Loading...
Κύριε Πρωθυπουργέ λύστε μας την απορία, τι κάνατε στις USA;
Κλίκ για μεγέθυνση

Ξεχάσατε να αναφερθείτε στο Αιγαίο ή ήδη το διαγράψατε; Και μια δεύτερη ερώτηση: Γιατί επιλέξατε τις USA και όχι την Καραϊβική για τις διακοπές σας;

     Πατριώτες, δεν ξέρω πια τι γίνεται σ’ αυτή τη δόλια πατρίδα μας, δεν ξέρω τι κάνουν οι πολιτικοί μας, δεν ξέρω καν αν πρέπει κανείς να ασχολείται πλέον με τα κοινά, όταν αυτοί που μας κυβερνούν κάθε φορά ξεχνούν πως είναι Έλληνες!!!

     Κυριάκο, γιατί πήγατε στην Αμερική, για να τους πείτε ότι θα καταργήσετε τις πλαστικές σακούλες βοηθώντας να σωθεί ο πλανήτης; Μήπως θα ‘πρεπε πρωτίστως να φροντίσετε να σωθεί η Ελλάδα και ο λαός της πριν μπουν οι Τούρκοι από τη μια μεριά και οι Δανειστές με τους Θεσμούς από την άλλη να πάρουν και εμάς μαζί με τη χώρα και τις περιουσίες μας, μετατρέποντας μας σε Φέουδο & αποικία τους; 


     Προτού φύγεις για USA, έλαβες στο γραφείο σου κάποια  άρθρα μας τα οποία σε παρέπεμπαν να μιλήσεις επειγόντως στο Κογκρέσο και εν συνεχεία να φύγεις για Βρυξέλες, να μιλήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο να αφυπνίσεις τις συνειδήσεις κάθε  πολιτικού και κάθε πολίτη της Δύσης, εκθέτοντας τους κινδύνους που ενέχει για τον πλανήτη η συμπεριφορά των Τούρκων όταν αναφέρονται στα σύνορα της καρδιάς τους και σε γαλάζιες πατρίδες, για να καταλάβουν πλέον όλοι οι λαοί της Δύσης ότι οι Τούρκοι στοχεύουν σε μια Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, σε αλλοίωση των συνόρων της Ε.Ε και ότι δεν είναι μόνο εχθροί των Ελλήνων, αλλά και δικοί τους εχθροί!    
     Ωστόσο δεν το έκανες, ενώ είχες και μια δεύτερη ευκαιρία όταν μίλησες στον ΟΗΕ μπροστά σε όλους τους ηγέτες του πλανήτη. Δυστυχώς και πάλι δεν τόλμησες να κάνεις το στοιχειώδες και αυτονόητο, να βγεις να καταδικάσεις και να καταγγείλεις τον Ερντογάν και τα σχέδια της Τουρκίας εκθέτοντας τον στην Διεθνή κοινότητα! 


     Κυριάκο,  που είναι η ψυχή και το κύρος που θα ‘πρεπε να διαθέτεις ως ηγέτης;  Η χώρα χάνεται και συ δεν τόλμησες καν να βγεις να μιλήσεις, να προσπαθήσεις να πείσεις τους συμμάχους μας για τους κινδύνους και τα δίκαια μας! 
     Δυστυχώς απέδειξες, ότι και εσύ υπολείπεσαι όπως και οι προκάτοχοι σου των στοιχείων που συνθέτουν έναν ηγέτη, πόσο μάλλον έναν μεγάλο ηγέτη βεληνεκούς ΠΟΥΤΙΝ & ΕΡΝΤΟΓΑΝ που χρειάζεται αυτές τις ώρες η χώρα μας!
     Βρέθηκες στην καταλληλότερη των στιγμών σε χρόνο και περιβάλλον να επιφέρεις καίριο χτύπημα στην Τουρκία και τον Ερντογάν, τώρα που τα έχει βάλει με όλους έχοντας ανοιχτά μέτωπα παντού, με Ελλάδα και Κύπρο με όλη την Ευρώπη και τη Μ. Α. έως και με τις USA, επιδεικνύοντας αυτή την απίστευτη επιθετικότητα τους, απειλώντας Θεούς και δαίμονες και εσύ στις πλέον κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας, αντί  να εκμεταλλευτείς αυτή τη συγκυρία δεν τόλμησες καν να αντιδράσεις!!! 
     Ότι χειρότερο μπορούσες να κάνεις δικαιώνοντας την ακραία πολιτική του και τις διεκδικήσεις του το έκανες κι αυτό μπροστά στα μάτια όλων των ηγετών της γης υποσκάπτοντας τα Εθνικά μας συμφέροντα, διαπράττοντας τεράστιο λάθος και Εθνικό έγκλημα το οποίο θα πληρώσουμε ακριβά!  

     Ταυτόχρονα απέδειξες ότι έχεις υπογράψει συμβόλαιο παράδοσης, ‘’τιμής και αίματος’’ με τα βαμπίρ της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, αυτά τα ανθελληνικά μιάσματα που ήρθαν και πήραν τις τράπεζες μας μαζί με τα δάνεια του λαού αντί πινακίου φακής, έχοντας πτωχεύσει τη χώρα και κάθε πολίτη!
     Το μόνο που βρήκες να πεις ως φερέφωνο τους πλέον και εκτελεστικό τους όργανο είναι ότι συμφωνείς μαζί τους και θα φροντίσεις ν’ αλλάξεις τις δικονομικές συνθήκες στη χώρα μας, ακυρώνοντας τις όποιες εναπομένουσες άμυνες των δανειοληπτών και των εγγυητών τους, δεσμευόμενος ότι θα ψηφίσεις άμεσα Ν\Σ  ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΣΤΑ FUNDS ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΖΩΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ & ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!

     Κατηγορούσαμε τον Τσίπρα – και σωστά κάναμε- ως τον πλέον προσκυνημένο και ενδοτικό πολιτικό και χειρότερο διαπραγματευτή επί της γης, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται έβαλες στόχο να διεκδικήσεις τον τίτλο του και κατά όπως πας θα τον κερδίσεις!!! 
     Διώξαμε αυτόν και φέραμε εσένα να σώσεις τα σπίτια  και τις περιουσίες του λαού μας και εσύ ως ένας νέος Γενίτσαρος εκτελείς τις εντολές των λεηλατών μας! Ντροπή, γι αυτό σε ψήφισε ο Ελληνικός λαός; 


     ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ! ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΕΧΕΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!


Β. Αναγνώστου 

Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!