Loading...


‘’Κύριοι επιλέξτε ή τα "κόκκινα"  δάνεια ή εμείς, ένα από τα δυο θα εκλείψει, κάντε τις επιλογές σας γιατί ο χρόνος σας τελειώνει’’! Ήταν το τελευταίο μήνυμα των ημερών, η κόκκινη γραμμή που έθεσαν τα διεθνή αυτά μιάσματα και λεηλάτες της πατρίδας μας προς τα εκτελεστικά τους όργανα και εκπροσώπους τους, τραπεζίτες & κυβέρνηση!

    
     Η μικρή κερδοφορία και η ορατή πλέον απειλή των ανακεφαλαιοποιήσεων οδήγησαν τα νέα αφεντικά των τραπεζών να «οπλίσουν» και να σημαδέψουν τους συνεργάτες τους για τους ‘’ελλιπείς’’ χειρισμούς τους στα κόκκινα δάνεια, απαιτώντας την άμεση υιοθέτηση σκληρότερων μέτρων στην εκκαθάριση τους προκειμένου  να συνεχίσουν να συμμετέχουν στις τράπεζες, υποχρεώνοντας τους σε εντατικοποίηση θετικότερων αποτελεσμάτων, μειώνοντας τα το 2019 κατά 55 δις! Είναι απίστευτο! 
     Μιλάμε πλέον για  σφαγή των δανειοληπτών, των εγγυητών τους και των επιχειρήσεων όλης της χώρας, για ένα κοινωνικο-οικονομικό πυρηνικό ολοκαύτωμα!!!  
     Επιτέλους ως εδώ, ας τις κλείσουν όλες δεν τις χρειάζεται πλέον ο λαός! Έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν τίποτα στον τόπο, το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν και να γκρεμίζουν τη χώρα με τα Φεουδαρχικά τους πλέον δικαιώματα, σκορπώντας τον τρόμο και την δυστυχία στον λαό, παίρνοντας περιουσίες, σπίτια και επιχειρήσεις, πετώντας στον δρόμο οικογένειες, στέλνοντας έως και στον θάνατο αθώους πολίτες!!!

    
     Πατριώτες, αυτό που πρέπει να γίνει τώρα για να πάψει ο λαός μας να τελεί υπό ομηρία και για να σωθεί η χώρα είναι, οι τράπεζες ή να εγκαταλειφθούν στην τύχη τους να χρεοκοπήσουν ή η επόμενη κυβέρνηση του τόπου να προχωρήσει άμεσα στην δημιουργία ενός νέου τραπεζικού συστήματος, καθώς αυτό θα τις οδηγήσει πλέον στην εγκατάλειψη τους και σε άτακτο συμβιβασμό!!!

     Έτσι αναγκασμένοι να περισώσουν ότι μπορούν απ’ τα κλεμμένα, θα συρθούν μοιραίως σε διαπραγμάτευση και θα αναγκαστούν να επιστρέψουν μαζί με τις τράπεζες και τα δάνεια του λαού, με τους όρους που θα επιβάλει πλέον το Ελληνικό κράτος και όχι αυτοί, αποζημιώνοντας τες στις ίδιες εξευτελιστικές αξίες που τις απέκτησαν και οι ίδιοι!!!
     Σ’ αυτό φυσικά θα πρέπει να βοηθήσει όλος ο Ελληνικός λαός αποσύροντας  έως και το τελευταίο του ευρώ, για να οδηγηθουν  σε αδιέξοδο και στη χρεοκοπία! Είναι αυτό που ο λαός μας επιβάλλεται να κάνει άμεσα, έχοντας πλέον ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!  

    
     Ωστόσο ταυτόχρονα για δικλείδα ασφαλείας, το Ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει να ψηφίσει νόμο που θα  εξασφαλίζει την έως σήμερα μέση τιμή του μονοψήφιου ποσοστού των πωλήσεων των ''κόκκινων'' δανείων προς τα Funds, κατοχυρώνοντας έτσι την ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ της εξαγορά τους από το Ελ. Δημόσιο καλύπτοντας και  το όποιο ηθικό και νομικό έρεισμα της χώρας μας προς τους δανειστές & θεσμούς! Ολα αυτά ας τα δουν ωστόσο οι νομικοί σύμβουλοι του κράτους, το οποίο θα πρέπει να οργανωθεί έγκαιρα και σωστά για να αποφευχθούν τα όποια λάθη να προλάβει να σωθεί η πατρίδα και ο λαός μας!!!!!!

     Αν θέλουν αυτά τα διεθνή μιάσματα να τις ανακεφαλοποιήσουν και να τις σώσουν, να τις  πληρώσουν οι ίδιοι, όχι το Ελληνικό κράτος και οι Έλληνες φορολογούμενοι! Αρκετές φορές τις έσωσε ο λαός μας, ας τις ρίξουν τώρα στον Καιάδα!
     ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ, ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ & ΤΑ ΝΕΝΕΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

    
     Πατριώτες, πάψτε επιτέλους ν’ ακούτε τους προδότες! Το θέμα δεν είναι να σωθούν οι λεηλατημένες πλέον τράπεζες  αλλά οι δανειολήπτες, οι Έλληνες επιχειρηματίες και οι εγγυητές τους, το κράτος και όλος ο Ελληνικός λαός, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ!
     Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η δηλητηριώδης διπλή καραμέλα των δοσίλογων της χώρας περί τάχα στρατηγικών κακοπληρωτών και σωτηρίας των τραπεζών, των νέων ιδιοκτητών και  λυσσασμένων αυτών σκυλιών που πέσαν πάνω στον λαό μας τρώγοντας του τις σάρκες, μετατρέποντας τη πατρίδα σε φέουδο και αποικία σκλάβων!
     Αρκετά, δέκα χρόνια τώρα μας πίνουν το αίμα καταστρέφοντας και διαλύοντας τα πάντα, υποθηκεύοντας τις ζωές μας κι αυτές των παιδιών μας, γιατί τους το επέτρεψαν όλοι αυτοί οι δοσίλογοι που μας κυβέρνησαν και ακόμα κυβερνούν τη χώρα!  

    
     ΠΙΣΤΕΨΤΕ, Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ & ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!    
    

     Αρκετά με τους ξεπουλημένους αρρωστημένους αρχομανείς και προδότες ή τους όποιους άλλους λιπόψυχους ανόητους κι ανίκανους να προσφέρουν στη πατρίδα τους! Ας είναι οι τελευταίοι δοσίλογοι που κυβέρνησαν τον τόπο και μια και το επέλεξαν, ας είναι έτοιμοι να πληρώσουν και το τίμημα της προδοσίας τους!!!!!!


     Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας μέχρι να καταλάβουν πολιτικοί και ΜΜΕ ότι αυτή η χώρα δεν τους ανήκει, ανήκει μόνο στον Ελληνικό λαό και στην Ιστορία της! Από σήμερα αρχίζει ένας νέος ανένδοτος αγώνας, σταθείτε στο πλευρό μας στέλνοντας παντού τα άρθρα μας, δίνοντας μας τη δύναμη σας να αγωνιστούμε για σας, για κάθε Έλληνα και τη πατρίδα μας!!! 

 

Β. Αναγνώστου
 
Συγγραφέας- αρθρογράφος                         

www.manifesto.com.gr


ΥΓ. Η πρόταση αυτή δεν τελειώνει εδώ, υπάρχουν κι άλλες πτυχές της οι οποίες θα αναπτυχθούν στα επόμενα άρθρα μας. Ελπίζουμε ότι ολοκληρώνοντας, κάθε πολίτης θα έχει καταλάβει πλέον ότι πρόκειται για την μοναδική λύση σωτηρίας της πατρίδας μας!!!

               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!