Loading...


Κωφεύετε επί μονίμου βασεως ενός αιτήματος εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων δανειοληπτών και των εγγυητών τους, αρνούμενοι να δεχτείτε μια έκκληση σωτηρίας ενός συνόλου πολιτών που αφορά τουλάχιστον τον μισό πληθυσμό της χώρας, αυτών που σας ζητούν εναγωνίως να σώσετε τις οικογένειες τους, τα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους! Έχετε συνειδητοποιήσει τι κάνετε;

    
     Αυτό που κάνετε είναι απίστευτο! Παίζετε με τις ζωές ενός ολόκληρου λαού, κλέβοντας τα σπίτια του και τις περιουσίες των παιδιών του, καταστρέφοντας οικογένειες και ταυτόχρονα τη πατρίδα σας αντιμετωπίζοντας τους ως εχθρούς!    
     Ανακοινώσατε προ ημερών ότι η χώρα θα εφαρμόσει το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ της Κύπρου για να βοηθηθούν οι ‘’κόκκινοι’’ δανειολήπτες. Ωστόσο, πλέον του ότι αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, δεν είπατε καν ότι αυτό αφορά μόνο τους έχοντες πάρει δάνεια πρώτης κατοικίας! 
     Ωστόσο πείτε μας πέρα απ’ αυτό, οι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι δανειολήπτες και οι εγγυητές τους τι πρέπει να κάνουν; Να πάρουν τα όπλα και να βγουν στους δρόμους, να τα αδειάσουν πάνω στους δικαστικούς επιμελητές όταν θα ‘ρθουν να τους πάρουν τα σπίτια, να μπουν στη βουλή ή να τα στρέψουν στα κεφάλια τους; Ότι κι αν κάνουν ο τόπος θα βαφτεί στο αίμα, αυτό επιζητάτε; Τι στο καλό κάνετε, δεν βλέπετε που οδηγείτε τη χώρα;


     Κύριοι, δείτε το θέμα άμεσα πριν οδηγήσετε τη πατρίδα μας σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες, αποδεικνύοντας στον λαό ότι υπάρχετε όντως και κυβερνάτε ως Έλληνες εκπρόσωποι του και όχι ως καρικατούρες και φερέφωνα των δανειστών και μεντόρων σας! 
     Ο λαός είναι ανήμπορος πλέον ν’ ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες, πόσο μάλλον να πληρώσει τα δάνεια του κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Όπως επίσης γνωρίζουμε όλοι ότι αν δεν κάνετε κάτι δραστικό άμεσα θα οδηγηθούμε στο χάος!!!                 
     Επιτέλους τι κάνετε; Αν διαπράξατε το ‘’λάθος’’ να πείτε ψέματα στον λαό για Σεισάχθεια και κινήματα του "δεν πληρώνω", βρείτε τώρα τον τρόπο να διορθώσετε τα πράγματα εξοφλώντας το χρέος σας απέναντι του και πάψτε να κωφεύετε στο αίτημα του και στις κραυγές αγωνίας του γυρίζοντας του τη πλάτη!                                                           
     Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σεβαστείτε τον στηρίζοντας κάθε ‘’κόκκινο’’ δανειολήπτη και πάψτε να ενδίδετε στις  πιέσεις των τραπεζών και των νέων ιδιοκτητών τους! Αποδείξτε στον λαό ότι δεν είστε συνεργοί σ’ αυτή την εσχάτη πράξη προδοσίας, αλλάξτε την εικόνα σας, μη τους αφήνετε πλέον να λεηλατούν τη πατρίδα σας και τους πολίτες!!!

    
     Μπείτε επιτέλους στη βουλή (μάλλιασε η γλώσσα μας, γίναμε γραφικοί πλέον) και κάντε πράξη το αέναο αίτημα όλων των δανειοληπτών της χώρας! Αυτό που θα ‘πρεπε να είχατε κάνει 3.5 χρόνια τώρα, κάτι που είχατε το δικαίωμα να κάνετε και που κανείς από τους θεσμούς δεν σας το αρνήθηκε ποτέ! 
     Αυτό που θα είχε σώσει τον λαό και την οικονομία μας, κάτι που θα σας στοιχειώνει για πάντα ως άτομα και πολιτικούς και δη ως εκπροσώπους της Αριστεράς!


     ΔΩΣΤΕ ΕΣΤΩ & ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ FUNDS! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ,  & ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ & ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ! 
     ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ!!!!!!


     Κύριοι, είναι και κάτι άλλο.  Δεν μπορεί να κρύβεστε μονίμως κάτω  απ’ τον μανδύα της αριστεράς! Ποιοι αριστεροί θα έκαναν αυτά που κάνετε εσείς; Ντροπή!!! 
     Αυτή δεν είναι η Αριστερά των αρχών και των εκατονταετών αγώνων της, που ακόμα και οι δεξιοί τη σέβονταν πάντα! Αυτή δεν είναι η Αριστερά που κάποιοι ονειρεύτηκαν δίνοντας τη ζωή τους για  αυτήν, αφήνοντας τα κόκκαλα τους στα ξερονήσια προασπίζοντας τις αξίες τους και τα ιδανικά τους! Αυτή δεν είναι η Αριστερά των Ελλήνων αριστερών, αυτών που ονειρεύτηκαν μια ελεύθερη πατρίδα πολεμώντας τους Ιταλούς, τους Βούλγαρους και Γερμανούς, πληρώνοντας με το αίμα τους το τίμημα της λευτεριάς της πατρίδας τους, για να ‘ρθετε εσείς σήμερα να παραδώσετε τη Μακεδονία μαζί με την Ιστορία μας προδίδοντας το αίμα των πεσόντων ηρώων μας!!!


     Ας σταματήσει λοιπόν  αυτή η κοροϊδία και μη προσπαθείτε να διχάσετε τον  λαό μας. Εκεί που οδηγήσατε τη χώρα, δεν υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί, υπάρχουν μόνο Έλληνες που πρέπει να σκεφτούν τι θα κάνουν να σώσουν τη Πατρίδα τους και σ’ αυτό το πλάνο εσείς δεν υπάρχετε κύριοι!  Αν κάνουμε λάθος, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ!!!


Β. Αναγνώστου  
                                
Συγγραφέας- αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr

                             

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!