Loading...


Άνοιξε τα μάτια σου ανίκανε ανθέλληνα και προδότη  και δες τι  κάνεις στην Πατρίδα σου! Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν για να καταλάβεις που μας οδηγούν;

     Διεκδικούν ευθέως πλέον εκατοντάδες νησιά και τη Θράκη και κάνουν ότι θέλουν με την Κύπρο και τις Ελληνικές ΑΟΖ αψηφώντας Ελληνικές και ξένες δυνάμεις, παραβιάζοντας όλο και περισσότερο τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα μας εξοπλιζόμενοι ως αστακοί, συμπεριφερόμενοι ήδη ως νικητές και κατακτητές ξεπερνώντας κάθε όριο, φτάνοντας να δεσμεύουν το Αιγαίο για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα δικά μας εδάφη και νησιά για όλο το 2018, θέτοντας το κατ’ ουσίαν υπό την κατοχή τους!!!
    
     Μας αφαιρούν DE FAKTO πλέον την επικυριαρχία των νησιών μας αλλοιώνοντας την υφαλοκρηπίδα και τις ΑΟΖ στέλνοντας μας τελεσίγραφα με τον πρωθυπουργό τους και τον αρχηγό της α\α τους, με τον μεν πρώτο να θέλει 132 νησιά του Αιγαίου και τον δεύτερο 18+1 και πως το 2019 θα έρθουν να τα πάρουν με τον τσαμπουκά τους, αν φυσικά δεν προκύψει κάποιο θερμό επεισόδιο που μανιωδώς το επιδιώκουν και που θα επισπεύσει τον ερχομό τους, για να τους δούμε ένα πρωινό να αναρτούν τις σημαίες τους στα Ελληνικά εδάφη  και νησιά μας!!!
     Είναι το τελεσίγραφο που έλαβε ο Μέγας Στρατηλάτης μας και σύγχρονος “Λεωνίδας’’ υπουργός μας Π. Καμμένος από τους Τούρκους ηγέτες, εις απάντηση του ‘Μολών λαβέ’ που τους έστειλε, ξεχνώντας ο πανηλίθιος το στοιχειώδες, το αποτέλεσμα αυτής της μάχης!!!
     Τι άλλο να πει κανείς γι’ αυτόν;

   
     Πατριώτες και πατριώτισσες, από το 2013 αναφερόμαστε μονίμως όσο κανένα άλλο site στη χώρα μας, στα προβλήματα του ΕΝΦΙΑ που θα προέκυπταν όσο και στις συνέπειες που θα επέφεραν οι κακοί χειρισμοί στα “κόκκινα’’ δάνεια και ότι τελικά αυτά τα δυο, θα γκρεμίσουν κυβερνήσεις - οικονομία και κράτος!
     Ταυτόχρονα επισημαίναμε ότι η Ελλάδα μ’ αυτούς τους γειτόνους γύρω της και μ’ αυτούς που την κυβερνούν μοιραίως τα σύνορα της θα φτάσουν στα προ του 1912, αν οι πολιτικοί μας δεν προσέξουν!!!
     Ως προς τα πρώτα δικαιωθήκαμε! Ως προς το δεύτερο δυστυχώς για τον λαό μας, την ιστορία μας και το έθνος μας, θα δικαιωθούμε αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι!!!
     Ωστόσο, για να μη λέμε πολλά αυτές τις κρίσιμες στιγμές, γνωρίζουμε όλοι ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν πολιτικοί στη χώρα μας να διαχειριστούν τα προβλήματα της κι αυτό είναι ότι χειρότερο γι αυτή τη χρονική περίοδο για την πατρίδα!

     Η τελευταία και απέλπιδα λύση σωτηρίας τώρα είναι μια, να συγκροτηθεί μια Κυβέρνηση Συνασπισμού με όλα τα Δημοκρατικά κόμματα της Βουλής!!!!!!

    
     Πρέπει όλοι να κατεβάσουν τους τόνους και τα κεφάλια υποκλινόμενοι μπροστά στο Εθνικό τους καθήκον, να κάνουν ανακωχή και να βγουν εκτός συνόρων να διεκδικήσουν ως μια γροθιά στρατιωτική και οικονομική βοήθεια από κάθε σύμμαχο και φίλια χώρα, εδώ και τώρα, ζητώντας τη διαγραφή του χρέους μας και την συμπαράσταση τους σε όλα τα επίπεδα και κυρίως την υποστήριξη τους σε στρατιωτική βοήθεια εξοπλίζοντας τη χώρα μας, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά και στρατιωτικά στις ανάγκες ενός πολέμου άνισου, όπως έχουν τώρα τα πράγματα για μας, για να μη συρθεί η χώρα και ο λαός μας από κάποιους ηλίθιους απάτριδες σε μια άνιση κυριολεκτικά μάχη για να χάσουμε τα παιδιά μας και την πατρίδα μας!!!!!!

     Είναι Εθνική προτεραιότητα και ανάγκη πλέον να καταλάβουν όλα τα κράτη της Ευρώπης, η Ρωσία και οι ΗΠΑ, ότι η Ελλάδα αποτελεί το προπύργιο τους απέναντι στον επεκτατισμό και ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ της Τουρκίας, τον δικό τους Ακρίτα, αυτόν που θα πρέπει όλοι να σταθούν άμεσα στο πλευρό του τώρα και στο μέλλον, γιατί μετά απ’ την Ελλάδα το ‘χουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλουν να ολοκληρώσουν “το όραμα της ψυχής τους’’ και που δεν είναι τίποτα λιγότερο απ’ το να βρεθούν και πάλι στα προ αιώνων σύνορα της Οθωμανικής τους Αυτοκρατορίας!
     Ας αρχίσουν λοιπόν ν’ ανησυχούν κι αυτοί για τα δικά τους κράτη και παιδιά!!!                                                            

  
     Και είναι αυτό που πρέπει  να δώσουν να καταλάβουν σε όλους τους συμμάχους οι πολιτικοί μας, για να μπορέσουν να πείσουν κάθε έναν απ’ αυτούς να σπεύσει σε βοήθεια της Ελλάδος, για να μη ξαναζήσει η Ευρώπη  αυτό που συνέβη στον Β΄Π.Π. στη γραμμή "Μαζινό", όταν όλοι οι σύμμαχοι και πρώτοι οι Βέλγοι άφησαν μόνους τους Γάλλους στην επέλαση των Γερμανών να καταλάβουν την Ευρώπη,  πληρώνοντας τελικά όλοι εκ των υστέρων το τίμημα του αίματος με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς και όχι μόνο Ευρωπαίους αλλά έως και Αμερικανούς!
     Ας ανοίξουν λοιπόν τα μάτια τους και τις τσέπες τους να γλυτώσουν τα χειρότερα και για τις δικές τους χώρες, γιατί ο χρόνος τελειώνει και όχι μόνο για μας!!!!!!

    
     Και σεις δικοί μας ανεγκέφαλοι 300  βάλτε επιτέλους μυαλό, αρκετά κάνατε στην πατρίδα σας, γιατί σε λίγο δεν θα ‘χετε ποιους να κυβερνάτε!!!
     ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟΙ!!! ΕΩΣ & ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!!!!

Β. Αναγνώστου                                        
Συγγραφέας- αρθρογράφος            

 

 www.manifesto.com.gr

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ  ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ & ΑΣ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ!!!
© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!