοικίες!
     Και συνεχίζουν: Το όριο των 75.000 ευρώ θεωρούμε πως διασφαλίζει τον αποκλεισμό της προστασίας των στρατηγικών κακοπληρωτών αν είναι δυνατόν- αλλά και όσων αποφεύγουν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους με τις τράπεζες, απειλώντας αυτους που θα βρεθούν εκτός των ορίων να προλάβουν να τα ρυθμίσουν πριν είναι αργα!!!
     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!   


     Και η ερώτηση της χρονιάς: Ποιοί μπορούν να ζήσουν σε χώρους αξίας κάτω των 75000€, ποιοί θα κοστολογήσουν τις τρέχουσες αξίες και τις ανάγκες κάθε οικογένειας, πόσοι θα διατηρήσουν τα σπίτια τους και τα σπίτια των παιδιών τους που έφτιαξαν με τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής και τέλος ποιοί θα αποφασίσουν αν πρέπει να ζήσουν ή να πεθάνουν ως άνθρωποι ή πένητες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι! Όλα αυτά ποιοί θα τα αποφασίσουν; 
     Οι δανειστές, οι πολιτικοί μας ή οι τραπεζίτες μας; 
     Συγγνώμη, αλλά είναι εξωφρενικό, ουτοπικό και γελοίο να ψάχνουμε να βρούμε τις απαντήσεις! Αποτελεί προσβολή για την νοημοσύνη κάθε Έλληνα καθώς οι προθέσεις τους είναι άλλες, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

    
     Κύριοι, για εσάς στην Ελλάδα τα ψέματα τέλειωσαν!!!
     Αν δεν προλάβετε έως 31-12-18 να έχετε επιστρέψει, ακυρώσει και αλλάξει τις ως άνω απάνθρωπες, εγκληματικές  και Γκεμπελικές προτάσεις αφανισμού του λαού μας, αντικαθιστώντας τες με τη μια και μοναδική πρόταση  σωτηρίας για όλους - να ψηφίσετε δια νόμου να προηγούνται της εξαγοράς των δανείων τους οι Έλληνες στις ίδιες αξίες  που προσφέρονται  στους ηθικούς αυτουργούς και εκτελεστές του λαού μας -, ετοιμασθείτε για τα ψιλότερα δέντρα, ή για το Γουδί, ότι έρθει πρώτο!!!!!!

    
     Τέλος, φίλοι μου, επειδή έχουμε διαπιστώσει ότι τα μεγάλα κείμενα σας κουράζουν, περισσότερα στο επόμενο άρθρο μας! Έως τότε, υπομονή και κλειστές τηλεοράσεις!!!


Β. Αναγνώστου 
                                 
Συγγραφέας- αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!