Loading...


Κύριοι, αν θέλετε να προσφέρετε πραγματικά στην πατρίδα σας και στους πολίτες, στο κόμμα σας και στον εαυτό σας και δεν συντάσσεστε με τους λεηλάτες και δοσίλογους τους διαπιστευμένους πλέον καταστροφείς του λαού και της χώρας, μπείτε αύριο στη βουλή  και ψηφίστε το Σωτήριο Ν\Σ για τους δανειολήπτες ανήμπορους συνανθρώπους σας!!!                                                                           

     Αυτό που θα τους διατηρήσει πραγματικά στη ζωή προσφέροντας τους κουράγιο και ελπίδα  ν’ αντέξουν έως ν’ αλλάξουν τα πράγματα και οι συνθήκες ζωής τους!
     Είναι αυτό που οφείλετε να κάνετε ως Έλληνες και εκπρόσωποι του λαού!

    
     Κι εσείς κύριοι, οι 53 ορίτζιναλ αριστεροί διαφωνούντες, αποδείξτε εμπράκτως στον λαό τα πιστεύω σας!
     Έχετε τη μεγάλη ευκαιρία ν’ αλλάξετε την ροη των εξελίξεων, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα τεκταινόμενα της χώρας, αναγάγοντας το κίνημα σας σε μείζονα πολιτική δύναμη ικανή να καθορίσει τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις, ακυρώνοντας τα δοσίλογα ψευτοαριστερά συντρόφια σας, καθώς ψηφίζοντας μαζί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης το εν λόγω Ν\Σ για να σωθεί ο λαός και κατ’ επέκταση η χώρα, θα γράψετε ιστορία!

    
     Φέρτε προς ψήφιση στη βουλή αυτό που κανείς από τους θεσμούς δεν μπορεί να  το αρνηθεί και που επανειλημμένως  όλοι οι εκπρόσωποι τους κατά καιρούς έχουν τοποθετηθεί ξεκάθαρα επ' αυτού, όπως οι κ.κ. Γιούγκερ - Μοσχοβισή και άλλοι, ότι είναι αρμοδιότητα της Ελληνικής κυβέρνησης να  αποφασίσει γι’ αυτό, κάτι που δεν το έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους και που μπορείτε να το κάνετε  εσείς για να αναδειχτείτε  με τη μια έως και πρώτο κόμμα στη χώρα!!!
     Προτείνετε την ψήφιση του ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ν\Σ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!! Είναι η κίνηση που θα αναγκάσει όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να σας ακολουθήσουν, και είναι δεδομένο ότι το Ν\Σ θα περάσει! Όσοι δεν το ψηφίσουν θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από την πολιτική! Κύριοι κάντε το ΧΘΕΣ!!!

     Ωστόσο υπάρχει και μια δεύτερη εναλλακτική πρόταση. Μπορείτε  να προτείνετε προς ψήφιση, ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΕΝΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ FUNDS ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΝΑ 5 έως 10%!

  
     Κύριοι θυμηθείτε ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες για τον τόπο, τον λαό και την οικονομία! Αν μια από τις δυο ως άνω προτάσεις περάσει στη Βουλή, τα πάντα θα αλλάξουν στη χώρα! Θα ‘ναι η απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας για το λαό και την πατρίδα μας!
     Γίνεται εσείς οι προπομποί, αυτοί που θα φέρετε την άνοιξη στον τόπο όταν κάποιοι ανάλγητοι την αρνούνται. Πιστέψτε σ’ αυτό και κάντε το!!!
     Αυτή η ιστοσελίδα τέσσερα χρόνια τώρα δικαιώνεται, αν έχετε τον χρόνο ανατρέξατε στα άρθρα μας να το επιβεβαιώσετε, αν όχι εμπιστευτείτε μας!

    
     Και μη δεχτεί κανείς σας να πιπιλήσει τη γνωστή καραμέλα των όποιων αθλίων και δοσίλογων εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και όλων των άλλων λεηλατών της χώρας περί στρατηγικών τάχα κακοπληρωτών! Κατά την αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε αυτοί δεν ξεπερνούν το 4%. Κι αυτός βεβαίως δεν είναι λόγος να δεχτούμε ότι το 96% των Δ\Λ της χώρας θα πρέπει να χάσει τα σπίτια του και τις περιουσίες των παιδιών του! ΝΤΡΟΠΗ!
     Ας πάψουν κάποιοι επιτέλους να προσβάλουν τη νοημοσύνη του λαού, ο λαός καταλαβαίνει τα κίνητρα τους!!!

     Κύριοι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, εκατομμύρια με τις οικογένειες τους συμπατριώτες σας, βρίσκονται στα πρόθυρα της τρέλας περιμένοντας  τη δικαίωση και τη λύση στο πρόβλημα τους! Δώστε επιτέλους ένα τέλος στο καθημερινό τους δράμα, κάντε το για σας αλλά και γι’ αυτούς που σας τίμησαν και σας έστειλαν στη  βουλή, το οφείλετε  στην πατρίδα σας και σε κάθε Έλληνα πολίτη!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           

 

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!