Loading...
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Ψέματα, ανακρίβειες και ηλιθιότητες, αυτό είναι πλέον το μότο σου να βγαίνεις και  να λες κάθε μέρα στα κανάλια και στα στάδια ξεπερνώντας κάθε όριο ανοχής μας! Ωστόσο μάθε ότι κάθε τι που λες και κάνεις, το μόνο που καταφέρνεις με τη τακτική σου είναι, να εξοργίζεις κάθε νοήμονα πολίτη, πάψε επιτέλους να προσβάλεις τη νοημοσύνη μας!

    
     Άσε στην άκρη τις λαμογιές και τις γελοιότητες γιατί το τι έκαναν οι όποιοι άλλοι προκάτοχοι σου, δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις τα ίδια και χειρότερα, θα ‘ρθει η στιγμή και γι αυτούς. Δεν μπορείς να κωφεύεις σε κρίσιμες ερωτήσεις και κατηγόριες που θα ‘πρεπε ήδη να ‘χεις απαντήσει ως πρωθυπουργός προς τον λαό και κριτή σου, κατάλαβε το!            
     Πάψε να κρύβεσαι επιτέλους πίσω από τους άλλους και το θεσμικό σου αξίωμα κι αν έχεις κάτι να πεις για τις κατηγορίες που σε φέρνουν αναμεμειγμένο σε οικονομικά σκάνδαλα μαζί με τους κολλητούς και ακολούθους σου κάντο τώρα, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα αποφύγεις να καθίσεις στο σκαμνί για τα εγκλήματα σου!!!

     Στιγμές που η χώρα κινδυνεύει να οδηγηθεί σε έναν πόλεμο και μια νέα Εθνική τραγωδία, αντί να βρίσκεσαι στο αεροπλάνο να ταξιδεύεις σε όλη τη γη για τους λόγους που αναφερθήκαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, εσύ χαμουρεύεσαι και γυρίζεις ανά την Ελλάδα να ψαρέψεις κάνα ψηφαλάκι κάνοντας το μαύρο-άσπρο, να πείσεις τον λαό για τις ‘’ανιδιοτελείς’’ προθέσεις σου παρουσιαζόμενος ως σωτήρας του έθνους!!!           
     Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, μετά κι από τη προδοσία των Πρεσπών, στέλνεις το 2ο "νούμερο" της κυβέρνησης σου στο ΔΝΤ να πάρει την άδεια τους να προπληρώσουμε το 50% ενός δανείου -που στη πορεία το κάνατε 33%- για να "γλυτώσουμε" τάχα 150εκ. όταν πήρατε νέο δάνειο αχρείαστο βάζοντας το στη κατάψυξη, χρεώνοντας τον λαό με τόκους 250εκ. δεχόμενοι γι΄ αυτό και την επίπληξη της Ε.Ε.!
     Και το χειρότερο
: Για να πάρετε τάχα το ΟΚ. του ΔΝΤ ο ανόητος οσφυοκάμτης εκπρόσωπος σου επιστρέφει με μια νέα κατάπτυστη συμφωνία σε βάρος των δανειοληπτών, αναθέτοντας στους μέντορες σας μια επί πλέον ‘’μελέτη’’ είσπραξης των κόκκινων δανείων, για το πώς θα καταφέρουν οι δικές τους πλέον τράπεζες μας να πετύχουν με ποιο γρήγορους ρυθμούς τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς των ήδη κατεστραμμένων  συμπατριωτών μας, για να τους πετάξουν τελικά όλους στον δρόμο παίρνοντας τους τα πάντα, περιουσίες και σπίτια!!!                          
     Ντροπή σας, έως και η ΚΑΜΟΡΑ ωχριά μπροστά σας, γίνατε οι Εφιάλτες του λαού!

     Ανεγκέφαλα Νενέκια καταστρέψατε ολοσχερώς τη χώρα, μαζέψατε τα λεφτά από τον λαό λεηλατώντας τον με χίλιους δυο  τρόπους, σβήσατε το λιανεμπόριο δηλαδή το 95% των επαγγελματιών της χώρας και πυλώνα της οικονομίας μας μαζί με τη Μεσαία τάξη, ξεπερνώντας κάθε όριο γελοιότητας μιλώντας για ανάπτυξη, Ντροπή!           
     ΠΑΣΧΑ, μπήκατε στα μαγαζιά να ρωτήσετε τι κάνουν; Όλα πάνε για κλείσιμο και πάψτε επιτέλους να κοροϊδεύετε τους πολίτες λες και ζουν σε μια άλλη χώρα!           
     Βγάλτε από το πάνελ των μετρήσεων τις αλυσίδες και τα πολυκαταστήματα και δείτε μετά τους δείκτες! Είναι δυνατόν να μιλάτε για ανάπτυξη, πώς τολμάτε; Είστε ψεύτες, λαϊκιστές και πολιτικοί απατεώνες, αυτά που σας καταλογίζει το 80-90% του Ελληνικού λαού και κατά όπως δείχνουν οι εξελίξεις οσονούπω θα οδηγηθείτε στο εδώλιο και για οικονομικά σκάνδαλα!!!

     Πού είναι όλα αυτά που υποσχεθήκατε στον λαό μας κλέβοντας του την ψήφο και το βιός, όπως η Σεισάχθεια, η απόσυρση του ΕΝΦΙΑ και τα τόσα άλλα και τώρα οι 120 δόσεις των ταμείων και της εφορίας για τα εκκατομύρια των Ελλήνων, δίχως αποκλεισμούς και αστερίσκους, για να μπορέσουν να αποφύγουν την οριστική τους διαγραφή και σφαγή; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

     ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ & ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ & ΤΑ ΜΑΤ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΡΥΨΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 26η Μαίου!!!!!!


Β. Αναγνώστου  
Συγγραφέας- αρθρογράφος      

www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!