Loading...
ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!!! ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΖΕΙ;
Κλίκ για μεγέθυνση


Άκου ανώριμε κι ανόητε ηγετίσκο, ως εδώ, δεν πάει άλλο! Είσαι πραγματικά αξιολύπητος και ψυχικά άρρωστος! Αν είχες ηθικές αρχές και ίχνος αξιοπρέπειας θα 'πρεπε το ολιγότερο να έχεις παραιτηθεί! Ωστόσο εσύ εκεί, καρφωμένος στον θώκο της ντροπής σου και της ματαιοδοξίας σου ζεις στον ψεύτικο και παραμυθένιο κόσμο σου!

     Αλέξη Τσίπρα, ηγέτης δεν είναι αυτός που υπογράφει μνημόνια φτώχειας και προδοσίας του λαού του ξεπουλώντας τη πατρίδα του, για να λέει ότι έκλεισε δήθεν όλες τις εκκρεμότητες παραδίδοντας εθνικά δικαιώματα και τον πλούτο της χώρας του ή τα σπίτια του λαού του, φτωχοποιώντας και πετώντας στους δρόμους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ & ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

     Μετά την επαίσχυντη κοροϊδία και εξαπάτηση του λαού μας για τη ψήφιση του δήθεν νέου πλαισίου "προστασίας" της Α' κατοικίας, μετά από αυτό το φιάσκο της ντροπής, τώρα, εν όψει των εκλογών, ανακοινώσατε ως μόνιμοι χαμερπείς και ψεύτες πολιτικάντηδες, ότι θα ψηφίσετε τις ρυθμίσεις των 120 δόσεων  της Εφορίας και των Ταμείων, με τους ίδιους κόφτες και όρους που ψηφίσατε το Ν\Σ της Α΄ κατοικίας!!!
     Τι είναι αυτά που λέτε βρε ανόητοι; Σε ποιους απευθύνεστε, σε Ιθαγενείς; Ντροπή σας, πως τολμάτε ακόμα να βρίσκεστε σ’ αυτή τη χώρα, ο λαός πλέον σας έμαθε ως εδώ ήταν! Τέλος πια με τις καραμέλες των τάχα στρατηγικών κακοπληρωτών, της διατήρησης της "κουλτούρας πληρωμών" και τις δήθεν ρυθμίσεις των 120 δόσεων των Ινδιάνων, έλεος! Μας τρελάνατε στα ψέματα, στις υποσχέσεις και στην αναμονή  και τώρα ψηφίζετε κάτι που θα αφήσει το 90% των οφειλετών έξω από τις ρυθμίσεις, για να ισχυριστείτε για άλλη μια φορά ασυνείδητοι, ότι ‘’τηρήσατε’’ τάχα την υπόσχεση σας, φτάνει πια!     
     Πείτε επιτέλους ευθέως στον λαό ότι εκτελείτε τις εντολές των μεντόρων σας!!!

     ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΟΛΟΣ, ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ & ΤΑΜΕΙΑ! Τον οδηγήσατε με το πλέον δυσώδες και αριστουργηματικά στημένο κατάπτυστο σχέδιο σας, σε συνεργασία πάντα με τους αφέντες σας, στο χείλος του γκρεμού εξαθλιώνοντας τον οικονομικά, να χάσει τις περιουσίες του και τα σπίτια του κλέβοντας του τα πάντα, ειτε μεσω των τραπεζων ειτε μεσω του δημοσιου, όταν αυτός σας εμπιστεύτηκε στέλνοντας σας στην εξουσία να κάνετε πράξη τις υποσχέσεις σας!
     Μαύρη ώρα να ’ταν! Που να ‘ξερε ο δόλιος λαός μας με ποιους είχε να κάνει!!! Εσείς δεν είστε Έλληνες ορέ, είστε μια συμμορία αθλίων, ωστόσο η ώρα σας πλησιάζει!  Να ξέρετε ότι την τελευταία λέξη θα τη πει ο λαός, να ‘στε σίγουροι γι αυτό και όχι μόνο στις κάλπες!!!
    ΚΥΡΙΟΙ,
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ‘’Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ’’ & ΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ, ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!

     Φύγετε να σωθείτε ασυνείδητοι και ξεπουλημένοι, προτού αναδυθούν τα οικονομικά σας σκάνδαλα που κατά όπως φαίνεται δεν θα ‘ναι λίγα!!!
     Ήρθε η στιγμή των αποκαλύψεων και για σας! Ο λαός απαιτεί να μάθει τις αλήθειες για όλους σας, πέρα και πάνω από κόμματα για όσους βούτηξαν στο μέλι γκρεμίζοντας τη χώρα, κλέβοντας το βιος του έως και τη ζωή του, στέλνοντας τα παιδιά του στη ξενιτιά και δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας στον θάνατο, μανάδες και πατεράδες, αυτούς που έφτιαξαν τη σύγχρονη Ελλάδα για να ‘ρθετε εσείς  ως δοσίλογοι και προδότες να τη παραδώσετε μαζί με τον λαό της στους σφετεριστές της, εχθρούς και λεηλάτες της!!!

     ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΑ!!!!!!

Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος    

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!