Loading...


Κύριοι της κυβέρνησης, “επιλέξατε’’ δυστυχώς να μη προχωρήσετε (αν και είχατε τη δυνατότητα) στην πρόταση – αίτημα και έκκληση των δανειοληπτών της χώρας να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους!

     Ωστόσο, τώρα ως μια νέα εναλλακτική λύση, μπορείτε να νομοθετήσετε τα δάνεια που θα πωλούνται στα funds, ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΑ 5-10 % ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΕΙΣΑΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!

    
     Δείτε παρακαλώ άμεσα και δουλέψτε την “μεταλλαγμένη’’ αυτή πρόταση, και ξεχάστε οποιεσδήποτε άλλες σκέψεις, καθώς όλα τα άλλα που λέτε και κάνετε είναι μόνο λόγια, ανεπιτυχείς προσπάθειες και πράξεις ντροπής!
     Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη φτάσαμε στο “κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη’’! Είναι η τελευταία ευκαιρία για σας και τους δανειολήπτες και κυρίως για τη χώρα, για να μη θρηνήσουμε θύματα και ζήσουμε στιγμές που δεν θα ‘θελε να δει και να ζήσει κανείς σ’ αυτόν τον δόλιο τόπο, ΑΡΚΕΤΑ!!!

  
     Ωστόσο κύριοι, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και μια δεύτερη λύση!!! 
     Και εσείς προσωπικά κύριε Τσίπρα, για να πάρετε μαθήματα κοινωνικής πολιτικής, ηθικής, ανθρωπισμού και κυρίως ευθύνης, στοιχεία που προφανώς δυστυχώς για τον λαό μας όπως αποδείξατε υπολείπεστε ως Πρωθυπουργός, δείτε αυτά που έκαναν συνεργαζόμενοι για τη πόλη τους και τον “δικό τους λαό’’, ο πρώην Δήμαρχος της  Ζαχάρω κ. Χρονόπουλος μαζί με τον νυν Δήμαρχο κ. Φάμελο και πράξτε ανάλογα, εφόσον προηγουμένως τους στείλετε τα συγχαρητήρια σας όπως οφείλετε να κάνατε ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, για την οξύτητα του πνεύματος τους και την ευαισθησία που επέδειξαν προς τους δημότες τους και πολίτες του τόπου!!!!!!

   
     Οι δυο αυτές προσωπικότητες άξιοι προς μίμηση όπως αποδεικνύεται, δίδαξαν πολλά δια της πράξης τους και κυρίως προς την κυβέρνηση και κάθε πολιτικό της χώρας, κάνοντας ταυτόχρονα κάθε Έλληνα πολίτη να νοιώσει πως υπάρχουν ακόμα έστω και κάποιοι τοπικοί ηγέτες που ενδιαφέροντα για τους πολίτες τους, που έστω κι αν έχουν περιορισμένες δυνατότητες ως τοπικοί άρχοντες, ίδρυσαν μια  εταιρία ειδικού σκοπού για να προστατέψουν τους δημότες τους, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΤΑ FUNDS, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!
    
Κύριε Τσίπρα και Πρωθυπουργέ της χώρας, μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσετε πίσω σας τα όποια τραγικά σας λάθη;                                                      

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΑ, ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΣΑΣ, ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος           

 
www.manifesto.com.gr


ΥΓ. Το ως άνω άρθρο θα σταλεί σε κάθε κόμμα και πολιτικό, όπως και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και σε κάθε Μ.Μ.Ε. και έγκριτο δημοσιογράφο και παρουσιαστή της χώρας! Ελπίζω να γίνει αντιληπτό πλέον ότι δεν πρόκειται για ένα απλό κοινωνικό θέμα, αλλά για ένα Εθνικό έως και υπαρξιακό πρόβλημα της χώρας που πρέπει να λυθεί ΑΜΕΣΑ, γι αυτό θα περιμένουμε μέσα στο Σ\Κ να αναδειχτεί σε πρώτο θέμα στα κανάλια, σε κάθε εκπομπή σοβαρή όπως του Γ. Αυτιά στο ΣΚΑΙ και σε άλλες επίσης αξιόλογες εκπομπές και δελτία ειδήσεων, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ!!!!!!
      Μη σκεφτεί κανείς ότι ως πρώτο θέμα θα πρέπει να αναδειχτεί η επίσκεψη του Σουλτάνου! Αυτό ήρθε και πέρασε με ότι κακό συνεπάγεται για τον τόπο! Είχαμε προειδοποιήσει τι θα συμβεί από το προηγούμενο άρθρο μας και δυστυχώς συνέβη!!!

     ΑΣ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!