Loading...
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ & ΤΕΛΕΙΩΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Κλίκ για μεγέθυνση

Άλλη μια οδυνηρή ήττα της εξωτερικής μας πολιτικής, ένας κατήφορος  οδυνηρός με συνεχείς αποτυχίες που το Έθνος μας θα πληρώσει ακριβά! Μόνο όποιος είναι ανόητος ή εθελοτυφλεί δεν βλέπει που οδηγείται η χώρα!

     Στιγμές που θα ‘πρεπε να βοηθάμε  με ‘’οποιονδήποτε διπλωματικό’’ τρόπο έως και στρατιωτικά με μισθοφόρους τον Χαφτάρ να προλάβει να καταλάβει την Τρίπολη  ακυρώνοντας την κατάπτυστη συμφωνία της ΑΟΖ με την Τουρκία, για άλλη μια φορά θεατές των εξελίξεων να παρακολουθούμε  τους δυο Λίβυους ηγέτες να συζητούν για εκεχειρία μεταξύ τους υπό την αιγίδα και πίεση της Τουρκίας και της Ρωσίας με την αποδοχή και της Ιταλίας, η οποία μας πούλησε και αυτή προδίδοντας μας με τον χειρότερο τρόπο μη σεβόμενη καν τη χώρα μας ακόμα και ως σύμμαχο μέλος του θεσμού της Ε.Ε.!
     Και σε όλο αυτό ζούμε και μια δεύτερη προδοσία της ηγέτιδας κατάπτυστης και υπεύθυνης για τη διάλυση της Ε.Ε. Γερμανίας,  να συμπλέει με τα συμφέροντα της Τουρκίας εις βάρος του ακρίτα και φρουρού των συνόρων τους, αφήνοντας μας μόνους στις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας, ενώ έτσι που το πάμε ως κυβέρνηση θα χάσουμε και τη Γαλλία και φυσικά όλα θα τελειώσουν!!!

     Πατριώτες και πατριώτισσες, πέρα και πάνω από κόμματα, όπως οι  προηγούμενοι το ίδιο και οι σημερινοί πολιτικοί μας, όλοι, είναι ανύπαρκτοι και φοβικά ανθρωπάκια που αδυνατούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ξεπουλώντας τα Εθνικά μας συμφέροντα, άτομα που για να βρεθούν στην εξουσία γνωρίζοντας ότι είναι  ανίκανοι να υπηρετήσουν τη Πατρίδα τους υπηρετούν για προσωπικά τους οφέλη τους όποιους εντολείς τους και εχθρούς της χώρας μας!                      

     Θα πρέπει να δεχτούμε ότι ή δεν έχουν καταλάβει που έχουν οδηγήσει τη πατρίδα τους και που την οδηγούν αυτές τις κρίσιμες στιγμές ή το κάνουν συνειδητά για να διατηρήσουν τα οφίτσια τους και την εξουσία.
    
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση ότι κι αν συμβαίνει από τα δυο, αυτό μόνο μια ονομασία έχει, ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
    
Εν τη πράξει αποδεικνύεται ότι δεν πέτυχαν τίποτα στις ΗΠΑ, μόνο λόγια και χτυπηματάκια στη πλάτη -ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ- όπως επίσης τίποτα δεν έκαναν για να φέρουν την Ε.Ε. και τους συμμάχους μας προ των ευθηνών τους!
     Ανύπαρκτοι όντως, για μείζονα και υπαρξιακά θέματα απουσιάζουμε από όλα τα κέντρα αποφάσεων, όταν αυτές άπτονται της ύπαρξης της χώρας μας και του Έθνους!
     Μιλάμε για τα απόλυτα χαϊβάνια, για ανίκανους και προσκυνημένους που θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται ως πολιτικοί, που τελικά το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να γλύφουν και να ενεργούν ως ραγιάδες οδηγώντας τη χώρα και τον λαό στη καταστροφή!

     Αδέρφια η χώρα υπολείπεται ηγεσίας! Η πατρίδα δεν κυβερνάται και με αυτούς τους πολιτικούς οδηγούμεθα μοιραίως σε ανείπωτες  τραγωδίες!
     Ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο αυτοδοξαζόμενοι για τις δήθεν ‘’επιτυχίες’’ τους αφήνοντας τα μείζονα εθνικά θέματα αίολα να εξελίσσονται μόνα τους και εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, ‘’τιτιβίζοντας μονίμως περί άλλων’’ οδηγώντας το Έθνος και τον Ελληνισμό σε μεγάλα αδιέξοδα και νέες εθνικές τραγωδίες!!!!!!
     Δυστυχώς και αυτοί μαζί με τους προηγούμενους, μια κάστα όλοι, ξεπούλησαν τα πάντα,  λαό και πατρίδα, τον εθνικό πλούτο της χωρας, τις τράπεζες και τις περιουσίες του λαού μας και συνεχίζουν το "έργο" τους!
     Ας ξυπνήσει επιτέλους ο λαός μας γιατί πέρα και πάνω από κόμματα αυτοί δεν είναι Έλληνες!!!  

     Ανόητα, δουλικά και υποταγμένα ανθρωπάκια, ξυπνήστε και πάρτε επιτέλους τα ηνία στα χέρια σας, κάνοντας το πρώτο βήμα με όποιο τίμημα κι αν χρειαστεί, να φτάσει ο Χαφτάρ να καταλάβει την Τρίπολη ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!
     Αν
ούτε αυτό δεν μπορείτε να κάνετε, παραδώστε τη κυβέρνηση στον λαό και φροντίστε να χαθείτε από προσώπου γης, δεν πάει άλλο, Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!!!
     Επιτέλους, σκεφτείτε και ενεργείστε  έστω και για μια φορά ως Έλληνες!!!

Β. Αναγνώστου                                   
Συγγραφέας- αρθρογράφος                   www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!