Loading...


Είμαστε σοβαροί; Είναι δυνατόν να περιμένουμε να σώσουν τη χώρα και τον λαό μας αυτοί που ρούφηξαν και την τελευταία σταγόνα του αίματος μας;

     Είναι σαν να βάζουμε τον Εωσφόρο και τον Δράκουλα φύλακες και διαχειριστές σε τράπεζα αίματος! Υπάρχουν τόσο αφελείς που πιστεύουν ακόμα σ’ αυτούς τους πολιτικούς;

     Αδέλφια, είναι τόσα πολλά τα θέματα και τόσο μεγάλα τα λάθη των δυο μεγάλων παρατάξεων, που όλα δείχνουν ότι θα ζήσουμε ανείπωτες & μαύρες  μέρες! Δυστυχώς για τον λαό μας και την πατρίδα μας δεν υπάρχει πολιτικό προσωπικό αντάξιο των περιστάσεων να διαφυλάξει τα κεκτημένα μας και να διεκδικήσει τα δίκαια μας!

     Χάσαμε πολλά τα τελευταία 8 χρόνια και θα χάσουμε ότι άλλο μας απέμεινε το αμέσως επόμενο διάστημα γιατί δεν αντιδρούμε, φταίμε κι εμείς, κουράστηκα πλέον να το επαναλαμβάνω! Φτάσαμε πλέον στον πάτο, μεγάλη ντροπή κι ανήκεστη βλάβη για τον λαό και την πατρίδα μας κι αυτό δεν πάει αλλο!!!

     Αν δεν ήσαν δοσίλογοι κι ανίκανοι οι των μεγάλων κομμάτων πολιτικοί μας, δεν θα είχαν βάλει τις υπογραφές τους στα μνημόνια της δουλείας μας, παραδίδοντας τη χώρα στους λεηλάτες και καταστροφείς μας ως κοινοί εγκληματίες και προδότες!!!

    
     ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ & ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ & ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!
     Τι μπορούμε να περιμένουμε πλέον απ’ αυτούς; Θα σας πω λοιπόν τι θα συμβεί!
     Θα χάσουμε το μισό Αιγαίο και τις σημερινές μας ΑΟΖ που αφορούν Ελλάδα και Κύπρο στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο και ταυτόχρονα ή σε δεύτερη φάση τη Θράκη και την Μακεδονία, στη δε τελευταία και τρίτη φάση και τα εδάφη της Ηπείρου από τους Αλβανούς!!!
     Και όλα αυτά φυσικά δεν θα γίνουν στα χαρτιά άλλα μέσω ενός “καλοστημένου’ και χαμένου πολέμου που θα γυρίσει τη χώρα μας άλλα 100 χρόνια πίσω, θρηνώντας ως λαός όχι μόνο για το διαμελισμό της πατρίδας μας αλλά και για τα χαμένα παιδιά μας!!!!!!

  
     Αυτή θα είναι η σειρά των εξελίξεων αν δεν αντιδράσει ΤΩΡΑ ο λαός μας, να ξεσηκωθούμε 10.000.000 Έλληνες με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τόπο, βάζοντας τέλος στο ξεπούλημα της χώρας και του λαού, να το δουν και να το πιστέψουν όλοι οι εκτός των συνόρων εχθροί μας, διεκδικώντας τον σεβασμό εχθρών και φίλων!!!
     ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΘΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ!!!

  

     ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

  
     ΚΥΡΙΟΙ, ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ & ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ Ν\Σ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΔΙΧΩΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ!!!
    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Ν\Σ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ FUNDS!!!
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!!
    
      ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ, ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ, ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ!!!!!!

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος                 

 

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!