Loading...

Λύσσαξαν τα μιάσματα! Πέσαν όλοι μαζί σαν τα κοράκια, Τραπεζίτες και Πολιτικοί να πάρουν τα πάντα! Πώς είναι δυνατόν να μην αντιδρούμε ως λαός; Πού είναι τα ΜΜΕ αλλά και οι ψυχές των Ελλήνων; Τι έχει πάθει ο λαός μας;


     Πατριώτες δεν πάει άλλο! Τι θα γίνει με όλους αυτούς τους οσφυοκάμπτες δοσίλογους, μισέλληνες και καιροσκόπους, τα τυφλά όργανα των Ρότσιλντ, Σόρος και των άλλων 10 όλων κι όλων ισχυρών της γης, τους κατέχοντες το 50% του παγκόσμιου πλούτου;

    
     Κάθε μέρα Τραπεζίτες και Κυβέρνηση δεν σταματούν να εφευρίσκουν όλο και νέους τρόπους δήμευσης και καταλήστευσης κάθε λογαριασμού και περιουσιακού στοιχείου των συνπατριωτών μας αντιμετωπίζοντας τους ως εχθρούς!    
     Κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους αγνοώντας την ανέχεια και το καθημερινό δράμα τους, μοιράζοντας φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις, χλευάζοντας την νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα, επαγγελματία, συνταξιούχου, εργαζόμενου και άνεργου, μετατρέποντας τους όλους σε επιδοματούχους και ομήρους του κράτους μεταλλάσσοντας τους τελικά σε παρίες και εξαρτώμενα άτομα μη παραγωγικά, διαλύοντας κάθε κοινωνική τάξη, το σύστημα και την οικονομία της χώρας!!!


     Ωστόσο, δείτε μεταξύ όλων των άλλων εθνικών εγκλημάτων που διαπράττονται  σ’ αυτή τη δόλια πατρίδα, τι είπε ο ‘’ΕΛΛΗΝΑΣ’’ διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας, μιλώντας στο (ICMB) στη Γενεύη για τα κόκκινα δάνεια:                           
     Α) Ο επόμενος στόχος μας είναι η μείωση των κόκκινων δανείων μέσω των πωλήσεων τους (ΦΥΣΙΚΑ εννοούσε δίνοντας τα ως δώρο στα Funds στο 3-7% της αξίας τους εξαιρώντας τους δανειολήπτες από την πρόταση του!!!!!!                              
     Β) Θα προχωρήσουμε στη ρευστοποίηση των εξασφαλίσεων (ΔΗΛΑΔΗ ξεπούλημα όσο-όσο των κατασχεθέντων περιουσιών και σπιτιών του λαού μας μέσω των αδυσώπητων Η\Π !!!)               
     Γ) Θα ρυθμίσουμε τα δανεια ‘’σε επιτυχείς για τις τράπεζες αξίες’’, (ΔΗΛΑΔΗ σε πολλαπλάσια αξία από αυτή που τα προσφέρουν χαρίζοντας τα στα Funds!!!!!!)          
     Δ), Πρότεινε, να προχωρήσει η ΤτΕ και σε μια σειρά εκδόσεων καλυμμένων ομολογιών και τιτλοποιήσεων (κάτι που οι παριστάμενοι φορείς το θεώρησαν υπό τις παρούσες συνθήκες ως μια γελοία και μη αποδεκτή για τα συμφέροντα τους πρόταση!)


     Ταυτόχρονα όλοι οι ‘’άμεμπτοι και καλοί μας’’ τραπεζίτες συμπαραστεκούμενοι στον κεντρικό μας τραπεζίτη ως ‘’ακραιφνείς πατριώτες’’ δηλώνουν φανατικοί και εμμένουν στις θέσεις τους, ότι έως το 2021 τα 85 δις θα τα μειώσουν στα 33 δις με τελικό στόχο τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα να φτάσουν έως και σε μονοψήφιο αριθμό!                      
     Ωστόσο αυτό που δεν λένε, είτε αδυνατούν να το προνοήσουν είτε το παραβλέπουν, είναι ότι οι δρόμοι θα βαφτούν κόκκινοι και με το δικό τους αίμα, γιατί κανείς δεν θα παραδώσει το σπίτι του να πάρει τα παιδιά του να πάει να μείνει στις στοές και στα παγκάκια γιατί αυτοί οι ίδιοι που τα ‘φαγαν κατακλέβοντας τη χώρα, θέλουν τώρα να τους κλέψουν τις περιουσίες και τις ζωές τους!!!                             
     Μιλάμε για επαίσχυντη και κατάπτυστη συμπεριφορά από ανέντιμους ανθρώπους κυριολεκτικά εχθρούς του λαού και της χώρας, για κατά συρροή οικονομικούς και ταυτόχρονα για τα ειδεχθή εγκλήματα τους ποινικούς εγκληματίες, που επέλεξαν να φτιάξουν τη ζωή τους σε βάρος των συνανθρώπων τους, του κοινωνικού μας συστήματος και της οικονομίας, προδίδοντας λαό και πατρίδα!!!!!!


     Ωστόσο και πάλι, ας δούμε τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το ήθος και τη συμπεριφορά των Τραπεζιτών της χώρας μας. 
     7-11-2018: Η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες δέσμευσε το πακέτο μετοχών της Παγκρήτιας Τράπεζας (περίπου το 20%) που κατέχει ο πρώην πρόεδρος της Τρ. Πειραιώς Μ. Σάλλας. Ο παλιός τραπεζίτης κατέχει τις μετοχές αυτές μέσω της εταιρείας συμμετοχών Lyktos Participations, της οποίας είναι βασικός μέτοχος – ιδιοκτήτης!
     Η δέσμευση έγινε λόγω της διενεργούμενης εισαγγελικής έρευνας για δραστηριότητες του κατά την περίοδο που ήταν επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς. Σε βάρος του είχε ασκηθεί πέρυσι και ποινική δίωξη, με την κατηγορία ότι οικογενειακές του εταιρείες έπαιρναν δάνεια από την Τρ. Πειραιώς όσο ο ίδιος ήταν πρόεδρος, αγοράζοντας κτίρια τα οποία η τράπεζα ήθελε να χρησιμοποιήσει για καταστήματα και εν συνεχεία της τα πουλούσαν με μεγάλο κέρδος!!!       
     Και το σχόλιο μας επ’ αυτού: Αν ο Μ. Σάλλας που εθεωρείτο από τον λαό ίσως ως ο καλύτερος τραπεζίτης και άνθρωπος προέβει στα ως άνω, λαμβάνοντας υπ’ όψιν κάποιους τραπεζίτες που ήδη έχουν οδηγηθεί στη φυλακή και κάποιους άλλους που ήδη απολογούνται για τις πράξεις τους, τότε είναι εύκολο να φανταστούμε τι έχουν κάνει έως σήμερα όλοι οι άλλοι τραπεζίτες και τι σκάνδαλα θα βγουν ακόμα στην επιφάνεια!  


     Κύριοι, όλοι εσείς που κυβερνάτε με συμφωνίες πάνω και κάτω από το τραπέζι οιασδήποτε πολιτικής παράταξης, η τύχη σας είναι προδιαγραμμένη και σας το έχουμε πει μυριάδες φορές!
     ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ - ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ  ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΑΣ & ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ -ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ & ΠΟΥ  ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ’ ΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!                                   
     ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ & ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ & ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΕΣ ΚΙ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ & ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου                                                            

Συγγραφέας- αρθρογράφος                

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!