Loading...


Και εσύ Τσίπρα, σαν τον Γκρουέφσκι των Σκοπίων νύχτα θα φύγεις να σωθείς μαζί με τα άλλα μιάσματα, ωστόσο μην ελπίζεις αρχομανή προδότη ότι θα γλυτώσεις τελικά από τα χέρια του λαού, η τύχη σου είναι προδιαγραμμένη!!!!!!


     Ξεπούλησες τα πάντα, πατρίδα και λαό μαζί με τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας, παραδίδοντας τώρα και τη Μακεδονία μας προδίδοντας τους αγώνες της και τους ήρωες της, τι άλλο πλέον να περιμένουμε από εσένα ανθελληνικό Νενέκι;                          
     Μόνο ένας αδίστακτος άπατρις κι ανεγκέφαλος μισέλληνας θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο και εσύ το έκανες κατάπτυστε ως ένας νέος Τσολάκογλου!!!                    
     Ντροπή σου σίχαμα προσκυνημένε κι αδίστακτε προδότη!

     Πατριώτες, αρχίστε να μετράτε τις ώρες ελπίζοντας σ’ ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής, γιατί το κακό που πάνε να κάνουν στη πατρίδα μας όλα αυτά τα μιάσματα, πέραν του ότι είναι μη αναστρέψιμο, οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες όσο και καταστροφικές για τη χώρα, το μέλλον της, την Ιστορία μας και το Έθνος!!!


     ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ, ΝΤΡΟΠΗΣ & ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ & ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

     Εν καιρό ειρήνης η ηγεσία ενός ελεύθερου κράτους για λόγους ποταπούς και ιδιοτελείς, για να παραμείνει στην εξουσία ως όργανο των ισχυρών και ξένων δυνάμεων, να απεμπολεί και να διαγράφει καθοδηγούμενη από αλλότριες δυνάμεις τις πιο ένδοξες σελίδες της Ιστορίας του, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την ίδια την ύπαρξη του και τα σύνορα του, κτίζοντας τις βάσεις του αλυτρωτισμού των εχθρών του, για να ‘ρθει να χάσει τα επόμενα χρόνια τα εδάφη του, αποποιούμενο και το πιο ένδοξο τέκνο του και μεγαλύτερο Στρατηλάτη όλων των εποχών της παγκόσμιας Ιστορίας όλων των Εθνών της γης, παραχωρώντας τον κι αυτόν στους νέους ‘’Μακεδόνες’’!
     Όλο αυτό είναι ένα ασύλληπτο και Μακιαβελικό σενάριο που δεν μπορεί να συμβαίνει!!!
 

     Κι εσείς όλοι οι εύπιστοι "Έλληνες" που σήμερα στηρίζετε τους προδότες, θα με θυμηθείτε αλλά θα 'ναι αργά, όταν ο Σόρος θα χρηματοδοτεί την πρώτη ταινία με τον Μέγα-Αλέξανδρο Β. Μακεδόνα, τότε να δούμε πως θα νοιώθετε για τη συμμετοχή σας σ' αυτό το Εθνικό έγκλημα!

     Τέτοια απροκάλυπτη προδοσία και εθνική μειοδοσία, δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά στην ιστορία των εθνών! Πατριώτες, αν όλο  αυτό δεν σταματήσει προ της ολοκλήρωσης του, αυτά τα ανθελληνικά μιάσματα και προδότες δεν μπορούν πια να βρίσκονται ελεύθεροι  να κυκλοφορούν στη χώρα!!!


     Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ & Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ & ΣΩΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!


Β. Αναγνώστου
                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

ΥΓ. Παρακαλώ συγχωρήστε μας για την λανθασμένη αναφορά του πρώτου ονόματος στον τίτλο. Το σωστό φυσικά είναι Δανέλλης. Ο 151ος ΙΟΥΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ  "ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ" ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!!!
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!