Loading...


Είναι προφανές ότι το τελευταίο άρθρο δεν άρεσε και ιδιαίτερα σε κάποιους νεοδημοκράτες, ωστόσο τι πρέπει να κάνω, να πάψω να λέω τις αλήθειες;

   

     Ίσως κάποιοι από εσάς να σκέπτονται, τα βάζει με το Σύριζα, τα βάζει με την Ν.Δ., άρα γύρευε τι ακραίες θέσεις έχει  και ποιούς εκπροσωπεί!
     Λάθος, μεγάλο λάθος φίλοι μου, ούτε με τους συριζαίους τα βάζω, ούτε με τους νεοδημοκράτες ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα και κυρίως δεν εκπροσωπούμε κανέναν!
     Είμαι, είμαστε  και θα ‘μαστε πάντα απέναντι σε κάθε πολιτικό που εκπροσωπεί τη χώρα από οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκεται είτε κυβερνητική είτε στον χώρο της αντιπολίτευσης, όταν αυτός κάνει κακό στην πατρίδα του και στον λαό!
     Και τώρα οι ως άνω “κύριοι’’ δυστυχώς, μόνο κακό κάνουν στη χώρα τους!!!


     ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑ & ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ & ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ & ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!
Δηλαδή πρέπει να χαϊδεύουμε τα αυτιά αυτών που πρόδωσαν τον λαό και την πατρίδα τους για να τυγχάνουμε της αποδοχής κάποιων που έχουν συνταχθεί με τις πολιτικές γραμμές των κομμάτων τους ακολουθώντας τυφλά και υποτακτικά τις όποιες τακτικές τους;

     Αυτό δεν θα το κάνουμε ποτέ! Εδώ θα διαβάζετε μόνο αλήθειες, γιατί δεν κτίζουμε πολιτικές καριέρες!!!

   
     Δεν είναι τυχαίο ότι οι φίλοι μας είναι δεκάδες χιλιάδες και οι αναγνώστες ακόμα περισσότεροι και κάθε μέρα αυξάνονται αναγνωρίζοντας τον αγώνα μας!
     Το τι έχει κάνει στη χώρα την τελευταία τριετία αυτό το Βδέλυγμα που μας κυβερνά και το συνονθύλευμα των Μιασμάτων του, που σύσσωμο υπερψήφισε ένα πολυνομοσχέδιο που οδηγεί λαό και χώρα στη σκλαβιά και στον Καιάδα είναι γνωστό και όσοι δεν θέλουν να το καταλάβουν κάνουν μεγάλο κακό στον εαυτό τους, στους άλλους και στην πατρίδα τους, γιατί είναι αυτοί που τους διατηρούν ακόμα στην εξουσία!
     Ωστόσο, αυτό δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να τους κρίνουμε, όπως επίσης να κρίνουμε και να καταδικάσουμε τα ατοπήματα και τα μεγάλα λάθη της Α\Α και δη της ηγεσίας της, η οποία έφτασε έως του σημείου να απαγορεύσει σε κάθε νεοδημοκράτη τη συμμετοχή του στα Εθνικά συλλαλητήρια! ΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΝΤΡΟΠΗ!!!

   
     Δεν φτάνει που κανείς τους δεν έφερε στη βουλή 3 χρόνια τώρα προς ψήφιση  ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ν\Σ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ & ΟΙ ΔΥΟ ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΑΠΟΜΕΝΟΥΣΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!
     Τι άλλο πρέπει να ζήσουμε με αυτά τα μιάσματα που μας κυβερνούν, πώς τους  επιτρέπουμε κάτι τέτοιο και πώς είναι δυνατόν να τους δεχόμαστε ως διαπραγματευτές και εκπροσώπους των προβλημάτων της χώρας μας;


     Πατριώτες κι αδέλφια, η πατρίδα υπολείπεται πολιτικών και δεν κυβερνάται, καθώς δεν υπάρχει ούτε καν αντιπολίτευση και φυσικά εθνική συνείδηση και ομοψυχία για να διαφυλαχτεί η ακεραιότητα της!                                      
     Δείτε τι έγινε προχθές πάλι στα Ίμια και γενικά τι γίνεται στο Αιγαίο και στα βόρεια σύνορα μας! Αυτοί θα ηγηθούν να σώσουν τον τόπο των προγόνων μας και να διαφυλάξουν τα σύνορα της χώρας; Δυστυχώς είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε τα χειρότερα, το απεύχομαι ως Έλληνας αλλά οι ευχές δεν επαρκούν!!!


     Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ & ΧΑΝΕΤΑΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ! ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ & ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!

 

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 

 www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!