Loading...
Υπερεπείγον μήνυμα τελευταίας στιγμής προς τη κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος- ΚΥΡΙΟΙ ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Πιστέψτε ότι δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα η καλοστημένη παράσταση και ‘’σικέ’’ κόντρα σας με τους θεσμούς, προσπαθώντας να στρέψετε τα βλέμματα όλων στις εξελίξεις  του ‘’Νέου πλαισίου της α΄ κατοικίας’’, τάχα κοντράροντας διαπραγματευόμενοι το ύψος κάποιων ορίων! Ωστόσο αυτό, είναι η μια πλευρά του προβλήματος μόνο, καθώς υπάρχει και η δεύτερη πλευρά, την οποία δεν αγγίζετε καν, αυτή που είναι και η πεμπτουσία αυτού του δράματος!!!

     Το μείζον θέμα είναι και παραμένει, το πως θα αντιμετωπίσουν οι δανειολήπτες το βασικό τους πρόβλημα επιβιώνοντας με τις επιχειρήσεις τους, όταν όλοι βρίσκονται  υπό την απειλή λουκέτων μη μπορώντας να εξυπηρετήσουν πλέον τα δάνεια τους, αντιμετωπίζοντας καθημερινά μαζί με τους εγγυητές τους τον κίνδυνο να χάσουν τα πάντα! Επιχειρήσεις, οικογένειες, σπίτια και μικροπεριουσίες των παιδιών τους έως και τη ζωή τους, όταν εσείς οι πολιτικοί με τους τραπεζίτες και όλα τα άλλα περισπούδαστα λαμόγια του κύκλου σας, δεν τους αφήσατε τίποτα κλέβοντας τα λεφτά τους και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, κάτι που κανείς δεν αμφισβητεί πλέον, τολμώντας να επανέρχεστε σήμερα ως βαμπίρ και κοράκια για να τους πάρετε και ότι τους απέμεινε!!!          
    
Αφήστε λοιπόν αυτά τα στημένο κονταροχτυπήματα και την τάχα ρήξη καθώς δεν πείθετε πλέον κανέναν, γιατί εκ του αποτελέσματος θα ακυρωθείτε για άλλη μια φορά κι αυτό για κακή σας τύχη θα γίνει προ των εκλογών, καθώς οι κατασχέσεις , οι πλειστηριασμοί  και τα λουκέτα θα συνεχιστούν αμείωτα με τους πολίτες να ζουν στο δράμα τους, ψάχνοντας να βρουν τους υπεύθυνος να τους δικάσουν!!!

     Κύριοι, είστε στο και 5, ίσα που προλαβαίνετε, σας το ‘παμε και πάλι! Αφήστε τα παιχνίδια τέτοιες στιγμές κρίσιμες για τη χώρα, με τόσα ανοιχτά μέτωπα και στα εθνικά θέματα, δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου! Έτσι κι αλλιώς ‘’εν όψη εκλογών’’ θα προχωρήσετε σε κάποια κίνηση  για να κερδίσετε τις εντυπώσεις προσπαθώντας να σώσετε τη πολιτική σας καριέρα, ίσως το μέλλον σας, ακόμα ίσως και τη ζωή σας, τουλάχιστον κάντε το σωστά!!!
     ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ & ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Ν\Σ ‘’ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ’’ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ & ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ FUNDS, ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ & ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΝΑ 8-10% ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ!!!

     Κύριοι, υπενθυμίζουμε ότι την ως άνω πρόταση δεν την αρνήθηκαν ποτέ οι θεσμοί, ήταν καθαρά μια δική σας επιλογή, γι αυτό άλλωστε κατηγορήστε και ως υπεύθυνοι εσχάτης προδοσίας!   
     Κάντε το λοιπόν έστω και τώρα, μη διστάζετε στιγμή καθώς θα αλλάξουν τα πάντα σώζοντας τη πατρίδα σας, ίσως και τον εαυτό σας!
    
Πλέον του ότι αυτό αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων, θεσμών,  δανειστών, τραπεζών και κυρίως δική σας υποχρέωση και καθήκον απέναντι στον λαό σας και στους δανειολήπτες, αυτό ως κίνηση θα έσωζε και τις τράπεζες! Αυτός δεν είναι υποτίθεται ο στόχος όλων αυτών των εμπλεκομένων σοφών εγχώριων και εισαγόμενων Θεών της γνώσης, που οδήγησαν τη χώρα μας στη "σωτηρία";
 
     Κύριοι, δυο είναι οι κινήσεις
που οδηγούν στη λύτρωση: Η ψήφιση του προαναφερόμενου ως άνω διπλού Ν\Σ και η ταυτόχρονη ψήφιση των 120 δόσεων εφορίας και ταμείων και κυρίως δίχως αποκλεισμούς, αφορισμούς και κόφτες! Κάντε τα ως άνω κι αφήστε τον λαό να ψάξει να βρει τρόπους μέσα από συγγενείς, φίλους και γνωστούς, να πουλήσει τα χρυσαφικά του, τα νεφρά του και τα μάτια του αν χρειαστεί, για να βρει τα λεφτά να εξαγοράσει τα δάνεια του! Δώστε του την ευκαιρία  ενεργώντας έστω για μια φορά ως ΕΛΛΗΝΕΣ!!!                                                          

Β. Αναγνώστου 

Συγγραφέας- αρθρογράφος             

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!