Loading...
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;
Κλίκ για μεγέθυνση

Διώξεις κατά πρώην και νυν στελεχών  μεγάλης συστημικής τράπεζας άσκησε η επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη!

     Ποινικές διώξεις σε βάρος 38 προσώπων τελικά, πρώην και νυν στελεχών της τράπεζας Πειραιώς  μεταξύ αυτών και του έως πρότινος πρόεδρου της Μ. Σάλλα για κακουργηματικές πράξεις της περιόδου 2015 -16, αλλά και σε βάρος ιδιωτών, άσκησε η επικεφαλής της εισαγγελίας για αδικήματα απιστίας, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, ηθικής αυτουργίας  και συνέργειας σ’ αυτήν!

     Η υπόθεση αφορά στη χορήγηση δανείων δίχως τις απαραίτητες εξασφαλίσεις για τα συμφέροντα της τράπεζας αλλά και τη διαρροή κεφαλαίων στο εξωτερικό, την περίοδο κατά την οποία ίσχυαν μέτρα capital control στη χώρα. Τα ποσά των επισφαλών δανείων αγγίζουν τα 400 εκατ. ευρώ, ενώ τα κεφάλαια που φέρονται να διέρρευσαν στο εξωτερικό ανέρχονται σε περίπου 127 εκατ. ευρώ!
     Και τα σκάνδαλα δεν σταματούν! Πρόστιμα και διοικητικές κυρώσεις σε 12 πρώην στελέχη της ιδίας Τράπεζας για την υπόθεση Λογοθέτη που αρχίζουν από 390.000€ για τον πρώην πρόεδρο Μ. Σάλλα και 150.000€ για τον διευθ. σύμβουλο Αν. Θωμόπουλο για και μικρότερα ποσά για τους υπολοίπους, επεβλήθησαν από την Τράπεζα της Ελλάδος για χορηγήσεις που συνδέονται με δάνεια που δόθηκαν στον όμιλο Λογοθέτη G. M. Logothetis | Libra Group, χωρίς να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις.
     Χαμένα λεφτάκια μας που είστε, μαζί και με τις περιβόητες "ανακεφαλοποιήσεις" πληρωμένες με το αίμα του λαού μας;

     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και ποιος ξέρει τι άλλα σκάνδαλα θα ‘’σκάσουν’’ στη πορεία, πήραν το καμτσίκι και καβάλα στο άλογο της υπερεξουσίας τους, κυνηγούν κάθε δύστυχο ΕΛΛΗΝΑ δανειολήπτη και εγγυητή να τους πάρουν τα πάντα, ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!!! 
     Δίνουν τα δάνεια τους στους λεηλάτες της πατρίδας μας αντί πινακίου φακής, αρνούμενοι όχι μόνο να προσφέρουν τους ίδιους όρους στους συμπατριώτες τους, δεν τους αφαιρούν τίποτα ούτε καν τους τόκους έστω και ένα μέρος του κεφαλαίου τους, να τους βοηθήσουν να μη κλείσουν τις επιχειρήσεις τους γεμίζοντας τη χώρα με άνεργους, βουλιάζοντας και το κράτος που θα χάσει φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, έσοδα από ρυθμίσεις και τόσα άλλα, καταστρέφοντας την οικονομία και τελικά τη χώρα!!!    

     Κύριε Πρωθυπουργέ, μεθαύριο στη Δ.Ε.Θ. θα κάνετε κάποιες ανακοινώσεις. Ποιο σημαντική ανακοίνωση απ’ το να ψηφίσετε το Ν\Σ αυτού του αέναου πλέον αιτήματος των δανειοληπτών της πατρίδας σας δεν υπάρχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!  
     Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε και ποιες δεσμεύσεις αναλάβατε έναντι "κάποιων τρίτων" για να διακινδυνεύετε την καριέρα σας; Πότε θα καταλάβετε ότι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα ως άτομο και πολιτικός καταστρέφοντας την εικόνα σας; Αυτό και μόνο είναι ικανό να σας γκρεμίσει από την εξουσία και όχι μόνο, είναι αυτό που μπορεί να σας οδηγήσει στο εδώλιο! 

     Δεν μπορείτε να αρνείστε το δικαίωμα σε Έλληνες πολίτες να έχουν τουλάχιστον τα ίδια δικαιώματα με τους λεηλάτες και τα κοράκια της χώρας τους, να διεκδικήσουν τον σωσμό της περιουσίας των παιδιών τους και το δικαίωμα να ζήσουν ως άνθρωποι και όχι ως επαίτες και άστεγοι στους δρόμους και στις πλατείες! 
     Γιούγκερ- Μοσχοβισί και όλοι οι άλλοι έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι είναι επιλογή των Ελλήνων πολιτικών αυτό που κάνουν και όχι δική τους εντολή να αποκλείσουν τους Έλληνες δανειολήπτες από την εξαγορά των δανείων τους με τους ίδιους όρους που τα προσφέρουν στα
funds

     ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ!!!  ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

     Βγάλτε από το παιχνίδι τις τράπεζες και γράψτε Ιστορία! Μη χάσετε την ευκαιρία τώρα που είστε η κυβέρνηση της χώρας!!!

     ΚΑΙ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ Ν\Σ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΤΗ ΧΩΡΑ,  ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ!!!!!!


Β. Αναγνώστου    
                              
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr                    

ΥΣ. Το παρόν άρθρο εστάλη και προσωπικά στον πρωθυπουργό της χώρας και τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!