Loading...


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ & ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΝΑΤΟ & ΟΗΕ & ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,& ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ  ΖΗΤΩΝΤΑΣ & ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ,  ΟΠΩΣ & ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!!


     Είναι θέμα εβδομάδων πλέον ίσως μηνών να συμβεί το απευκταίο κι αν δεν έχει συμβεί έως σήμερα, είναι γιατί η κυβέρνηση δεν αντιδρά ως να είναι ανύπαρκτη και ασθενής κλινικά νεκρός!!!
    Οι Τούρκοι μπήκαν στις κρεβατοκάμαρες μας και ετοιμάζονται να ανέβουν στα κρεβάτια μας και η ανάλγητη των ηλιθίων κυβέρνηση μας αποπροσανατολίζει τον λαό με το θέμα των Σκοπίων, όταν η Ελλάδα καίγεται  και βρίσκεται κάθε μέρα ένα βήμα προ του πολέμου!
     Σε έναν πόλεμο που κινδυνεύουμε να βρεθούμε δίχως φίλους και συμμάχους, μόνοι κι απροστάτευτοι από παντού, γιατί είναι ανίκανοι να προβλέψουν τους επερχόμενους κινδύνους και να τους χειριστούν!

   
     Δεν είναι δυνατόν να είμαστε παρατηρητές αυτών των καθημερινών δηλώσεων και παραβιάσεων των συνόρων μας, να περνούν στα χωρικά μας ύδατα φθάνοντας καθημερινά έως έξω κι απ’ το λιμάνι της Θάσου, τα αεροπλάνα τους να πετούν πάνω από τα νησιά μας απειλώντας ότι  θα ‘ρθουν να πάρουν 130 νησιά, τις Ελληνικές και Κυπριακές ΑΟΖ να τις έχουν κάνει σουρωτήρι και πολλά άλλα και η κυβέρνηση της χώρας να μην αντιδρά!!!
     Επόμενο όσο  κι αναμενόμενο ήταν να ακούσουμε κι αυτόν τον εκπρόσωπο & επικεφαλή των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν να δηλώνει ότι, «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε χέρια και πόδια των αξιωματούχων και του Πρωθυπουργού ή όποιου Υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο»!


     Πατριώτες, αυτό είναι αιτία κήρυξης πολέμου! Ουέ κι αλλοίμονο αν αφήσουμε αυτό να περάσει όπως όλα τα άλλα, θα είναι λες και αποδεχόμαστε ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ  ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ & ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!!!
     Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες ότι θα αποφευχθούν τα χειρότερα, πρέπει αυτά τα μιάσματα να καταλάβουν ότι αυτή ήταν η τελευταία τους απειλή!!!
     Αν αυτό δεν συμβεί οδηγούμεθα ευθέως σε σύρραξη, καθώς η επόμενη κίνηση τους θα είναι ένα θερμό επεισόδιο για να μπουν να καταλάβουν νησιά και εδάφη μας κι αυτό θα αποτελέσει και την έναρξη του πολέμου!!!

 

     Ήρθε η στιγμή που πλέον η χώρα πρέπει να φτιάξει τη δική της γραμμή Μαζινό! Και για να μην έχουμε “τα αποτελέσματα των Γάλλων’’, χρειαζόμαστε στο πλευρό μας όλους τους συμμάχους μας και την ενεργοποιήση  κάθε Έλληνα και Ελληνικού φορέα της διασποράς, σε κάθε σημείο της γης!
     Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να καταλάβουν πρώτα αυτοί που μας κυβερνούν ότι δεν μπορούν να σώσουν την πατρίδα μόνοι τους. Υπολείπονται δυνατοτήτων και  πολλών άλλων στοιχείων  κι αν δεν παραιτηθούν άμεσα και δεν προχωρήσουν σε μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, μοιραίως θα μας οδηγήσουν σε μέρες ντροπής και σε μια νέα Εθνική τραγωδία, ίδια με αύτη της τρισκατάρατης εκείνης περιόδου του 1922! Αυτό θέλουμε;


     Κύριοι, μετά το μεθαυριανό συλλαλητήριο όπου ο λαός μας θα έχει δώσει πλέον το βροντερό ΟΧΙ της απεμπόλησης του ονόματος της Μακεδονίας μας, πρέπει να παγώσετε το θέμα (κι’ αυτό θα κάνει καλό στις διαπραγματεύσεις) και να στραφείτε σύσσωμοι όλοι οι πολιτικοί της χώρας στην αντιμετώπιση και οργάνωση της άμυνας μας, παγκοσμιοποιώντας αυτές τις απίστευτες απειλές-δηλώσεις της Τουρκίας, αρχίζοντας μια εκστρατεία παγκόσμια πλέον ως μια αντιπροσωπεία εθνική με εκπροσώπους όλων των κομμάτων, αναδεικνύοντας το θέμα ως μια αυριανή εστία πολέμου που θα μπορούσε να ξεκινήσει στα σύνορα της Ευρώπης και να επεκταθεί, εμπλέκοντας κάθε χώρα της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, καθώς οι μεγάλες δυνάμεις πλέον έχουν μεγάλα οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει πολύ εύκολα στο αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας σύρραξης!!!          
     Κι αυτά δεν είναι εικασίες, είναι η σειρά των πραγμάτων κι άλλη προτεινόμενη λύση δεν μπορεί να υπάρξει καμιά για τη χώρα μας!!!

 
      Κύριοι, έχετε κάνει τόσα λάθη σε βάρος του λαού και της πατρίδας σας, ωστόσο, αν δεν προχωρήσετε τώρα ΑΜΕΣΑ στα ως άνω, αυτό όχι μόνο θα είναι το τελευταίο σας λάθος, πέρα απ’ αυτό πλέον του ότι θα διαπράξετε την μεγαλύτερη προδοσία απέναντι στο Έθνος, ως πράξη θα αποτελέσει την γενοκτονία και την ταφόπλακα του Ελληνισμού!

     
     Και κλείνοντας, είναι Εθνική ανάγκη ο Πρωθυπουργός της χώρας να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο συμβούλιο όλων των αρχηγών κομμάτων, να βρουν μια κοινή συνισταμένη να αφήσουν στην άκρη αυτά που τους χωρίζουν και να προσπαθήσουν να σώσουν την Πατρίδα τους, αν δεν το κάνουν δεν θα υπάρξει έλεος γι αυτόν τον τόπο!!!!!!


Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                

 
www.manifesto.com.gr

 Υ.Γ. Το ως άνω άρθρο θα αποσταλεί και σε προσωπικό επίπεδο σε κάθε πολιτικό της χώρας! Ταυτόχρονα θα σταλεί σε πάνω από 35.000 φίλους και αναγνώστες μας εντός και εκτός Ελλάδος, σε media και πολιτικούς όλων των χωρών της γης!

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!