Loading...
ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ  ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριοι, τι άλλο πρέπει να δείτε για να πειστείτε ότι ο Ερντογάν και ο αφιονισμένος λαός του στοχεύουν στην αναγέννηση της πάλαι ποτέ Οθωμανικής τους Αυτοκρατορίας και ότι δεν θα κάνουν πίσω αν κάποιοι δεν τους σταματήσουν; Τώρα στοχεύουν έως και στη κατασκευή του Canal Istanbu,για να απενεργοποιήσουν την συνθήκη του Μοντρέ αποκτώντας τον απόλυτο έλεγχο του περάσματος από τη Μαύρη θάλασσα στη Μεσόγειο, με ότι συνεπάγεται αυτό για την παγκόσμια οικονομία και τα κράτη της ευρύτερης περιοχής και δη εις βάρος των συμφερόντων της κραταιάς Ρωσίας!

     Κύριοι εσείς του ΝΑΤΟ και όλοι οι άλλοι ηγέτες της γης που αποφασίζετε πλέον για τις ζωές μας και τις Πατρίδες μας με κατάπτυστα δόγματα ντροπής αλλοτινών εποχών της άγριας Δύσης, όπως το ‘’Δίκαιο του ισχυρού’’ και του δόγματος των δήθεν ‘’ιδίων αποστάσεων’’ που πάντα λειτουργεί υπέρ του ισχυρού, πείτε μας, πως είναι δυνατόν να επιτρέπετε σε ένα μέλος της συμμαχίας σας να επιτίθεται σε άλλα κράτη μέλη σας και εσείς να μη παρεμβαίνετε ως οντότητα νίπτοντας τας χείρας σας ως Π. Πιλάτοι, όταν δι’ αυτού του τρόπου ακυρώνετε έως και την ίδια την ύπαρξη σας!!!
     Ταυτόχρονα, πως είναι δυνατόν να επιτρέπετε σ’ αυτόν τον δικτάτορα να το παίζει Πλανητάρχης, να απειλεί και να ταπεινώνει όλη την Ευρώπη και τους ηγέτες της έως και τις ΗΠΑ, να μη σέβεται Διεθνές Δίκαιο, Διακρατικές Συμφωνίες, Συμβάσεις και Θεσμούς, να επιτίθεται σε κάθε γείτονα χώρα διεκδικώντας τα εδάφη της ως να ευρισκόμεθα σε Μεσαιωνικές εποχές  και όχι στον 21ον Αιώνα και εσείς ως κυρίαρχοι και εκπρόσωποι της Παγκόσμιας κοινότητας  να μην αντιδράτε!!!    

     Κύριοι, ο Ερντογάν και οι όποιοι άλλοι όμοιοι του σαλταρισμένοι δικτάτορες, δεν αντιμετωπίζονται με στρατηγικές κατευνασμού τύπου Τσάμπερλεν! Καταλαβαίνουν μόνο μια γλώσσα, αυτή της πυγμής και του δόγματος του Τσώρτσιλ, αυτή του ‘’δεν διαπραγματευόμαστε όσο το κεφάλι μας βρίσκεται  στο στόμα του λύκου…", απλά ‘’παίρνουμε το κεφάλι του λύκου’’, γι αυτό  αναρωτηθείτε έγκαιρα που το πάτε και τι κάνετε, πριν είναι αργά για όλους, εμάς, εσάς και τη Παγκόσμια Κοινότητα!!!
     ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ & ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ! ΕΓΙΝΕΣ Η ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ!  ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΑΝΟΗΤΕ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗ & ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
     ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΕΙ !!!     
 
     Κύριοι, αν εξαιρέσουμε τη Γαλλία και τον υπερήφανο και γενναίο λαό της μαζί με τον ηγέτη τους Μακρόν, που κατά όπως φαίνεται είναι ο μόνος που σέβεται και τιμά την ιδιότητα του, τον λαό του και την Ιστορία της χώρας του, αναρωτηθείτε αν όλοι εσείς οι άλλοι ηγέτες της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ρωσίας, αποτελείτε πλεον τη ντροπή των λαών σας! 
     Κιοτέψατε μπροστά στις απειλές του Τούρκου μη τολμώντας να σταθείτε εμπόδιο στα κατακτητικά του σχέδια που αφορούν και τις πατρίδες σας αποδεικνύοντας ότι, όχι μόνο είστε κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι ως ηγέτες, αλλά και ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης των δυο οργανισμών ΝΑΤΟ & ΟΗΕ, οι οποίοι πρέπει να πάψουν να υφίστανται καθώς δεν υπηρετούν τους στόχους για τους οποίους ιδρύθηκαν!   
     Επίσης έχει διαφανεί ξεκάθαρα πλέον έστω κι αν είμαστε οι ακρίτες των  συνόρων σας και όλης της Δύσης, ότι δεν θα σταθείτε στο πλευρό μας και στη πρώτη γραμμή υπερασπιζόμενοι τις αξίες σας και τις χώρες σας όπως οφείλετε να κάνετε απέναντι στους λαούς σας και κυρίως απέναντι στην Ελλάδα και τη Κύπρο!
     Ωστόσο, πλέον του ότι αυτό αποτελεί ντροπή για όλους σας, προφανώς ξεχνάτε ότι θα είστε οι επόμενοι στόχοι των Τούρκων !!!       

     Κύριοι, επειδή είναι προφανές ότι δεν έχετε καταλάβει τι εννοούσε ο Σουλτάνος ως ανατολίτης που είναι όταν απευθύνθηκε προς την Ε.Ε. με τη φράση ’’ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΑΣ & ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ’’ επιτρέψτε μας να σας το μεταφράσουμε εμείς:
     Αυτό που σας είπε ο Τούρκος είναι, ‘’Πλυθείτε γιουσουφάκια μας, ετοιμαστείτε κι ερχόμαστε’’! Ντροπή σας ορέ, είστε εσείς ηγέτες και αρχηγοί κρατών; 
     Είναι δυνατόν να σας δηλώνει ευθέως τις κατακτητικές του προθέσεις ένας Τούρκος βαπτίζοντας σας επισκέπτες έως και μουσαφίρηδες στις πατρίδες σας, στα δικά σας αιματοβαμμένα χώματα των προγόνων σας και να μη τον έχετε στείλει αδιάβαστο στα βάθη της Ασίας; Πως είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που λέει και κάνει να τον εξοπλίζετε και επί πλέον να τον αφήνετε να εξελίσσεται σε μια χώρα με πυρηνικά όπλα, είστε καλά όλοι σας; Σας μετέτρεψε όλους σε μαριονέτες του, δεν καταλαβαίνετε ότι τα όπλα αυτά θα γυρίσουν μπούμερανκ πάνω στους λαούς σας, τι κάνετε;
      
     Είναι δυνατόν να εκπροσωπείτε λαούς και δισεκατομμύρια πολίτες; Πως μπορείτε να μην αντιδράτε στις προσβολές, στην επιθετικότητα και στους εκβιασμούς αυτού του αρρωστημένου δικτάτορα και νεοσουλτάνου, που κάθε μέρα σας ξεφτιλίζει ως να βρίσκεστε ήδη ως κράτη υπό τη κατοχή του αντιμετωπίζοντας σας ως Φέουδα της  αυτοκρατορίας του; Δεν καταλαβαίνετε ότι δια της ανοχής σας τον στέφετε παγκόσμιο Μονάρχη και Υπερπλανητάρχη; 
     Δια της κατάπτυστης απραξίας σας και της ενδοτικότητας σας, έχετε αφήσει όλον τον πλανήτη άναυδο, είναι απίστευτο αυτό που κάνετε, λες και δεν υπάρχετε καν!
     Μη ο Μακρόν να βγει μπροστά να σώσει τα προσχήματα, θα ‘πρεπε όλους να σας ρίξουν στον Καιάδα! Εσείς δεν είστε ηγέτες, Είστε η ντροπή των λαών σας!!!      

     Τι θέση έχει αυτός ο παράφρων και ο φανατισμένος λαός του, με τους λαούς  της Δύσης; Πιστεύετε ότι αν σήμερα υπήρχαν όλοι αυτοί οι μεγάλοι ηγέτες και οραματιστές της Ε.Ε. θα τον αντιμετώπιζαν όπως εσείς; Θα τον είχαν τελειώσει στέλνοντας τον μαζί με τον λαό του στα βάθη της Ανατολίας, στη Μογγολία όπου και οι ρίζες τους! 
     Τι θέση  μπορούν να διεκδικήσουν αυτοί οι βάρβαροι στα εδάφη μας, όταν δεν σέβονται τις αξίες μας και τον πολιτισμό μας;
Δεν βλέπετε ποιοι είναι οι στόχοι τους;

     ΚΥΡΙΟΙ, Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΒΑΡΒΑΡΩΝ & ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ! Η ΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!
     ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!!

 

Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr   
           

 
Υ.Γ.  Το παρόν άρθρο μετεφράσθη και εστάλη προς τα Μ.Μ.Ε όλων των χωρών της Ε.Ε και των Η.Π.Α. Επίσης προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις και  θεσμούς και προσωπικά προς κάθε αρχηγό  κράτους.        

READ THE ARTICLE IN ENGLISH

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!