Loading...

Ούτε Γενίτσαροι να κυβερνούσαν! Αυτοί δεν είναι Έλληνες, ισοπέδωσαν τα πάντα λαό και πατρίδα, το διασκεδάζουν και το χαίρονται και κανείς δεν αντιδρά! Τι άλλο θα δεχτούμε να μας κάνουν και επιτέλους, τι συμβαίνει με το λαό μας;

    
     Και εσείς ορέ καπεταναίοι ως που θα το πάτε, το βουλιάξατε το σκαρί! Αυτά που γίνονται στη Γαλλία, τις επόμενες μέρες θα φαντάζουν ως απλές πορείες μπροστά σ’ αυτά που θα συμβούν στη πατρίδα σας! Δεν το βλέπετε ότι οδηγείτε τη χώρα στο χάος, τι κάνετε, ως που θα φτάσει η αναλγησία σας;              
     Κλέψατε τις ζωές μας πτωχεύοντας πατρίδα και λαό, οδηγώντας στην εξαθλίωση καθε πολίτη της χώρας, λεηλατώντας και κατασχέτοντας καθημερινά ότι του βρείτε έως και τις τελευταίες του οικονομίες, τσακίζοντας τον στους φόρους να μη μπορεί να πληρώσει τίποτα ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΧΕΔΙΩ ΣΤΙΣ 80.000€  ΤΟ ‘’ΑΣΥΛΟ’’ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ‘’ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!  ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    Αν είναι δυνατόν να βάζετε ως όριο προστασίας ένα ποσό που αντιπροσωπεύει αξίες αποθηκών, δυαριών και χαμόσπιτων, πετώντας στον δρόμο εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που με το αίμα τους έφτιαξαν κάποιο ακίνητο για τα γεράματα τους και τα παιδιά τους!                           
    Τι κάνετε ανάλγητοι, πώς τολμάτε; Μιλάμε για Έλληνες πολίτες της διπλανής σας πόρτας!  Και πάψτε επιτέλους την κοροϊδία  με τις τάχα στρατιές των στρατηγικών κακοπληρωτών, ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

    
     ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!
     Σε ποιες τράπεζες αναφέρεστε; Σ’ αυτές των δανειστών; Αυτές που τις δώσατε εις εξόφληση του χρέους σας για να βρεθείτε στην εξουσία; Αυτές που ο λαός μας εξαγόρασε με το αίμα του τρεις φορές τα τελευταία χρόνια και που τις δώσατε μαζί με τα δάνεια του στους λεηλάτες της πατρίδας σας για να του πάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο και τώρα τα σπίτια του;
     Ντροπή σας, κλειστείτε στα σπίτια σας και πάψτε να βγαίνετε στα κανάλια, γιατί μόνο οργή προκαλείτε στον λαό!


     Πατριώτες, οι Γάλλοι δεν θίγεισαν  ούτε κατά το ελάχιστο όπως εμείς  κι όμως, βγήκαν στους δρόμους και μάχονται διεκδικώντας το αυτονόητο, να ζήσουν απλά ως άνθρωποι πριν τους κλέψουν οριστικά τη ζωή τους όπως έκαναν σ’ εμάς, μετρώντας ήδη ως λαός τα πρώτα θύματα τους!
     ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ  ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!

    
     ‘’Κύριοι’’ μάθετε, ότι αυτή τη φορά απασφαλίσατε τα χέρια και το πνεύμα του λαού ακόμα και των παιδιών μας, ως εδώ ήταν!
     Η οργή ξεχείλισε και οι μέρες που έρχονται θα ‘ναι μαύρες έστω κι αν τα ‘’γιλέκα’’ δεν θα ‘ναι κίτρινα  έχοντας το χρώμα της γαλανόλευκης και που μοιραίως θα γίνουν τα σάβανα σας!  Ανοίξτε τα μάτια σας κι αλλάξτε ρότα, όσο υπάρχει ακόμα καιρός!!!!!!
     Πάψτε να προδίδετε τον λαό και τη πατρίδα σας και βάλτε ένα τέλος σ’ αυτό αρχίζοντας με το πάγιο αίτημα των δανειοληπτών της χώρας, σώζοντας τους δανειολήπτες και όχι τις ξένες και λεηλατημένες πλέον τράπεζες μας!!! 
     ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ & ΕΣΑΣ!!!!!!


     Και κλείνοντας, μια διευκρίνηση: Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μας να ανεβάσουμε τους τόνους καταγγέλλοντας υβριστικά τους όποιους πολιτικούς μας και τις παρατάξεις τους. Ωστόσο, δείτε τι κάνουν στη χώρα κι αναρωτηθείτε αν το αξίζουν ή όχι, η κρίση είναι δική σας!
     Σε επόμενο άρθρο μας θα επανέλθουμε επί του θέματος για να αποδείξουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας και τις ίσες αποστάσεις που έχουμε κρατήσει πάντα απέναντι σε κάθε πολιτικό κάθε παράταξης, γι αυτό παρακαλώ πολύ μη μας κρίνετε άδικα!!!

 

Β. Αναγνώστου
                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                       

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!