Loading...

Μιλάμε πλέον για τον πλήρη αφελληνισμό του τραπεζικού μας συστήματος! Για μια χώρα που η κυβέρνηση της παρέδωσε συνειδητά τις τράπεζες μαζί με τον λαό της και τα δάνεια του στα χέρια των χειρότερων λεηλατών της ανθρωπότητας, διαπράττοντας μια ακόμα πράξη Εσχάτης Προδοσίας!!!  

    
     Από χθες και η Eurobank στα χέρια ενός ακόμα γίγαντα της παγκόσμιας οικονομίας! Με τις άλλες τράπεζες ήδη στα χέρια των Ρότσιλντ και Σόρος, περνώντας κι αυτή στα χέρια του Π. Γουάτσα, όλο το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας πέρασε πλέον στα χέρια των διαπιστευμένων πλέον παγκοσμίως αδίστακτων εκτελεστών, βαμπίρ και κορακιών!

    
     Ωστόσο, πάντα ήταν τόσο απλό και διάφανο το σχέδιο τους, που είναι πραγματικά απίστευτο για έναν οξυδερκή λαό όπως ο δικός μας, να μην έχει αντιληφθεί τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι που έχουν παίξει στη πλάτη του!   
     Έως και το 2000 στήνοντας το παιχνίδι του Χρηματιστηρίου, κατάφεραν να κλέψουν όλες τις οικονομίες του λαού, σε συνεργασία πάντα με τους εκάστοτε κυβερνόντες και τραπεζίτες, χειραγωγώντας τον λαό από κοινού, δηλώνοντας όλοι ότι θα φτάσει στις 10.000 μονάδες, καταγκρεμίζοντας το αμέσως μετά, χάνοντας ο κόσμος τα λεφτά του! Αυτή ήταν δυστυχώς και η αρχή του τέλους της χώρας!!!
     Ωστόσο, αμέσως μετά δεν δίστασαν οι ‘’τραπεζίτες μας’’ να στήσουν το δεύτερο πάρτι τους, φορτώνοντας με δάνεια τον λαό πάνω από τις δυνατότητος του, βάζοντας να τηλεφωνούν έως και τις νύχτες στα σπίτια του, δίνοντας ασυστόλως δάνεια με εγγύηση τις περιουσίες τους και άλλων συγγενών και φίλων, εξαπατώντας για δεύτερη φορά τον λαό υποσχόμενοι πάλι ότι θα ανέβει το χρηματιστήριο και έτσι θα ξαναπάρουν όλοι πίσω τα λεφτά τους!  Φυσικά έγινε το αντίθετο, καθώς αυτή τη φορά  το γκρέμισαν στα Τάρταρα εξαπατώντας τους, παίρνοντας τους και τα λεφτά των δανείων τους!                                                              
     Στη συνέχεια οδήγησαν τον τόπο σε οικονομική κρίση και στα Μνημόνια θανάτου, ρίχνοντας τον τελικά στον Καιάδα! Καταχρέωσαν τη χώρα εκτινάσσοντας το Δημόσιο Χρέος, εξαγοράζοντας ταυτόχρονα συνειδήσεις και πολιτικούς, τοποθετώντας ΄΄δικές΄΄ τους πλέον κυβερνήσεις προσκυνημένων και δοσίλογων, βάζοντας τους να υπογράψουν και να ξεπουλήσουν τα πάντα, πατρίδα και λαό, μαζί και τον Εθνικό μας πλούτο, μετατρέποντας πλέον τη χώρα σε αποικία τους και τους πολίτες της σε μια κοινωνία  σκλάβων!   

    
     Και ρωτώ απλά κάθε Έλληνα που ζει σ’ αυτόν τον τόπο: Πώς είναι δυνατόν να το αντέχουμε αυτό ως λαός και τι κάνουμε γι αυτό;
     Η απάντηση φυσικά είναι ΤΙΠΟΤΑ! Τους αφήνουμε δυστυχώς να λεηλατούν και να καταστρέφουν τα πάντα, κλέβοντας τα σπίτια μας, τα παιδιά μας, τη χώρα μας έως και τις ζωές μας και δεν αντιδρούμε!!!             
     Τους αφήνουμε να μας κοροϊδεύουν και να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας κάθε μέρα και κάθε στιγμή προσπαθώντας να μας πείσουν ότι πρέπει να πάρουν τις περιουσίες και τα σπίτια κάθε Έλληνα που χρωστά πάνω από 500€ στο Δημόσιο, αλλά και στις τράπεζες οποιοδήποτε ληξιπρόθεσμο ποσό και δάνειο για να τις σώσουν τάχα από τους ‘’κακοπληρωτές’’!
     Μιλάμε για πολιτική αλητεία καθώς θα πετάξουν στους δρόμους και τους δύσμοιρους εγγυητές τους, αυτούς που εγγυήθηκαν για τα παιδιά τους και τους όποιους δικούς τους, δίχως να γνωρίζουν όταν υπέγραφαν ότι συγκεκριμένα οργανωμένα κέντρα είχαν βάλει ήδη στόχο να χρεοκοπήσουν τη χώρα και τον λαό για να τους πάρουν τελικά τα πάντα!


     Ανάλγητα μισελληνικά Νενέκια, ποιον Έλληνα ενδιαφέρει να σωθούν οι τράπεζες τώρα που πια ανήκουν στους κυνηγούς και εκτελεστές του; Οι τράπεζες ανήκαν στον λαό μας έως να τις προσφέρετε ως δώρο στους μέντορες σας, γιατί είναι πληρωμένες και σωσμένες  απ’ αυτόν τουλάχιστον τρεις φορές, μαζί με όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, άρα κα τα δάνεια!
     Ωστόσο, εσείς πήρατε τις τράπεζες του λαού για να τις δώσετε στους λεηλάτες και κατακτητές της πατρίδας μας να τους πάρουν τις περιουσίες και τα σπίτια τους!  ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;                  
     Ως πότε πιστεύετε ότι μπορείτε να κρύβεστε πίσω από τα ανομήματα σας και τις ντροπές σας; 

    
     ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΝΕΚΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ  ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗΣ ΣΟΥ;
     ΑΝ ΟΧΙ, ΒΓΕΙΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!                                      
    

     ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΕΣΤΩ & ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ Ν\Σ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΧΩΡΑ!!!!!!      

    

Β. Αναγνώστου                                                            

Συγγραφέας- αρθρογράφος                

www.manifesto.com.gr

                               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!