Loading...

Αν και θα πρέπει να το διασταυρώσουμε, δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι, κάποιοι απ’ αυτούς εντοπίστηκαν στην Ερμού να ψωνίζουν στριγκάκια, ακόμα το ψάχνουμε, αν μάθουμε ονόματα θα σας τα πούμε σε επόμενο άρθρο μας!                                                                                            

     Φίλες και φίλοι μου λυπάμαι γι αυτό, αλλά κανείς τους δεν έχει ούμπαλα, όλοι τους είναι ανδρείκελα και τσάμπα μάγκες. Δείτε μόνο τι γίνεται στο Αιγαίο, όπως κι αυτή τη στιγμή στη Μεσόγειο. Η πατρίδα μας θα πάθει μεγάλο κακό και μαζί με μας θα πάθουν και τα αδέλφια μας στη Κύπρο! Δυστυχώς δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών, εμείς τους κάναμε κυβέρνηση και κάποιοι από μας τους διατηρούν έως σήμερα στην εξουσία!

     Τέτοια εθνική κατάντια, ανεπάρκεια  και αθλιότητα πολιτικών προσώπων, δεν έχει υπάρξει ποτέ στη πατρίδα μας! Πέρα από κόμματα και ιδεοληψίες, αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας αποτελεί ντροπή και όνειδος για κάθε Έλληνα. Δεν είναι δυνατόν  να επιτρέπουμε σ’ αυτά τα άθλια μιάσματα να μας εκπροσωπούν!
     Κατάντια και διασυρμό, ενδοτικότητα,προδοσία και ντροπή, είναι τα μόνα που πρόσφεραν στη πατρίδα τους!
     Μιλάμε για αυτοχριζόμενους πολιτικούς της δεκάρας, ανυπόληπτους, δόλιους και πατριδοκάπηλους, άχρηστους, γελοίους έως και αναρχικούς, άτομα μονίμως χλευάζοντα τη νοημοσύνη κάθε Έλληνα - έστω κι αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν - κάτι που αποτελεί εθνικό έγκλημα, γιατί είναι αυτοί που τους διατηρούν ακόμα στην εξουσία! 


     Ακόμα και στην επέτειο του Πολυτεχνείου κατέβηκαν τα μιάσματα και δη υπουργοί, να αμαυρώσουν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους την πορεία εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας - θα μας τρελάνουν οι άθλιοι - προσβάλλοντας τη μνήμη των νεκρών και τους αγώνες τους, όταν έχουν κατεβάσει τα βρακιά τους και μονίμως είναι στα τέσσερα!
     Αυτός κι αν δεν είναι εμπαιγμός και ασέβεια προς τους νεκρούς!

     Ωστόσο, ας αφήσουμε τα εθνικά μας θέματα κι ας πάμε στα οικονομικά! Συγγνώμη, αλλά τι είναι αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ως λαός; Μια απλή πράξη είναι: 4.750.000x2=9.500.000 πολίτες!                   
     Είναι το σύνολο του πληθυσμού της χώρας που αδυνατεί να πληρώσει την εφορία του και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Και μη ψάχνετε να βρείτε το 2-3 % που υπολείπεται, γιατί είναι οι έχοντες και όλοι οι άλλοι διαπλεκόμενοι πολιτικοί και τραπεζίτες με τους υποτακτικούς τους, τις οικογένειες τους και τα λαμόγια, αυτοί που πήραν μέσα από τις τσέπες μας τα λεφτά μας, τρώγοντας έως και σήμερα ότι απέμεινε από τις σάρκες μας, κλέβοντας τώρα τα σπίτια μας και τις ζωές μας μέσω των κατασχέσεων και των Η\Π!!!

     Τελικά όλη η Ελλάδα στο καναβάτσο, με πολίτες καταληστευμένους και υπο χρεωκοπία, πραγματικούς πένητες κι ανήμπορους να αποπληρώσουν τις ως άνω οφειλές τους και φυσικά τα δάνεια τους! Ποιος να περίμενε αυτή τη προδοσία!!!   

     Πατριώτες ανοίξτε τα μάτια σας, γιατί αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η τελευταία πράξη του έργου τους! Οι δανειστές ως σκηνοθέτες έστησαν σωστά το κλασικό τους μονόπρακτο βάζοντας μπροστά τους μηχανισμούς τους, εξαγοράζοντας συνειδήσεις και πολιτικούς, μεταλλάσοντας τους σε υποτακτικούς και εκτελεστικά τους όργανα!
     Φυσικά, πήραν ότι ήθελαν σε ανταλλάγματα και μεταξύ αυτών αρχικά τις τράπεζες, τις επί τρεις φορές σωσμένες ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 9.500.000 ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ως δώρο στο 1% της αξίας τους, ιδιοποιούμενοι έτσι μέσω των τραπεζών και όλα τα δάνεια του λαού, βάζοντας ως δικλείδα ασφαλείας ταυτόχρονα το Δημόσιο -αν είναι δυνατόν- να κατασχέτει τις περιουσίες του λαού για χρέη άνω των 500€!!!  
     Ταυτόχρονα καταργούν τον νόμο Κατσέλη και αρνούνται την ρύθμιση των 120 δόσεων για Ταμεία και Δημόσιο, υποσχόμενοι ότι θα ψηφίσουν κάτι άλλο που θα διαφυλάττει τις πρώτες κατοικίες, αποσιωπώντας οι άθλιοι δολοπλόκοι και λεηλάτες, ότι οι αστερίσκοι που θα μπουν θα αποκλείουν τη συντριπτική πλειονότητα των δανειοληπτών και οφειλετών του Δημοσίου καταδικάζοντας τη Μεσαία τάξη!
     Σε ποιους απευθύνεστε σιχάματα, ο λαός σας ζει τόσο χρόνια, σας έμαθε πλέον!

     Αν θέλατε άθλιοι πραγματικά να σώσετε τον λαό, την οικονομία και τις τράπεζες και όχι ως εντεταλμένα όργανα των μέντορων σας να κλέψετε τις περιουσίες του λαού συμμετέχοντες και εσείς σε κάποια σχήματα, μπορούσατε να ψηφήσετε ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΝΟΜΟ (αυτό που σας λέμε χρόνια τώρα να κάνετε), να προηγούνται οι δανειολήπτες της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους των Funds και όχι να τα δίνετε στους λεηλάτες της πατρίδας σας με 3 και 7% επικαλούμενοι τάχα τους στρατηγικούς κακοπληρωτές!
     Αυτή η γελοιότητα μάθετε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!!!!

     Πατριώτες και Πατριώτισσες, α
υτή είναι η μόνη αλήθεια και καμία άλλη! Ωστόσο, αν βαστά η καρδιά σας να παραδοθούμε ως Γραικοί και προσκυνημένοι σε κάθε δολοπλόκο πολιτικό και τραπεζίτη, σε κάθε προδότη και ανθέλληνα που επέλεξε να φτιάξει τη ζωή του διαλύοντας τη δική μας ζωή και τις οικογένειες μας γκρεμίζοντας και τη πατρίδα του, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! 
     Αν όχι, τότε πρέπει 9.500.000 πολίτες να βγούμε στους δρόμους, κι αν αυτό φαντάζει δύσκολο, τότε στείλτε αυτό το άρθρο και κάθε επόμενο  άρθρο μας σε όλη τη χώρα και σ’ όλη τη γη όπου κι αν είναι Έλληνες, είναι ο μόνος τρόπος να σώσουμε όλοι μαζί το Έθνος, τη Πατρίδα μας και τον Λαό μας!!!!!!

Β. Αναγνώστου                                                       
Συγγραφέας- αρθρογράφος                     

www.manifesto.com.gr

                  

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!