Loading...

Ένας αδίστακτος και διαπιστευμένος προδότης που έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στην εξουσία λεηλατώντας τις ψυχές, τις τσέπες και τα σπίτια κάθε Έλληνα πολίτη!!!


     Ένας Νενέκος του 21 αιώνα με ένα μάτσο συνιστώσες να τον ακολουθούν, μια σμικρογραφία του πύργου της Βαβέλ, ένας θίασος αναρχικών θαμώνων τεκέδων, με μια παρέα ξεμωραμένων γερόντων και γεροντισσών όντως γραφικών φιγούρων του παρελθόντος που βρέθηκαν από το πουθενά ξαφνικά να κυβερνούν μια χώρα!
     Μια κουστωδία γραφικογελοίων καρεκλοκένταυρων ψευτοαριστερών, που ξεγέλασαν τον Ελληνικό λαό φορτώνοντας τον με υποσχέσεις και τερατώδη ψέματα για να βρεθούν στην εξουσία να καταστρέψουν ότι απέμεινε στη χώρα, διαλύοντας οικονομία κράτος και οικογένειες, δημιουργώντας φτωχοποιημένους και άστεγους πολίτες, αξιοπρεπείς έως χθες, μεταλλάσσοντας τους σε αναξιοπρεπείς, φυγόδικους, παρίες και άπορους, για να μπορούν να τους ελέγχουν ως υποκείμενα έμβια όντα των δρόμων και των στοών, προσφέροντας τους μια-δυο φορές τον χρόνο κάποια επιδόματα πείνας, απαιτώντας να τους δοξάζουν ακόμα και ως σωτήρες!!!

     

     ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!! 


    
Όλοι αυτοί οι τύποι οι αναίσχυντοι και δοσίλογοι που δεν δίστασαν να μετατρέψουν τον τόπο σε ένα κοινό χαμαιτυπείο, σ’ έναν οίκο ανοχής με θαμώνες τους πολίτες του, σε μια χώρα που δεν κυβερνάται και που καθημερινά καίγεται και καταστρέφεται έχοντας έναν λαό πλέον ως θεατή των εξελίξεων!
     Και το ερώτημα επανέρχεται για χιλιοστή φορά, γιατί δεν αντιδρούμε ως πολίτες; Τι συμβαίνει επιτέλους στον λαό μας και ποιός θα σώσει την πατρίδα μας;


    
Είναι δυνατόν να δεχτούμε ότι οι δανειστές, τα funds και οι τράπεζες μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  αυτούς τους ανάλγητους οικονομικούς και πολιτικούς απατεώνες, αυτούς τους δοσίλογους και εγκληματίες σφαγείς του λαού, που κατάσχουν καθημερινά μέσω του Δημοσίου και το τελευταίο ευρώ κάθε συνταξιούχου, άνεργου και κάθε άλλου ανήμπορου οικονομικά πολίτη, βγάζοντας κατασχετήρια έως και για τα σπίτια τους για 500-1000 € και που από το 2018 θα τα παίρνουν πλέον με ένα κλικάρισμα μέσω των Η\Π και ότι αυτά τα εντεταλμένα και εγκάθετα λαμόγια θα ψηφίσουν μέτρα για να διαφυλάξουν τις περιουσίες των πολιτών ψηφίζοντας υπέρ του ακατάσχετου της πρώτης κατοικίας;
     Κι αν αναγκαστούν να κάνουν το δεύτερο (κατά την άποψή μας μετά από την αναμενόμενη πλέον εξέγερση του λαού), θυμηθείτε, οι προϋποθέσεις που θα θέσουν θα βγάλουν εκτός ρύθμισης το 99% των δανειοληπτών, ότι έκαναν και με τον Ε\Σ  ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ! Μιλάμε πλέον για σεσημασμένους γκάνγκστερ!!! 


     Ταυτόχρονα δείτε τις τελευταίες εξελίξεις στο Μακεδονικό, τις δηλώσεις και τις  πράξεις της ηγεσίας των Τούρκων, δείτε τα οικονομικά μας και τη φτωχοποίηση της χώρας όπως και την απόλυτη εξάρτηση της από τους θεσμούς και δανειστές, τελικά την όλη σημερινή της κατάντια και τέλος δείτε ποιοί μας κυβερνούν σε συνδυασμό με την διεθνή απομόνωση μας!!! 
    
Ξαφνικά βρεθήκαμε έχοντας την Ρωσία απέναντι μας και στο πλευρό των Τούρκων, αντί να είναι δίπλα μας ως προστάτιδα δύναμη, με μια
E.E αδιάφορη κι αυτή  αδύνατη να αντιδράσει σε κάθε πρόκληση της Τουρκίας και με τις ΗΠA εξοργιστικά  αποστασιοποιημένες να πηγαίνουν κατά όπου φυσά ο άνεμος!!!

    
Και ρωτώ απλά κάθε νοήμονα πολίτη αυτής της χώρας! Μετά απ’ όλα αυτά πιστεύει κανείς με αυτή την κυβέρνηση ότι δεν θα φτάσουν τα σύνορα μας ως τη Λάρισα και την Κέα και ότι μπροστά μας δεν βρίσκονται οι χειρότερες των εξελίξεων;

    
Πατριώτες και πατριώτισσες, ή κλείνουμε τα μάτια μας και παύουμε να απαισιοδοξούμε ζώντας στον κόσμο των ψευδαισθήσεων ή αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα και τους κινδύνους! Κατανοώ ότι έχουμε κουραστεί όλοι και ότι θα θέλαμε να πλακωθούμε στις μεταξύ μας ευχές, να φάμε  να πιούμε και να ξεχάσουμε τα πάντα. Ωστόσο φίλες και φίλοι μου θα σκεπάζαμε το πρόβλημα και η επόμενη μέρα θα ‘ρθει χειρότερη, γι αυτό ας μην επαναπαυόμαστε κι ας γρηγορούμε!!!

                                                ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ!

                                                     ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ & ΘΑΥΜΑΤΑ, KAΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας - αρθρογράφος              

 

www.manifesto.com.gr 

Υ.Σ. Νόαμ Τσόμσκι: "Τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για να χειραγωγήσετε τις Μάζες" ! Θα πρότεινα για όσους έχουν το χρόνο να διαβάσουν εδώ! Είναι όντως ενδιαφέρον, δείτε τι ακριβώς μας κάνουν!!!

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!