Loading...


ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΟΧΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ & ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ!!!

     Πέρασε κι αυτό το Σ\Κ και εσείς εκεί, αμετανόητοι και απαθείς στην δυσώδη σιωπή σας “περί άλλων να τιτιβίζετε’’, αντί να περνάτε από Ιερά Εξέταση κάθε ανάλγητο πολιτικό της χώρας που τολμά να περνά την πόρτα σας, δηλαδή και τους 300, όλους αυτούς τους εθνοσωτήρες που συνωστίζονται στα κανάλια σας να σώσουν τον λαό και την πατρίδα τους!
     Κύριοι ψάχνουμε να βρούμε τους ανθέλληνες σ’ αυτόν τον τόπο, αν είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ή της Α\Α, ωστόσο τελικά, θα πρέπει τα φώτα να στραφούν πρώτα πάνω σας και να δεχτούμε ότι είστε εσείς “οι πρώτοι τη τάξει’’ των ανάλγητων και υπεύθυνων της ντροπής μας και κυρίως της καταστροφής του τόπου!

     Εντάξει καταλαβαίνουμε, οι δανειστές, οι τράπεζες, τα funds, η κυβέρνηση και η Α\Α για χίλιους δύο λόγους δυσώδεις και ιδιοτελείς  που καθημερινά δεν πάψαμε να αναφερόμαστε σ’ αυτούς, δεν θα θελήσουν φυσικά ποτέ να σώσουν τους δανειολήπτες αυτής της χώρας, γιατί απλά θα πρέπει να πάνε κόντρα στα συμφέροντα τους. Ωστόσο κύριοι κι εσείς μια από τα ίδια είστε, ανάλγητοι και βολεψάκιδες όπως και όλοι οι άλλοι! ΝΤΡΟΠΗ, όλα στο βωμό του χρήματος και για τα προσωπικά σας συμφέροντα!!!             

   
     Ξεχνάτε κυρίες μου και κύριοι ότι είστε Έλληνες και συμπατριώτες αυτών που θα βρεθούν την επόμενη μέρα να κοιμούνται με τα παιδιά τους στις πλατείες και στις στοές; Πιστεύετε ότι δια της ένοχης σιωπής σας κουρνιάζοντας στη βόλεψη σας ότι υπηρετείτε την πατρίδα σας; Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε, σας αξίζει η περιφρόνηση του λαού κι αυτή δεν θα αργήσει να ‘ρθει μαζί με την απαξίωση σας και δη για κάποιους προβεβλημένους από σας, γιατί μπορείτε να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας και δεν το κάνετε!!!

  
     Μονίμως αστεϊσμοί, υφάκια γελοιότητες και επαναλήψεις σε δευτερεύοντα θέματα και άλλες “σοβαρές’’ ειδήσεις για βιασμούς, ληστείες κι ότι άλλο κάτσει και τάχα κόντρες  γελοίων με Κατίνες και Μήτσους για να γεμίζετε τις κουραστικές εκπομπές και δελτία σας, προτιμώντας όλα αυτά κοροϊδεύοντας τους πολίτες, από το να σηκώσετε το ανάστημα σας να βγείτε μπροστά  ως γνήσιοι Έλληνες και όχι ως προσκυνημένοι γκιαούρηδες, να καταγγείλετε τους προδότες που καταδικάζουν τον λαό σας και ξεπουλάνε την πατρίδα σας!
    
     Τι εικόνα κι αυτή! Που είναι οι ανιδιοτελείς και σοβαροί δημοσιογράφοι να αντιληφθούν ότι το πρωτεύον θέμα που πρέπει να λυθεί στη χώρα για να σωθεί η ίδια, η οικονομία και οι πολίτες της είναι να σταματήσουν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί και
ν’ αγωνιστούν γι' αυτό κάνοντας τα πάντα να το πετύχουν!!!

  
    Πόσο ανάλγητος, ανθέλληνας και κουτός πρέπει να είναι κάποιος και τι δυσώδη συμφέροντα πρέπει να εξυπηρετεί για να μη καταλαβαίνει ότι η πρώτη προτεραιότητα της χώρας είναι τα Εθνικά της θέματα και η δεύτερη  η οικονομία της και ότι από τα δυο αυτά εξαρτάται η εθνική της ανεξαρτησία και ακεραιότητα έως και η ύπαρξη της;
     Πώς είναι δυνατόν να μην πιέζουν καθημερινά την κυβέρνηση και κάθε πολιτικό, όλους αυτούς τους ανάλγητους και προδότες που ξεπουλάνε τη πατρίδα τους και βγάζουν στον  δρόμο τον λαό τους, δίνοντας τα σπίτια και τις περιουσίες τους στους οικονομικούς εγκληματίες και μέντορες τους για να εξασφαλίσουν μια θέση στην εξουσία και τα οικονομικά τους δυσώδη συμφέροντα, αυτά που μετά από κάθε θητεία τους αναδύονται στην επιφάνεια για να μετράμε τις δικές μας πληγές!

   
     ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ & ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ; ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΑΡΓΑ!
     ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΑΣ ΕΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ & ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!
    
     ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ & ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ! ΠΡΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ & ΚΥΡΙΩΣ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος           

 
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!