Loading...
Είναι δυνατόν; Μπορεί να υπάρχει τέτοιο επίπεδο γελοιότητας ενός ηγέτη και δη Πλανητάρχη; Κι αυτό σε μια περίοδο όπου ο πλανήτης πραγματικά φλέγεται με μια παγκόσμια κοινότητα έτοιμη να εκραγεί;
Κλίκ για μεγέθυνση

Πατριώτες αρχίστε να ψάχνετε για καταφύγια, αν και μιλάμε πλέον για Γ΄ Π. Π. κι ότι ξέραμε ανήκει στο παρελθόν και τίποτα δεν μπορεί να μας σώσει, τουλάχιστον εμάς τους θνητούς όσο τρομακτικό κι αν αυτό ακούγεται!

     Με έναν Πλανητάρχη να φέρεται ως δραπέτης ψυχιατρείου κουβαλώντας μαζί του το ‘’βαλιτσάκι’’ του θανάτου, αυτό που θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του πλανήτη με ένα πάτημα πλήκτρου και με ηγέτες όπως τον Κίμ Γιόνγκ Ουν και άλλους να παίζουν με τα Πυρηνικά και τον Ερντογάν να τα βάζει με όλους ξεκινώντας πολέμους με τους γειτόνους του, οι πιθανότητες να μη φτάσουμε στο απευκταίο δεν είναι πολλές και σ’ αυτό φυσικά δεν φταίνε αυτοί αλλά οι λαοί τους,  που είτε τους εξέλεξαν είτε τους δέχτηκαν ως μονάρχες αφήνοντας τους να τους κυβερνούν! 

     Δεν θα αναφερθούμε στα χάλια των Ελλήνων ηγετών και στους ‘’αόρατους’’ ηγέτες της Ε.Ε., αλλά αυτό το ‘’πράγμα’’ με ανθρώπινη μορφή που επέλεξαν οι Αμερικανοί, δεν είναι απλά μια λάθος επιλογή! Η ύπαρξη του και μόνο στην ηγεσία της χώρας τους είναι ένα έγκλημα κατά της παγκόσμιας κοινότητας και προφανώς κατά και της δικής τους χώρας, καθώς πλέον όλων των άλλων απώλεσαν τον παγκόσμιο  θώκο τους και την επικυριαρχία τους επί των άλλων λαών!!! 
     Δεν νομίζω πια ότι αξίζει να αναφερόμαστε στις όποιες ασυνάρτητες δηλώσεις  του, στις παλινδρομήσεις του  και στα ξεπουλήματα των συμμάχων του έως και των υπουργών του ή ακόμα και στις ‘’εκκωφαντικές δοξασίες του περί της απαράμιλλης σοφίας του’’, γιατί γελάει κάθε πικραμένος επί της γης. Ωστόσο, πλέον του ότι οι όποιες αναφορές μας σ’ αυτόν είναι χαμένος χρόνος, το ερώτημα για μας  και για κάθε νοήμονα παγκόσμιο πολίτη είναι ένα, ως που θα φτάσει αυτός ο ψυχασθενής και ποια θα ‘ναι η επόμενη μέρα για την παγκόσμια κοινότητα;   

     Και ως προς τα δικά μας: Κύριε πρωθυπουργέ, σας είχαμε προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους, ότι με τους ‘’χειρισμούς’’ σας θα είστε ο μοιραίος πολιτικός που θα οδηγήσει την χώρα μας σε πόλεμο  και κατά πάσα πιθανότητα σε τραγικά αποτελέσματα για τη πατρίδα μας!
     Προσπαθήσαμε επανειλημμένως να σας πείσουμε, να προχωρήσετε άμεσα  σε κάποιες ενέργειες που αναφέρονται στα άρθρα μας,  όπως στο  άρθρο, , ‘’ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ, Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!’’,
(ένα άρθρο, που όποιοι φίλοι μας δεν το έχουν δει ακόμα, θα πρέπει να το διαβάσουν).

     Δυστυχώς ως είθισται δεν ακούσατε, πηγαίνοντας δε εκ των υστέρων στη σύνοδο του ΟΗΕ έχοντας την μέγιστη των ευκαιριών που επιζητούσαμε ως χώρα να μιλήσετε μπροστά σε όλους τους ηγέτες της γης, μπαίνοντας και στα σπίτια εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών εκθέτοντας τη Τουρκία, αποκαλύπτοντας τα ανομολόγητα ΝΕΟθωμανικά  τους σχέδια που άπτονται και των δικών τους εθνικών συμφερόντων, δυστυχώς ούτε αυτό κάνατε, κάτι που θα σας είχε δικαιώσει ως πολιτικό κερδίζοντας έτσι και την εκτίμηση των ομολόγων σας! Ωστόσο δυστυχώς και πάλι για τον λαό μας και την Ε.Ε. απεμπολήσατε κι αυτή την ευκαιρία κάτι που προφανώς θα το πληρώσουμε πρώτοι εμείς ως λαός και Έθνος!!!                       

    
     Κύριε Μητσοτάκη, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε; Ο Ερντογάν δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει αυτά που θέλει σε Αιγαίο και Κύπρο, τα έβαλε με όλους θα σεβαστεί την Ελλάδα; Τι κάνετε; Η συνεχής υποχωρητικότητα σας και η ατολμία σας,  μας οδηγεί μοιραίως στο απευκταίο! Αν δεν κάνετε ΧΘΕΣ αυτά που αναφερόμαστε στο άρθρο μας, οι χειρισμοί σας θα μας οδηγήσουν σε μια νέα Εθνική τραγωδία γιατί η χώρα μας δεν είναι έτοιμη και στο μέτωπο του πόλεμου θα βρεθεί μόνη!!!
      Έστω και τώρα, όχι για τη δικαίωση μας αλλά για τη Πατρίδα σας, τον λαό μας, τα παιδια μας και το Έθνος μας, πέρα και πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, εγωισμούς και κομματικά σύνδρομα, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!


Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!