Loading...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΄ΗΓΓΙΚΕΝ Η ‘’ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ’’! ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΕΣΩΘΗ, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Η κυβέρνηση των "Ελλήνων’’ ή οι υποτελείς των δανειστών και των θεσμών – όπως θέλετε χαρακτηρίστε τους το ίδιο τους κάνει αρκεί να βρίσκονται στην εξουσία – ανακοίνωσαν επισήμως και μετά τυμπανοκρουσιών, ως "Εθνική επιτυχία διεθνούς βεληνεκούς" το σχέδιο των NPLs "Ηρακλής" χριζόμενοι από τους μέντορες τους ως Εθνικοί Σωτήρες! (Είναι οι ίδιοι που πρότειναν τον Τσίπρα για βραβείο ΝΟΜΠΕΛ)!   
   
Ταυτόχρονα θριαμβολογώντας μας ανακοίνωσαν την πανευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας σε επενδύσεις ακινήτων. Εδώ, αν δεν ήταν ότι πιο τραγικό, θα έπρεπε να γελάμε όλοι κι όποιος δεν έχει καταλάβει τον λόγο, θα προτείναμε ευγενικά να μας διαβάζει πιο συχνά!

Τις ίδιες στιγμές η εθνική κάθαρση εναντίον των ‘’κόκκινων’’ μικρομεσαίων επιχειρήσεων και δανειοληπτών της χώρας συνεχίζεται, συμπαρασύροντας και κάθε μικροϊδιοκτήτη παίρνοντας τους τα σπίτια και κάθε άλλο περιουσιακό τους στοιχείο, μαζί και των ΕΓΓΥΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, αυτών των δύστυχων που θέλησαν να στηρίξουν τους δικούς τους ανθρώπους και κατ’ επέκταση την οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας τους, να διώκονται, να τιμωρούνται και να καταστρέφονται σήμερα γιατί κάποιοι ανάλγητοι πολιτικοί και τραπεζίτες έφαγαν τα λεφτά του λαού γκρεμίζοντας μαζί και την οικονομία του κράτους!!!
    
Κύριοι ντροπή, ξεπεράσατε και εσείς σαν τους προκατόχους σας κάθε όριο! Βάλτε επιτέλους ένα τέλος στον εμπαιγμό του λαού και στο δράμα κάθε ‘’κόκκινου’’ δανειολήπτη της πατρίδας σας, πριν είναι αργά και για σας!
    Ξεχάσατε ότι είστε Έλληνες και ποιοι σας έφεραν στην εξουσία; Αντί να σπεύσετε από την πρώτη στιγμή ως εκπόσωποι τους να σώσετε τις περιουσίες του λαού ψηφίζοντας το πλέον χρηστικό, αυτονόητο όσο και δίκαιο Ν/Σ, αυτό που θα επιβάλει στις τράπεζες να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους, να προσπαθήσουν να σωθούν όσοι μπορούν, εσείς τα δίνετε αντί πινακίου φακής στα βαμπίρ και στους λεηλάτες της πατρίδας σας! ΝΤΡΟΠΗ!!!
     Μιλάμε για Έλληνες ορέ, για τα αδέρφια σας, αυτούς που σας τίμησαν και εσείς τους παίρνετε τα σπίτια και τις ζωές τους ως να ‘σαστε Τούρκοι! Πώς τολμάτε να βγαίνετε στους δρόμους και στα κανάλια; Τι άλλο θα κάνετε σ’ αυτόν τον λαό και πότε θα σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός και η λεηλασία του; Με την κατάργηση του ν. Κατσέλη όλοι θα χάσουν τα σπίτια τους, ποιους προσπαθείτε να κοροϊδέψετε; Τι αναλγησια είναι αυτή και ως πού θα το πάτε;
     Πλέον αυτής της φαρσοκωμωδίας για τα στεγαστικά δάνεια, με όλα τα άλλα ‘’κόκκινα’’ δάνεια δεν κάνατε τίποτα και η Μεσαία Τάξη θα χάσει τα πάντα! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ!

     Με την ενεργοποίηση της πλατφόρμας αυτού του κατάπτυστου όσο και  κακοστημένου σχεδίου,  αυτής της αποικιοκρατικής τύπου εφαρμογής ‘’έννομης’’ προσπάθειας καταλήστευσης των περιουσιών κάθε δανειολήπτη , γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι  για τη ‘’προστασία της Α΄κατοικίας τους, πλέον του ότι με ένα απλό κλικάρισμα ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ & ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, με τις καταβαραθρωμένες πλέον σημερινές αξίες των ακινήτων ένα είναι βέβαιο, ότι θα τους πουλήσουν και ότι άλλο τους βρουν για να εισπράξουν τα δάνεια τους!
     Κύριοι, ο λαός ξέρει τι κάνετε και ποιών τα συμφέροντα υπηρετείτε, έστω κι αν ως τώρα δεν αντιδρά! Γνωρίζει ότι πίσω από τα τεκταινόμενα βρίσκονται αυτοί που ελέγχουν τη παγκόσμια οικονομία έχοντας βάλει μπροστά Εσάς, τους Τραπεζίτες και τα Hedge Funds για να ιδιοποιηθούν τις χρυσοπληρωμένες τράπεζες μας από τον λαό, που με τα λεφτά που πλήρωσε θα μπορούσε να έχει εξοφλήσει δυο φορές και όχι μια τα δάνεια του! Ωστόσο τολμάτε σήμερα να βγαίνετε και να εκβιάζετε τους συμπατριώτες σας δηλώνοντας, ότι όσοι δεν προχωρήσουν στη ρύθμιση των δανείων τους με τους όρους που τους θέτετε, θα τους μεταλλάξετε σε παρίες βγάζοντας σε πλειστηριασμό τις περιουσίες τους!       
    
ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΔΙΧΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΣΤΑ HEDGE FUNDS ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ 5-10 ΚΑΙ 20% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!  

     Μετά τα ως άνω, φυσικά κατά όπως αναφέρεστε θα υπάρξει έκρηξη των πλειστηριασμών! Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζει κανείς και προφανώς και εσείς είναι, το μέγεθος της κοινωνικής έκρηξης των δανειοληπτών και ποια θα ‘ναι αυτή η χρονική στιγμή, όταν κάποιοι έχοντας χάσει τα πάντα, θα χάσουν μαζί και το μυαλό τους!!!!!!
   
         

     Τέλος, σε σχέση με την αναφορά του υπουργού Α. Γεωργιάδη στον Γ. Αυτιά προχθές περί νέας ‘’αυτοματοποιημένης’’ πλατφόρμας όπου θα ρυθμίζονται και όλα τα άλλα δάνεια … επιτρέψτε μας να ξαναυποβάλουμε την καθιερωμένη πλέον ερώτηση: Επιτέλους, καμία σοβαρότητα εκ μέρους της κυβέρνησης; Κύριε Γεωργιάδη διασύρεστε! 
     Και επί της ευκαιρίας, πού είναι το Ν/Σ που θα ψηφίζατε
‘’περί νομικής κάλυψης των τραπεζικών στελεχών για να υπογράφουν διαγραφές δανείων’’; Ή έχετε σκοπό να το πράξετε στο επόμενο Ν/Σ εσείς ως κυβέρνηση επιβάλλοντας στις τράπεζες τις όποιες διαγραφές και ποσοστά κουρεμάτων;                                                          
     Παρακαλούμε πολύ, εκ μέρους των
εκατοντάδων χιλιάδων ‘’κόκκινων’’ δανειοληπτών της χώρας, μη προσβάλετε τη νοημοσύνη τους όπως και τη δική μας!   

     ‘’Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα’’! Και δεν εννοούμε αυτό να το κάνετε στους συμπατριώτες σας, ως είθισται να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια από όλους εσάς τους πολιτικούς, αλλά να μπείτε στη βουλή των Ελλήνων, εκεί που σας έστειλε ο Ελληνικός λαός να ψηφίσετε το αέναο και επίμαχο αίτημα του, το Ν/Σ αυτό που θα σώσει τις ζωές και τις περιουσίες του!
     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
    
     Όλα αυτά που λέτε εντάσσονται στην κατηγορία της χλεύης και της εξαπάτησης του λαού μας, αποδεικνύοντας ότι υπηρετείτε τα δικά σας και ξένα συμφέροντα!  
     Είχαμε έναν λύκο να φιλά τα πρόβατα, τώρα αποκτήσαμε και έναν δεύτερο, εσάς! Ωστόσο, αν κάνουμε λάθος παρακαλούμε αποδείξτε το και εμείς θα βγούμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη!!!Β. Αναγνώστου                                  
Συγγραφέας- αρθρογράφος                      

www.manifesto.com.gr      Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!