Loading...
ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ & ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ... ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ…
Κλίκ για μεγέθυνση


Τετραμερής Διάσκεψη των Αθηνών: Μια επαίσχυντη και κατάπτυστη συμπεριφορά των ΗΠΑ, που μόνο ως ξεπούλημα και εχθρική για την Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί, παραπέμπουσα σε μια νέα Εθνική τραγωδία, όμοια με αυτή που μας οδήγησε στα ίδια σκοτεινά μονοπάτια της προδοσίας της Κύπρου!!!

     Πατριώτες, διαβάστε το ανακοινωθέν της συνδιάσκεψης και δείτε τη  στάση των Αμερικανών ‘’συμμάχων’’ μας εστιάζοντας επί του τελικού κειμένου! ΝΤΡΟΠΗ!   
     Στιγμές που οι Τούρκοι έχουν στήσει πάρτι εντός των συνόρων μας σε στεριά, θάλασσα και αέρα, δηλώνοντας έτοιμοι να φτάσουν στην Ακρόπολη παίρνοντας και την υπόλοιπη Κύπρο!!! 
     Μιλάμε πλέον για εκκωφαντική αποστασιοποίηση των συμμαχικών τους υποχρεώσεων και δη απέναντι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που αποτελεί το προπύργιο της Ε.Ε. και της Δύσης! Και θέλουμε με αυτούς τους συμμάχους να αποφύγουμε τον πόλεμο που πλέον είναι ορατός και μη αναστρέψιμος, αν δεν ενδώσουμε στις απαιτήσεις της Τουρκίας με ότι αυτό συνεπάγεται για τον λαό μας και το έθνος μας!!!!!!
     Για άλλη μια φορά δυστυχώς, ουραγοί και έρμαιοι των εξελίξεων πιόνια τρίτων, γιατί δεν υπήρξαν πολιτικοί σ’ αυτόν τον τόπο να σηκώσουν το παράστημα τους, να σκεφτούν και να ενεργήσουν πριν θρηνήσουμε Ελληνόπουλα και χαμένες Πατρίδες!  
       

     Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε -και μη την απεμπολήσετε- ότι είστε η εξαίρεση στον κανόνα των ανίκανων ηγετών της χώρας μας!          
     Θα σας επαναλάβουμε, ότι δυο είναι οι επείγουσες Εθνικές προτεραιότητες σωτήριες για τον Λαό και τη Πατρίδα μας:
     Ή θα προχωρήσετε σ’ αυτές άμεσα ή θα είστε ο μοιραίος πολιτικός που θα οδηγήσει τελικά το Έθνος στη καταστροφή!
     Αυτό παρακαλώ κρατήστε το κι απεύχομαι να δικαιωθώ, ωστόσο μην ελπίζετε σ’ αυτό! Η μια από τις δυο κινήσεις σας είναι, να ‘’απαλλάξετε’’ τους πολίτες από τις τράπεζες παίρνοντας εσείς τα ηνία στα χέρια σας σώζοντας ζωές, σπίτια και τις μικροπεριουσίες των δανειοληπτών και των εγγυητών τους, όπως αναφερόμαστε στο προηγούμενο άρθρο μας και η δεύτερη να φύγετε για Ουάσιγκτον και Βρυξέλες!  Επίσης, π
αρακαλούμε πολύ δείτε το πρόσφατο σχετικό άρθρο μας: ‘’ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ, Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!  
    
     Κύριε Μητσοτάκη, είστε ο απόλυτος άρχων της χώρας! Από τις πρώτες μέρες έχετε δείξει πολύ καλά στοιχεία, μη καταστρέψετε την εικόνα που δημιουργήσατε!  Κτίστε το οικοδόμημα σας πάνω σ’ αυτούς τους δυο πυλώνες και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
     Το βάρος της ευθύνης σας είναι τεράστιο, ωστόσο, η χώρα πρέπει να σωθεί!!!!!!


     Και ολοκληρώνοντας: Το μόνο που μπορεί  να αποτρέψει μια σύρραξη με τη Τουρκία είναι να εξασφαλίσετε άμεσα την θωράκιση της χώρας με φυσική παρουσία των συμμαχικών δυνάμεων στα σύνορα μας! Τα χτυπηματάκια στη πλάτη τέλειωσαν, αυτά είναι για τους Ιθαγενείς, όχι για μας!!! 
     Αν δεν συμβεί αυτό, ας ετοιμαζόμαστε για το απευκταίο!!!!!!


     Τέλος προς τους φίλους της ιστοσελίδας μας: Φίλες και φίλοι, λόγω της κρισιμότητας των Εθνικών μας θεμάτων, αναβάλουμε το άρθρο που αφορά την
ολοκλήρωση των προτάσεων μας για τα ‘’κόκκινα’’ δάνεια και τις τράπεζες για μια από τις επόμενες ημέρες, κρίνοντας ότι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε!     

     Πάντα κοντά σας, ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ & ΜΟΝΟ!


Β. Αναγνώστου   
                               
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!