Loading...


Μη λείψει κανείς, όλοι στον αγώνα! Κάθε κοινωνική τάξη και κάθε επαγγελματίας, κάθε εργαζόμενος και άνεργος, συνταξιούχοι κι αγρότες, επιστήμονες γιατροί και δικηγόροι, “κόκκινοι’’ δανειολήπτες και μη, γιατί τελικά όλοι θα χάσουν τα σπίτια τους και τις όποιες μικρές περιουσίες τους, κανείς δεν θα γλυτώσει!!!

   
     Με την ολοκλήρωση  της ψήφισης αυτού του τερατόμορφου και πέραν κάθε λογικής πολυνομοσχεδίου που κλείνει την τρίτη αξιολόγηση, θα παραδώσουν πλέον στους δανειστές ότι απόμεινε από την δημόσια περιουσία και μαζί με συνοπτικές διαδικασίες την περιουσία κάθε Έλληνα, αφαιρώντας του το δικαίωμα και κάθε ελπίδα του να ζήσει απλά ως άνθρωπος!!!

 
     Ξεπούλησαν τα πάντα, πρόδωσαν την πατρίδα τους και τον λαό τους, δεν νομιμοποιούνται πλέον να κυβερνούν!
     Διέλυσαν και κατέστρεψαν τη χώρα, νομιμοποίησαν την ανομία καθυβρίζοντας τους Δικαστές, παρεμβαίνοντας κι απαξιώνοντας τον θεσμό  της Δικαιοσύνης, ακόμα κι αυτής της ίδιας της Δημοκρατίας!!!
     Ταυτόχρονα επιτέθηκαν στην Εκκλησία με κατάπτυστες κατηγορίες ταυτίζοντας την με την Χ. Αυγή χαρακτηρίζοντας τους εκπροσώπους της έως και Ναζί (αν είναι δυνατόν), γιατί δεν συμφωνούν να παραδώσουν το Όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, που ακόμα και κατά τον πρώην πρωθυπουργό τους  Κίρο Γκλιγκόροφ είναι Σλάβοι!!!

  
     Πατριώτες- πατριώτισσες, μας κυβερνούν προδότες κι ανθέλληνες, αδίστακτοι άνθρωποι δίχως συνείδηση, μη έχοντες ενοχές για οτιδήποτε κάνουν!                                         
     Είναι αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία των έμβιων δίποδων που αποτελούσαν πάντα τα αδίστακτα εκτελεστικά όργανα των ισχυρών της γης απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη, που δεν γνωρίζουν όρια και φραγμούς εκτελώντας το όποιο έργο τους ανατίθεται!  
     Το ζήσαμε, το ζούμε και μας το επιβεβαίωσαν έως και οι ίδιοι οι εκτελεστές μας! Δείτε τι είπε ο τελευταίος εξ αυτών Ντάισεμπλουμ για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση! Αν είχαν ίχνος ευαισθησίας και αξιοπρέπειας όχι μόνο θα ‘πρεπε να παραιτηθούν αλλά θα ‘πρεπε να χαθούν από προσώπου γης, καθώς τους επισημοποίησαν ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

     Ωστόσο, επειδή δεν θα κάνουν πίσω σε τίποτα γιατί ξέρουν τι τους περιμένει αν χάσουν την εξουσία, η λύση είναι μόνο μία, να 'ρθει το τέλος τους!!!

     ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ & ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!!!!!!


      ΑΔΕΡΦΙΑ, ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕΛΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ & ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ & ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ 'ΝΑΙ & ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!!!
     ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!