Loading...
ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ… ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Πατριώτες και εσείς μανάδες των παιδιών μας τίποτα δεν άλλαξε, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, η χρονιά τέλειωσε και δεν απέμεινε πια τίποτε άλλο να πει κανείς πέρα αυτών που ακολουθούν για όλους αυτούς τους ‘’πατριώτες’’ που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν μαζί με τους τραπεζίτες!
     Σ’ αυτούς προσθέστε και τους "Δούρειους ίππους", όλα αυτά τα σαθρά, διαπλεκόμενα και κυρίαρχα Μ.Μ.Ε. των καναλαρχών, που σίγασαν και αποστασιοποιήθηκαν πλέον από το μεγαλύτερο πρόβλημα του λαού και της χώρας, γιατί τους διέγραψαν ή τους κούρεψαν τα δικά τους θαλασσοδάνεια εταιρικά και προσωπικά, αυτών και των δημοσιογράφων τους (βοούν οι καταγγελίες) για να τους κάνουν υποχείρια και φερέφωνα τους, όργανα, υπηρέτες και προασπιστές των δυσωδών συμφερόντων τους !

     Εθνομηδενιστές, πολιτικοί απατεώνες και πολιτικοοικονομικά λαμόγια όλοι τους προσκυνημένα ανθρωπάκια κι ανθέλληνες που δεν δίστασαν να πέσουν έως και στα τέσσερα δίνοντας τα πάντα στους δανειστές, στους θεσμούς και στους μέντορες τους, ξεπουλώντας τις συνειδήσεις τους μαζί με τις περιουσίες και τα σπίτια του λαού, για να βρεθούν στην εξουσία έχοντας ως σπόνσορες τους πλέον και τα Μ.Μ.Ε., που δεν σταματούν αυτοί οι τύποι της ντροπής να τους εκθιάζουν μαζί με τα ανομήματα τους για να γλυτώσουν τα κεφάλια τους, να μη βρεθούν κι αυτοί στις πλατείες άστεγοι και στις φυλακές!
     ‘’Άνθρωποι’’ δίχως αρχές, ιδεώδη και αξίες (άγνωστες έννοιες γι αυτούς), ξεπουλημένοι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες και πατριώτες, ποιοι, αυτοί που θα ’πρεπε να βρίσκονται όλοι στα μπουντρούμια έως στο τέλος της σαθρής ζωής τους γιατί έκλεψαν τα λεφτά του λαού, να είναι σήμερα ελεύθεροι και κάποιοι απ’ αυτούς στη βουλή, να ψηφίζουν την απαλλαγή τους και την ασυλία τους για ότι έχουν κάνει και θα κάνουν στο μέλλον, απαλλάσσοντας εαυτούς και αλλήλους για τις πράξεις προδοσίας τους μαζί και τους τραπεζίτες, για τα οικονομικά τους εγκλήματα σε βάρος του λαού και του εθνικού πλούτου της χώρας !!!

     Εθνοπροδότες και αδίστακτοι πολιτικάντηδες τέως και νυν, που όλοι τους διαχρονικά δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά που θα ‘πρεπε για να διαφυλάξουν τη πατρίδα τους και τα σύνορα μας, τον λαό και τα δικά μας παιδιά  (γιατί τα δικά τους θα τα φυγαδεύσουν), αυτά που θα βρεθούν αύριο στη πρώτη γραμμή να δίνουν τη ζωή τους προασπίζοντας τη προδομένη πατρίδα τους, τους προδότες και τους καταχραστές που την οδήγησαν στην οικονομική απαξία και σε μια δεύτερη τελικά εθνική τραγωδία! 
     Όλους αυτούς που τολμούν να βγαίνουν να μιλούν σήμερα για κοινωνική δικαιοσύνη δηλώνοντας προασπιστές των δικαιωμάτων μας, αυτά τα τυχάρπαστα ψευτρόνια που με χίλιους τρόπους προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι είναι εκπρόσωποι του και Έλληνες, φτάνοντας έως και στη γελοιότητα να συνδέσουν τις ανομολόγητες πράξεις τους και το κατάπτυστο σχέδιο τους, αυτό της α΄ κατοικίας με τους άθλους του ‘’Ηρακλή’’! Δεν φτάνει ο χλευασμός που τους κάνουν με τους όρους και τα γελοία όρια που τους επιβάλουν για να ενταχτούν στη ‘’ρύθμιση’’ των δανείων τους, αφήνουν στο έλεος των λεηλατών της πατρίδας τους όλους τους άλλους δανειολήπτες έκθετους και έρμαιους στα αδηφάγα σχέδια των τραπεζών και των Funds να τους πάρουν τα πάντα!
     Αυτό κι αν δεν είναι προδοσία, όταν βγήκαν ήδη και βγαίνουν στην επιφάνεια στοιχεία που αποδεικνύουν κουρέματα των τραπεζών  προς τους υμετέρους τους, της τάξης του 60 έως και 90%!!! ΚΥΡΙΟΙ, ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ!!!!!!

     Πολιτικά ανθρωποειδή δίποδα λες και βγήκαν όλα από μήτρα της ίδιας μάνας να διοικούν αενάως τη χώρα, μια κάστα ανυπόληπτων και κατάπτυστων ανθελλήνων, που άλλοι το ‘παιξαν ‘’αριστεροί’’ επί 5 χρόνια αφήνοντας τις τράπεζες να λεηλατούν τον λαό φτιάχνοντας πλούτη, καριέρες και τη ζωή τους,  ανθρωπάκια της τσέπης όλοι τους οι περισσότεροι άτομα των τεκέδων, που ‘’ξέχασαν’’ οι άθλιοι το πως βρέθηκαν από το 3,5% στην εξουσία και τι υποσχέθηκαν στον λαό προδίδοντας τον, διαπράττοντας επί πλέον και μια δεύτερη για τη πατρίδα μας πράξη Εθνικής προδοσίας, το ‘’Μακεδονικό’! 
     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και ο λαός στρέφεται στους επόμενους ‘’σωτήρες’ του,  έρχονται κι αυτοί να τον προδώσουν με τη σειρά τους επιβεβαιώνοντας τους φόβους μας, δια μιας επαίσχυντης και ανομολόγητης πράξης που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης λογικής αλλά και της πολιτικής εντιμότητας, φτάνοντας στο έσχατο στάδιο της ντροπής τους, να μη ψηφίζουν ένα Ν/Σ που και αν δεν υπήρχε θα ‘πρεπε να το εφεύρουν για να σώσουν τον λαό τους, γιατί αυτοί τον χρεοκόπησαν, ένα ν/σ που επί 7 χρόνια τώρα ζητάμε μαζί με εκατομμύρια ‘’κόκκινους’’ δανειολήπτες και τους εγγυητές τους, να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους και δεν το κάνουν!!! Τι πιο ανθρώπινο όσο και λογικό και ακριβοδίκαιο αίτημα!!!!!!       

     ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΕ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΝ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΤΙΝΑΣΣΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ & ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Β. Αναγνώστου       Συγγραφέας- αρθρογράφος                             www.manifeto.com.gr       .
   

     ΥΓ.  Για τους μη γνωρίζοντες:  Τέσσερα στα δέκα δάνεια που μπαίνουν σε μακροχρόνια ρύθμιση γίνονται πάλι «κόκκινα» σε ένα χρόνο,   ενώ Οκτώ στα δέκα δάνεια βραχυχρόνιας ρύθμισης αθετούνται εκ νέου μέσα σε ένα χρόνο, σηματοδοτώντας την κραυγαλέα αποτυχία της πολιτικής της κυβέρνησης και των τραπεζικών ρυθμίσεων ‘’α λα ελληνικά’’! 
     Δηλαδή τα δίνουν στα funds στο 5-10 έως και 20% της αξίας τους και στους δανειολήπτες τα ζητούν στο 100% + όλους τους τόκους και τόκους υπερημερίας, η απόλυτη παράνοια και κλοπή!!!
          Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!!!

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!