Loading...

Μαζεύτε τα, γιατί πήραν τις Ελληνικές σημαίες και βγήκαν στους δρόμους ως ταραχοποιά κι ανθελληνικά εξτρεμιστικά στοιχεία, καθοδηγούμενα φυσικά από εσάς τους Φασίστες γονείς τους, να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της πατρίδας τους!!!
     Πρέπει να ντρέπεστε, αυτά δεν είναι παιδιά, είναι στυγνοί τρομοκράτες! Πώς τόλμησαν να πάνε κόντρα στους πατριωτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης που δίνει τον "υπέρ πάντων αγώνα" να σώσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας; Τι θράσος και αυτό! Πώς τόλμησαν να αντιπαρατάξουν τα πατριωτικά τους συναισθήματα προασπίζοντας τα εθνικά μας ιδεώδη, την Ιστορία μας και τα εδάφη μας και τι απεχθής κι αρρωστημένος αλυτρωτισμός είναι αυτός; Ντροπή, πρέπει να ντρέπεστε ως γονείς!  


     Φίλοι μου, σε ένα από τα τελευταία άρθρα περιγράφοντας τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει η χώρα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκα και στη φράση "ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ …" Ωστόσο όπως φαίνεται, αυτή δεν θα ‘ρθει από εμάς τους κατ’ εξοχήν  υπεύθυνους, αλλά από τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, κάτι που δεν περιποιεί τιμή για κανέναν από μας, αντιθέτως, μας φορτώνει ενοχές κάνοντας μας να ντρεπόμαστε!
     Ωστόσο ένα θα πω: Πρέπει να νοιώθουμε υπερήφανοι γι αυτή τη νέα γενιά!!!

     Φυσικά πρώτοι καταδικάζουμε την παρείσφρηση των όποιων ακραίων ομάδων και κομμάτων στα συλλαλητήρια, αυτών που φρόντισαν να καπηλευτούν την εξέγερση των νέων μας, όπως η Χ.Α.  Ωστόσο, αυτό το επίπεδο της ντροπής και έσχατης κατάντιας αυτών που μας κυβερνούν, των έως χθες πρεσβευτών των καθημερινών συλλαλητηρίων να καθυβρίζουν τώρα τους μαθητές μας χαρακτηρίζοντας τους έως και αναρχικούς δεν περιγράφεται, έστω κι αν πρέπει να τους κατατάξουμε εκεί που πραγματικά ανήκουν, στα βοθρολύματα της πολιτικής, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να προδώσουν τη πατρίδα τους ή να καταγγείλουν τα παιδιά μας ως Φασίστες! ΝΤΡΟΠΗ!!

     Αλέξη Τσίπρα κι εσείς όλοι οι άλλοι τα βατεμένα Τσιπραίικα Νενέκια, η Χούντα έπεσε από τους φοιτητές μας, εσείς αν όχι από εμάς θα πέσετε από τους μαθητές μας!!!
     Είστε ένα πολιτικό μόρφωμα παρωχημένης εποχής, κάτι  μεταξύ ενός απολυταρχικού καθεστώτος τριτοκοσμικής χώρας, Χούντας ή Μοναρχίας, εμπνεόμενοι προφανώς από λάθος βιβλία και εποχές, όταν ως ηγέτες μέσω της εξαθλίωσης των λαών τους επέβαλαν τις δικές  τους κυβερνήσεις! Ωστόσο, μάθετε άθλιοι ότι οι εποχές άλλαξαν, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ήρθε η στιγμή να πληρώσετε το τίμημα που σας αξίζει! 
     Επίσης μάθετε, ότι κάτι που δεν θα αλλάξει πότε είναι, η αντίσταση των λαών απέναντι σ’ αυτά τα καθεστώτα!!!             

    
     Ετοιμαστείτε λοιπόν προδότες είτε να περάσετε τον Ρουβίκωνα μέσω μιας συνοπτικής διαδικασίας ίδιας με εκείνης των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου, αν κι εφόσον είστε τυχεροί για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας στα μπουντρούμια, καθώς οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη ως προδοτες θα σας οδηγήσει μοιραίως στο Γουδί ή κι ακόμα χειρότερα θα σας παραδώσει στα χέρια του λαού και εκεί ξέρετε τι σας περιμένει!  Αρχίστε λοιπόν να τρέμετε γιατί οι στιγμές αυτές πλησιάζουν!!!
     Ξεπουλημένα έμβια πρότυπα της προδοσίας και της ντροπής, είστε ότι χειρότερο έχει υπάρξει και καταγραφεί στην ιστορία αυτής της χώρας!


     Σας έχουμε ξαναπεί, είτε από εμάς είτε από τα παιδιά μας το τίμημα της προδοσίας σας θα το πληρώσετε ακριβά και φαίνεται πως αυτή η ώρα πλησιάζει! 
     Η οργή του λαού σύντομα θα ξεσπάσει πάνω σας καθώς η χώρα μοιάζει πλέον με μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί. Μια σπίθα μόνο αρκεί κι αυτή είτε θα ‘ρθει με το ξεπούλημα της Μακεδονίας είτε από την οικονομική ανέχεια του λαού μας που του κλέψατε τα πάντα και τώρα κλέβετε και τα σπίτια του, βγάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στα παγκάκια και στις στοές μαζί με τις οικογένειες τους, είναι θέμα χρόνου! 
     Τι πιστεύετε ανεγκέφαλα και γελοία ανθρωπάκια, ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς που θα χάσουν τα σπίτια τους; Πώς βγήκαν στη ζωή; Δεν είναι μόνο το Μακεδονικό και οι χειρισμοί σας στα αλλά εθνικά θέματα! Τα ρωτήσατε πως περνούν; Είναι χίλια δυο πράγματα μαζί, όλα αυτά που γκρέμισαν και φτωχοποίησαν τις οικογένειες τους, μαζί και τα ίδια αφαιρώντας τους κάθε όνειρο και προσδοκία στη ζωή!   ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!


     ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, Ή ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΘΑ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ Ή ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!  ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ!!!


       Και μην ελπίζεις αρχομανή προδότη σε τίποτα, γιατί δεν θα γλυτώσεις τελικά από τα χέρια του λαού! Η τύχη σου είναι προδιαγεγραμμένη!!!!!!Β. Αναγνώστου
                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                        

www.manifesto.com.gr

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!