Loading...

Τι είπε πάλι αυτός ο μεθύστακας  και  GAY δήμαρχος; Γέμισε η χώρα από ανόητους γελοίους και δοσίλογους και τέλος δεν υπάρχει! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!


     Το ένα ατόπημα μετά το άλλο και η λίστα των προδοτών δεν σταματά, μεγαλώνει, γιατί κανείς δεν τιμωρείται για ότι λέει και κάνει και μάλιστα δημόσιοι λειτουργοί και πολιτικά πρόσωπα εκπρόσωποι του κράτους και του λαού!
      Αν είναι δυνατόν, εν μέσω έστω αυτών των ποταπών διαπραγματεύσεων  μιας κυβέρνησης πραγματικά δοσίλογων, να βγαίνει αυτές τις κρίσιμες στιγμές αυτή η κοκκινοκαλτσούλα σκουλαρικοφόρα αλκοολική ξεμωραμένη ογδοντάρα για λόγους προβολής και όχι μόνο, προφανώς και για επαγγελματικούς  λόγους για ν’ ανοίξει μια νέα αγορά ενισχύοντας τις πωλήσεις της επιχείρησης του, φερόμενος ως άπατρις ενισχύοντας τις θέσεις των Σκοπιανών, να θάψει τις όποιες τελευταίες διαπραγματευτικές ελπίδες της χώρας να περάσουμε κάποιες από τις θέσεις μας!

      ΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Δείτε τις σημερινές δηλώσεις του και θα καταλάβετε τι εννοώ!


      Ταυτόχρονα, σήμερα τις νυχτερινές ώρες σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής εντός των χωρικών μας υδάτων στα Ίμια, εμβόλισε σκάφος μας με σκοπό να το βυθίσει, προκαλώντας μας σοβαρές υλικές ζημιές και δεν αντιδράσαμε υποχωρώντας για άλλη μια φορά, παραχωρώντας την κυριαρχία μας φεύγοντας με την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια!!!                   
      ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ & ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ  ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ!


      Και ενώ συμβαίνουν αυτά και ταυτόχρονα “χάνουμε παταγωδώς τη μάχη της Μακεδονίας’’ και οσονούπω κάποια νησιά του Αιγαίου, την υφαλοκρηπίδα και πιθανώς κάποιες μάχες από τα κεκτημένα δικαιώματα της Κύπρου, έχοντας ταυτόχρονα ανοιχτά όλα τα μέτωπα στα ΒΑ σύνορα μας και με τον Ζάεφ στον Ερντογάν, η κυβέρνηση επιλέγει να μην ασχοληθεί για άλλη μια φορά με τα Εθνικά μας θέματα, αλλά να κονταροχτυπηθεί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης ελπίζοντας να διατηρηθεί στην εξουσία!
      ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

  
      Δεν υπάρχουν λόγια πλέον να χαρακτηρίσει κανείς αυτή τη συμπεριφορά τους, ειδικά αυτές της κρίσιμες για την πατρίδα μας στιγμές!
     Τώρα που θα ‘πρεπε να είναι όλοι μια γροθιά να έχουν χτυπήσει κόκκινο συναγερμό και να ‘χουν έτοιμες τις συμμαχίες της χώρας θωρακίζοντας την άμυνα της πατρίδας τους, αυτοί μαλλιοτραβιούνται και αλληλοβρίζονται σαν γυναικούλες στα κανάλια με ύφος δηλώσεων σκληρών πολιτικών, ηθικών τάχα και άμεμπτων σωτήρων αφήνοντας τη χώρα να καταρρέει, οδηγώντας την πραγματικά αυτή τη φορά στον Καιάδα και σε εθνική τραγωδία, για να ζήσουμε στιγμές που δεν θα ‘θελε καν να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε Έλληνας!

    
      Αδέλφια, πατριώτες και πατριώτισσες, πέρα και πάνω από κόμματα πρέπει να σταθούμε όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές στο ύψος των περιστάσεων!
      Το ίδιο πρέπει να κάνουν προς παραδειγματισμό όλοι οι πολιτικοί της χώρας και οι 300 και όποιοι άλλοι δύνανται να προσφέρουν απ’ το δικό τους μετερίζι.                   
      Ας αφήσουν για μετά να λύσουν τις διαφορές τους, αν υπάρξει Ελλάδα!!!
      Πρώτα πρέπει να σωθεί η πατρίδα κι αυτό αποτελεί Εθνικό μήνυμα που πρέπει να περάσει από στόμα σε στόμα  και σε όλα τα Μ.Μ.Ε της χώρας!


      Αν δεν πάψει να κυβερνά την Ελλάδα η σημερινή κυβέρνηση και δεν πάμε άμεσα σε μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, θα ξαναπώ για άλλη μια φορά, η Πατρίδα και όλος ο Ελληνισμός θα υποστεί ανήκεστη βλάβη, περνώντας στην καταγραφή μιας νέας μαύρης σελίδας της ιστορίας του Έθνους μας! 
      Ας μη το αφήσουμε να συμβεί και γι αυτό μόνο ένας τρόπος υπάρχει!

       ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Να απαιτήσει ο λαός εδώ και τώρα την παραίτηση των κυβερνώντων, αλλά και με την δική τους αναλογική συμμετοχή να οδηγηθούν εκ νέου όλοι σε μια νέα κυβέρνηση Ε. Σ.!!!!!!


      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΛΑΟΣ , ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ & ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΜΟΝΟ!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος            

 

www.manifesto.com.gr          

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!