Loading...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ  ΔΟΥΜΕ & ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ & ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΛΙΓΩΝ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ & ΣΦΑΓΗ!  ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ FUNDS ΣΤΟ 3-7% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ & ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
     ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ & ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!


     ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΡΡΗΤΑ  ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ:      
     ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ FUNDS & ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ  ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΥΛΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ  ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΣΕ OFFSHORE & ΣΕ ΑΛΛΑ FUNDS,  ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΣΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ & ΕΞΟΔΑ, ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΠΡΩΤΑ & ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ & ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΣΜΟΙΡΩΝ ΕΓΓΥΗΤΩΝ  ΓΟΝΙΩΝ  Ή ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !!!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!


     ΤΕΤΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΡΚΟΒΟΡΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΓΗ & ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    
     ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΘΝΟΥΣ  ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ & ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ!!!!!!                     
     ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΓΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ & ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!                
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΠΡΑΞΕΙΣ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ‘’ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ’’ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ’’ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΚΑΘΩΣ  ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!!!


     ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΙΣΤΕ Η ΕΣΧΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
     ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ & ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!
     ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ (& ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ) ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ  ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!                  
     ΕΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΙ ΑΡΩΓΟΙ & ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ & ΕΓΓΥΗΤΗ  ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΦΕΟΥΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ!


     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑΧΑ ‘’ΕΝΝΟΜΩΝ’’ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΙΩΝΕΙ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΩΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΝΟΜΟΥΣ!                                              
     ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ &  ΑΛΛΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕ ΤΟΥΣ & ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ & ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ , ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ & ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ & ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ & ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ & ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! 
     ΩΣ ΕΔΩ ΠΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΑΣ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΤΟΠΟ!!!

                                             
     ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ  ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ, ΔΥΣΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ,  Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!


Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ & ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!!Β. Αναγνώστου  
                                
Συγγραφέας- αρθρογράφος                        

www.manifesto.com.gr

     

ΥΓ. Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, κάντε αυτό το άρθρο viral στέλνοντας το παντού απ΄ άκρη σ' άκρη της χώρας, να αφυπνιστούν συνειδήσεις, αξίες, αρχές και ιδανικά, να προλάβουμε να σώσουμε τη πατρίδα μας, τον λαό και το Έθνος!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!