Loading...
Προσωπική ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος: ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ… ΕΜΠΟΡΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ!
Κλίκ για μεγέθυνση

Η χώρα μας και ο λαός μας τελεί υπό χρεωκοπία και υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί που θα συναντήσετε μαζί με τους Θεσμούς και τους ηγέτες της Ε.Ε.! Δεν πάτε εκεί ως επαίτης κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά! Είμαστε οι προασπιστές και Ακρίτες της Ευρώπης,  ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ!     
     Απαιτήστε να μας δοθούν άμεσα άνευ οικονομικού ανταλλάγματος εξοπλισμοί και έμψυχο υλικό να σταθούν στο πλευρό μας στην πρώτη γραμμή, μαζί με ότι άλλο έχετε κατά νου!
     Ίσως αυτό σταθεί αιτία οι Τούρκοι να τα παρατήσουν, είναι η μόνη ελπίδα!!!
     Πρέπει να καταλάβουν ότι θα χάσουν τις βάσεις στην Ελλάδα και όχι μόνο αυτές, γιατί πέραν των απωλειών που θα έχει η χώρα μας θα στραφούμε πλέον ‘’αλλού’’ είναι κάτι αναπόφευκτο κι αυτοί θα χάσουν πολλά περισσότερα από αυτά που θα μας προσφέρουν!

     ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ! 
     Αν δεν παίξετε σωστά την τελευταία αυτή παρτίδα, το Έθνος μας  κινδυνεύει!
     Επίσης οι τελευταίες γεωπολιτικές εξελίξεις θα στηρίξουν τα αιτήματα σας να στεφτούν με επιτυχία καθώς οι ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!                 
     ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ, ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ & ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!!     

     Μήνες τώρα σας λέμε να στραφείτε στο Κογκρέσο  ζητώντας να μιλήσετε  μπροστά σε όλους τους γερουσιαστές και βουλευτές της κυβέρνησης τους παρακάμπτοντας τον ‘’ερωτευμένο’’ πρόεδρο τους, εκθέτοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί η επιθετική πολιτική του νεοσουλτάνου, όχι μόνο για την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και για τη δική τους χώρα εν όψη ενός επικείμενου Γ΄ Π.Π! 
     Κάτι που πλέον των ασύλληπτων απωλειών και συνεπειών που θα υπάρξουν για όλον τον πλανήτη, θα αλλάξουν και οι παγκόσμιες ισορροπίες εις βάρος της Δύσης!!!
      Ο Τούρκος ότι λέει το κάνει, έχει δεσμευτεί απέναντι στον λαό του και στον λόγο του και κάποιοι πρέπει να τον σταματήσουν έγκαιρα, ΤΩΡΑ!        

     Και κλείνοντας με μια δεύτερη πρόταση σεβόμενος τον χρόνο σας.  Αν θέλετε να παίξετε σωστά το παιχνίδι, αναφερθείτε στα κάτωθι:
     ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ, Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΝΗΚΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ & ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ!!!

    
     Μετά από αυτό, ετοιμαστείτε να του μαζεύετε τις ‘’όποιες’’ εκκρίσεις του σε ποτηράκι! Διανθίστε το και θέστε το ως μια σοβαρή πρόταση και θα μας θυμηθείτε!                   
     Το πιθανότερο είναι να φύγετε νικητές από τις ΗΠΑ!  Οι λόγοι είναι πολλοί, πιστεύοντας δε ότι τους αντιλαμβάνεστε, θεωρούμε πως θα ‘ταν όντως ουτοπία αυτή τη στιγμή, να αρχίσουμε να αναφερόσαστε σ’ αυτούς. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ!!!

     Τέλος, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, γυρίστε πίσω αψηφώντας τους τραπεζίτες και τα κοράκια, να σώσετε τα εκατομμύρια των "κόκκινων" δανειοληπτών ψηφίζοντας το επίμαχο Ν/Σ! 
     Αυτή θα είναι και η τελευταία πράξη που θα αποτελέσει τον πυλώνα στήριξης για την ολοκλήρωση των στόχων σας!!!

Β. Αναγνώστου        Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!