Loading...


10 χρόνια τώρα μας χλευάζουν και κλέβουν τη ζωή μας! Μας είπαν ότι όλο αυτό τέλειωσε και η χώρα θα βγει στις αγορές, στήσαν πανηγύρια, πήραν τα νταούλια και βγήκαν γύρα σε όλα τα κανάλια της χώρας με τους ντελάληδες και τα φερέφωνα τους να ανακοινώσουν τάχα ότι η πατρίδα πέταξε από πάνω της τον ζυγό και τα μνημόνια κι ότι αλλάξαμε ρότα, ότι θα αποφασίζουμε εμείς πλέον ως λαός για τη πατρίδα μας και όχι οι ‘’άλλοι’’!

     Συγγνώμη, αλλά σε ποιους πιστεύουν ότι απευθύνονται και πότε θα καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με έναν νοήμονα λαό; Αν έχει συμβεί όντως αυτό, γιατί όλα τα επιτελεία των θεσμών βρίσκονται στην Ελλάδα επιβάλλοντας μας νέους όρους και αποκλεισμους;
     Ποιους προσπαθούν να κοροϊδέψουν, τι γελοιότητες είναι αυτές; ΝΤΡΟΠΗ!  
     Μας κλέψαν τη ζωή μας, τα παιδιά μας και την ελευθερία μας, δεν έμεινε πλέον τίποτα  άλλο να πάρουν πέρα από τα σπίτια μας και τον αέρα που αναπνέουμε και τώρα θέλουν να μας πάρουν κι αυτά να μας τελειώσουν!                                  
     Πήραν τις τράπεζες μαζί και όλα τα δάνεια του λαού, για να κατοχυρώσουν και νομικά  την καταλήστευση του λαού και της χώρας, καλύπτοντας την φρικαλεότητα των πράξεων τους και την νοσηρή επικυριαρχία τους επί του κράτους, μεταλλάσσοντας  μας σε Φέουδο και αποικία τους για να αποφασίζουν ως φεουδάρχες πλέον ποιοι θα κυβερνήσουν τη πατρίδα μας, ποιοι θα ζήσουν και σε ποιους θα μοιράσουν τα εδάφη μας, κάνοντας αρχή από την Μακεδονία!
     Κατέστρεψαν την οικονομία, τον λαό και τη χώρα  και τολμούν οι άθλιοι να απαιτούν νέα μέτρα κλείνοντας κάθε διέξοδο προς τη σωτηρία, δεν πάει άλλο, ως εδώ!!!

     Τολμούν οι εγκληματίες, τα απάνθρωπα αυτά μιάσματα  και λεηλάτες, μετά απ’ όλα αυτά που μας έχουν κάνει να στέκονται απέναντι μας αρνούμενοι κάθε αυτονόητο και δίκαιο αίτημα του λεηλατημένου πλέον λαού μας, ως επελαύνοντες βάρβαροι άλλων εποχών γκρεμίζοντας και καταστρέφοντας τα πάντα, σφαγιάζοντας έναν λαό που έφτασε να εκλιπαρεί να γλυτώσει τουλάχιστον το σπίτι του κι αυτό να του το αρνούνται!
     Ξεπέρασαν πλέον  κάθε όριο ανοχής μας. Μεταξύ των τόσων άθλιων και φεουδαρχικών όρων που ζητούν και θέλουν να επιβάλουν, είναι και η μείωση του πήχη προστασίας της πρώτης κατοικίας από τις 180 – 280000€, να πέσει έως και κάτω των 100.000€ για να στείλουν όλο τον Ελληνικό λαό σε γκαρσονιέρες, δυάρια και τρώγλες!!!


     Ταυτόχρονα, στο νέο άρθρο 9 που προστίθεται τώρα και αναφέρεται στην διεύρυνση της  περιμέτρου προστασίας της πρώτης κατοικίας, για να μη χάσει ο λαός τα σπίτια του, η κυβέρνηση ζητά το μέτρο αυτό να ισχύσει όχι μόνο για τα στεγαστικά δάνεια αλλά και για όλες τις περιπτώσεις των ακινήτων που συνιστούν πρώτη κατοικία, καλύπτοντας έως και αυτά που μπήκαν ως εξασφαλίσεις σε δάνεια για επιχειρηματικές & εμπορικές δραστηριότητες, είτε από τους ίδιους τους δανειολήπτες είτε από τους δύσμοιρους εγγυητές τους τις καλές εποχές!
     Είναι κάτι που  πρέπει οπωσδήποτε να γίνει  και να εξασφαλιστεί δια νόμου με δικλείδα ασφαλείας για να το σεβαστούν και οι τράπεζες  και δη δίχως αστερίσκους και αποκλεισμούς για τους δανειολήπτες και εγγυητές!!!                       
     Ωστόσο τολμούν τα ανάλγητα μιάσματα ακόμα κι αυτό να το αρνούνται!                        
     Τέλος, ουδείς πραγματιστής και νοήμων; Πώς είναι δυνατόν η όποια μείωση, κούρεμα ή διαγραφή γίνεται στα Στεγαστικά δάνεια να μην εφαρμόζεται και στα επιχειρηματικά και στα δάνεια του Ελληνικού Δημοσίου, αυτά που αφορούν τις επιχειρήσεις, τους πνεύμονες της οικονομίας και της ανάπτυξης της χώρας;  
     Αν δεν επιβιώσουν οι επιχειρηματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτές που γεννούν πλούτο, πως θα επιβιώσει το κράτος ακόμα και το τραπεζικό σύστημα; 
     Κύριοι, αποτελεί  κόκκινη γραμμή και θέμα πρώτης ανάγκης, θέμα κορυφαίο και υπαρξιακό για τη χώρα, οι ίδιοι όροι που θα εφαρμοστούν  για τα Στεγαστικά δάνεια, να ισχύσουν και για τα Επιχειρηματικά, είτε αυτοί είναι οι προτεινόμενοι του Κυπριακού μοντέλου ‘’ΕΣΤΙΑ’’ είτε οποιοιδήποτε άλλοι ευνοϊκότεροι αυτού!
                                             

     Ωστόσο κύριε Φλαμπουράρη και εσείς όλοι οι άλλοι κύριοι που φέρετε την ευθύνη των χειρισμών αυτού του τόσο κρίσιμου εθνικοοικονομικού θέματος, αν δεν βάλετε πλάτη ως κυβέρνηση να ψηφιστούν τα ως άνω και δη άμεσα, οτιδήποτε άλλο θα αποδειχθεί ουτοπία και λάθος, τίποτα δεν θα αλλάξει, όλα θα χειροτερεύσουν και η χώρα θα καταρρεύσει. Αν θέλετε πραγματικά να μη συμβεί αυτό πρέπει να πείσετε τους Τροικανούς να δεχτούν τις θέσεις μας ή πρέπει να αρχίσετε να μελετάτε πλέον ένα νέο τραπεζικό σύστημα, αυτό που ήδη έχουμε αναφερθεί σε πρόσφατα άρθρα μας, στέλνοντας τους στα σπίτια τους, μαζί με τις δικές τους πλέον χρεωκοπημένες τράπεζες!


ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ & ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ & Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!

 

Β. Αναγνώστου  
                                
Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

                                                                                                                         

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!