Loading...


Πατριώτες, τι άλλο πια να πω εγώ γι αυτόν τον δόλιο τόπο, όταν δια μιας φράσης τα ‘πε όλα ο μεγάλος μας ποιητής και Νομπελίστας!

    
     Ωστόσο, πως μπορούμε να σιωπήσουμε όταν οι δυο μεγάλες πολιτικές παρατάξεις της χώρας, αυτοί οι απίστευτοι ανάλγητοι & δοσίλογοι πολιτικοί μας ξεπουλάνε την πατρίδα & τον λαό τους, ολοκληρώνοντας το Αρμαγεδδωνικό έργο τους  & κανείς δεν αντιδρά!

   
     Πού είναι ο λαός μας και τα Μ.Μ.Ε.; Πού είναι οι “κόκκινοι’’ δανειολήπτες και οι οφειλέτες του δημοσίου, 4-5 εκατομμύρια πολίτες αυτοί που δυστυχούν; Πού είναι όλοι αυτοί που βάζουν λουκέτα & χάνουν  τις δουλειές τους, τις συντάξεις τους, τα σπίτια & τις περιουσίες τους; Πού είναι τελικά η ανθούσα μεσαία τάξη που στήριζε τη χώρα! Πού είναι όλοι αυτοί που πλήρωναν μια ζωή για να ‘χουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας & στα φάρμακα τους και τώρα τους αρνούνται το δικαίωμα να ζήσουν κόβοντας τους τις νέες θεραπείες  & φάρμακα που θα τους έσωζαν τη ζωή στέλνοντας τους στο θάνατο!!! 
     Που είναι όλες αυτές οι θιγείσες κοινωνικές τάξεις και μεταξύ αυτών οι πολύτεκνοι που τους ενοχοποιούν αντί να τους τιμούν για τον αγώνα που δίνουν & την προσφορά τους προς την πατρίδα!!!
     ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;; 

    
     Πατριώτες, αυτά που συμβαίνουν ούτε στα χειρότερα όνειρα μας δεν τα φανταζόταν κανείς, ωστόσο αυτό που επιχειρείται είναι πλέον οφθαλμοφανές!
     Προσπαθούν να μεταλλάξουν τους πολίτες σε υποχείρια και σκλάβους και τη χώρα σε Φέουδο, μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα κρατίδιο τύπου Σκοπίων διαγράφοντας κατ’ ουσίαν την Ιστορία μας και την προσφορά μας στην Παγκόσμια κοινότητα, τον Ελληνισμό και το Έθνος!   
     Όσο κι αν ακούγεται  εξωπραγματικό με βάσει αυτά που κάνουν, δεν υπάρχει άλλη απάντηση και είναι αυτό που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει! Όταν υπάρχει ένα τέτοιο τεράστιο Δημογραφικό πρόβλημα και η κυβέρνηση πριμοδοτεί τους θανάτους και την υπογεννητικότητα τι άλλο να πιστέψει κανείς;               


      ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ’’ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ;
     Ταυτόχρονα & προς ολοκλήρωση  του έργου τους οι άθλιοι,  κωφεύουν & δεν ψηφίζουν το επίμαχο Ν\Σ των δανειοληπτών  ν’ ανασάνει η χώρα! Να λυθούν τα οικονομικά της προβλήματα, να πάρει η οικονομία  μπροστά, να σταματήσουν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί  να σωθεί τελικά ο λαός και η πατρίδα μας!

   
     Δανειολήπτες της χώρας &  εσείς όλοι οι άλλοι πολίτες που δεν χρωστάτε σήμερα μην επαναπαύεστε! Σύντομα θα βρεθείτε στη θέση των πρώτων και με την ψήφιση του νέου πολυνΝ\Σ της Δευτέρας για 500 € θα χάνετε κι εσείς τα σπίτια σας!
     Ας ενώσουμε λοιπόν όλοι τις δυνάμεις μας κι ας βγούμε μαζί στους δρόμους να δώσουμε τη μάχη να σώσουμε τη χώρα, τον λαό & τις επόμενες γενιές!!!

  
     Και εσείς ανάλγητοι και προδότες οι “εκπρόσωποι του λαού’’,  εσείς που εκλεγήκατε να επιλύσετε τα προβλήματα του, απαντήστε στα εκατομμύρια των ελλήνων γιατί δεν ψηφίζετε το επίμαχο Ν\Σ που ζητούν όλοι οι δανειολήπτες της χώρας!!!

   
     Κάθε Έλληνας σήμερα γνωρίζει πως οι θεσμοί έχουν δηλώσει επισήμως ότι δεν είναι δική τους εντολή τα δάνεια να περνάνε στα χέρια των funds στο 1- 5 & 10% της αξίας τους και πως αυτό είναι απόφαση  & επιλογή  της δικής μας κυβέρνησης, όπως επίσης γνωρίζει ότι,  Η Α\Α  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ν\Σ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ & ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ & ΑΡΚΕΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!

    
     Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η κοροϊδία, φτάνει πια με τους στρατηγικούς κακοπληρωτές & ότι άλλο λέτε αναίσχυντοι και δοσίλογοι,  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!
     Πρέπει να καταλάβετε ότι αν δεν το ψηφίσετε έστω κι αυτή την ύστατη  στιγμή δεν θα γλυτώσει κανείς σας, ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!!
     Δεν είναι κάτι που μπορεί να ξεχάσει ποτέ αυτός ο λαός κι αυτό, γιατί του ρημάξατε άθλιοι τη ζωή κλέβοντας του τα σπίτια του κι ότι έφτιαξε για τα παιδιά του με τους κόπους μιας  ολόκληρης ζωής!

     Είχατε & έχετε τη δυνατότητα δια ενός απλού κι αυτονόητου, όσο  ανθρώπινου και δίκαιου ψηφίσματος να σώσετε κάθε δανειολήπτη και συνάνθρωπο σας από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς και εσείς αντί αυτού, ενεργείτε ως απάτριδες, διώκτες του και εχθροί του Έθνους!  Πώς είναι δυνατόν να πατάτε και να βρίσκεστε  ακόμα σ’ αυτή τη γη των προγόνων σας!!!
     Ντροπή σας & πάλι! Αναλογιστείτε μόνο τι κάνετε στη Πατρίδα σας, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ  ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ & ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!