Loading...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ Β΄ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ  ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ & ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ  ΚΑΘΕ ΚΩΔ. ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΩΣ &ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

     
     Δείτε πως μέσω των funds θα γίνουν πλέον κάτοχοι εκατοντάδων χιλιάδων ακινήτων καταπατώντας τις στημένες μεταξύ τους ‘’συμφωνίες’’ καταληστεύοντας τους δανειολήπτες και τους εγκλωβισμένους κι ανήμπορους να αντιδράσουν εγγυητές τους, εκποιώντας τις περιουσίες τους έως και τις πρώτες κατοικίες τους!!!

    
     Έλληνες και Ελληνίδες ξυπνήστε έγκαιρα και συμπαρασταθείτε στο πλευρό των συμπατριωτών σας, αυτών των ανθρώπων της διπλανής σας πόρτας που χάνουν τα πάντα, γιατί οι επόμενοι θα ‘στε εσείς και οι οικογένειες σας!!!                                      
     Αυτό είναι το σχέδιο τους και δεν θα το αλλάξουν! Μην επαναπαύεστε ότι δεν θα ’ρθει και η δική σας ώρα, όταν θα μας θυμηθείτε θα ‘ναι πλέον αργά!  Οι ‘’άνθρωποι’’ είναι απίστευτοι, έχουν μαζέψει γύρω τους τα ‘’καλύτερα’’ μυαλά τη γης, γιατί τα δικά τους τα ‘χουν χαμένα, βρίσκοντας τον τρόπο να διοικούν κατά όπως θέλουν όλον τον πλανήτη! Αν δεν αντιδράσουμε τώρα ως λαός ενωμένοι δείχνοντας τη δύναμη μας, αν δεν κάνουμε αυτό που έκαναν και οι Γάλλοι (δείτε τι επέτυχαν μόνο σε λίγης μέρες), η χώρα θα καταστραφεί και θα μας παρουν τα πάντα!!!

     Μόλις στο προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε  σ’ αυτό το νέο τους εφεύρημα κι απίστευτο  σκάνδαλο των τριγωνικών πωλήσεων για να μπορούν να απαιτήσουν  τα δάνεια των πολιτών στο 100% της αξίας τους!

     
     Ωστόσο, δεν πέρασαν λίγες μέρες και χθες το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ‘’ΚΕΦΑΛΑΙΟ’’ ήρθε να επιβεβαιώσει τις θέσεις μας αποκαλύπτοντας τα σχέδια τους προχωρώντας ακόμα και πιο πέρα, κάτι που καταδεικνύει ότι οι ‘’άνθρωποι’’ δεν παίζονται!   
     Αυτό που δεν μπόρεσαν όμως ποτέ να καταλάβουν οι άθλιοι είναι, ότι έχουν να κάνουν με Έλληνες! Η αλαζονεία τους και τα αρρωστημένα πλέον μυαλά τους δεν τους άφησαν να σκεφτούν, ότι αν βρέθηκαν κάποιες χιλιετίες πιο γρήγορα στο έδαφος να περπατούν στα δυο, να εκφράζονται και να ζουν ως άνθρωποι σε οργανωμένες κοινωνίες και όχι να πηδάνε από δένδρο σε δένδρο, αυτό το οφείλουν στους Έλληνες!!!                          
     Δεν ξέρω αν απέμεινε να μας κάνουν κάτι άλλο πιο χειρότερο από αυτές τις συμφωνίες που κάνουν μονίμως κάτω απ’ το τραπέζι με τους κοινούς τους Μέντορες!   
     Ωστόσο, δείτε την απίστευτη συμπαιγνία που παίζεται σε βάρος του Έθνους μας, γιατί όντως αυτό συμβαίνει, καθώς οι καταστροφικές συνέπειες που θα υπάρξουν δεν  αφορούν μόνο 10.000.000 Έλληνες, άλλα και μια δεύτερη Ελλάδα αυτή της Διασποράς!!!


     Το σχέδιο τους είναι, να έρθουν σε δήθεν συμφωνία τράπεζες και κυβέρνηση, να μιλούν οι μεν για 80.000€ οι δε για 150.000€ για το ‘’άσυλο’’ της πρώτης κατοικίας προσπαθώντας να καταλαγιάσουν τον λαό δείχνοντας τάχα το ανθρώπινο προφίλ τους, ωστόσο, το όποιο αποτέλεσμα δεν έχει νόημα γιατί δεν το εξασφαλίζουν δια νόμου!!!                     
     Αυτή η συμφωνία και η υποχρέωση των τραπεζών καταλύεται δολίως εν τη γενέσει της ταυτόχρονα με την ψήφιση του Ν\Σ, καθώς τους δίνουν το δικαίωμα μέσω των τριγωνικών μεταξύ τους πωλήσεων στις θυγατρικές τους εταιρίες, funds και άλλες εισπρακτικές, να προχωρούν σε πλειστηριασμούς οιασδήποτε αξίας ακινήτου!!!

    
     ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΟΡΑ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΡΑΞΗ  ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, FUNDS & ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!!!!!!


     Μιλάμε για την μεγαλύτερη εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, για πράξη Εσχάτης Προδοσίας, ένα αποτέλεσμα που δεν πρέπει να καταγραφεί και που ο λαός μας πρέπει να το αποτρέψει με οποιοδήποτε τίμημα ακόμα και με το αίμα του, έστω κι αν αυτό χυθεί πρώιμα στους δρόμους, γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό θα συμβεί όταν θα αρχίσουν να βγάζουν από τα σπίτια τους δανειολήπτες και εγγυητές μαζί με τις οικογένειες τους!!!   
     Ανόητα Νενέκια, όλοι εσείς που ζείτε μέσα στο ψέμα, στη προδοσία και στη χλιδή, μάθετε ότι δεν θα χυθεί  μόνο το αίμα του λαού και μη προσδοκάτε στη σωτηρία σας! Η οργή του λαού θα ξεσπάσει  πάνω σας και θα ‘ναι μεγάλη, δείτε τα σημάδια των καιρών και θα καταλάβετε τι περιμένει τη δόλια πατρίδα μας, τον λαό και εσάς!!! 

    
     Τέλος, μήπως και προλάβετε να διορθώσετε τα λάθη σας και τα τόσα εγκλήματα σας, αναρωτηθείτε πριν κρίνετε τους άλλους, τι θα κάνατε εσείς στη θέση τους αν σας έκλεβαν τις περιουσίες σας, τις οικογένειες σας, την αξιοπρέπεια σας μαζί και τη ζωή σας! Και επειδή η απάντηση είναι μία και αυτονόητη, ετοιματείτε να πληρώσετε το τίμημα της προδοσίας σας!!!

Β. Αναγνώστου 
                                
Συγγραφέας- αρθρογράφος         

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!