Loading...


ΗΠΑ - State Department προς Ελλάδα και Τουρκία: “Κύριοι, αποκλιμακώστε την κατάσταση και βρείτε τα’’! Ναι αυτοί είναι οι σύμμαχοι μας!!!

    
      Πατριώτες, οι δηλώσεις αυτές σε συνδυασμό με του ιδίου τόνου και ύφους δηλώσεις των εκπροσώπων της Ε.Ε., καταδεικνύουν πολλά και κυρίως τα εξής κάτωθι:
      Πρώτον δειλία και φόβο έως και υποτέλεια απέναντι στον "Σουλτάνο" και ταυτόχρονα την αδιαφορία όλων των συμμάχων και θεσμών ΟΗΕ και ΝΑΤΟ, οι οποίοι στην κυριολεξία διασύρονται από τις μόνιμες πλέον φραστικές απαξιωτικές επιθέσεις και απειλές των Τούρκων, σε σημείο να αναρωτιέται κανείς κατά πόσο πρέπει να υπάρχουν ως Θεσμοί και να τους συντηρούν τα κράτη, καθώς όταν χρειάζονται την επέμβαση τους είναι αόρατοι….


      Ωστόσο, καλό θα ήταν να μας πουν οι σύμμαχοι μας και οι θεσμοί, τι εννοούν με το “βρείτε τα’’ και κυρίως οι ΗΠΑ, όταν αποστασιοποιούνται πλήρως διατηρώντας ίδιες αποστάσεις απέναντι των δυο κρατών!
      Να εγείρουμε και εμείς αξιώσεις για τα παράλια της μέχρι πρότινος δικής μας Μ. Ασίας και μετά να καθίσουμε να επαναδιαπραγματευθούμε τα δικά τους σύνορα ή να τους παραχωρήσουμε το μισό Αιγαίο και τη Θράκη ως αρχή και μετά βλέπουμε και για την υπόλοιπη Ελλάδα;

      Που χάθηκε η εντιμότητα για να την βρουν οι σύμμαχοι μας!!!

     

       Ωστόσο, πλέον των ως άνω, η κύρια είδηση είναι μια: 
       Η ΜΑΧΗ TOY ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ & ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!
      ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ & ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΕΡΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!
       Γι αυτό και η απάντηση της Ελλάδος πρέπει να είναι μια, ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!
       ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ KAI EΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!                     
      Πατριώτες μας πρόδωσαν! Η χώρα αυτή την περίοδο έχει την ανάγκη να τεθεί υπό την προστασία μιας υπερδύναμης! Οι ΗΠΑ τέλειωσαν ως πλανητάρχες, ταυτόχρονα μας πρόδωσαν και μας εγκατέλειψαν ρίχνοντας μας βορά σε κάθε εχθρό μας εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα, μη τηρώντας καν τα προσχήματα κι άλλη λύση πια δεν υπάρχει για μας!

      
      Κουράστηκα να σας λέω ότι η πατρίδα χάνεται, με  τους Τσίπρα και Καμμένο τάχα να κυβερνούν, ένα κράτος που γκρέμισαν διαπράττοντας σωρεία λαθών και εγκλήματα κατά του Έθνους και του λαού τους!  
       Τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους αποπέμψουμε από την εξουσία;    
       Επιτέλους, ας βάλουμε ένα τέλος μ’ αυτούς πριν χαθούν τα πάντα κι ας εκβιάσουμε και μεις τους δήθεν συμμάχους μας να φοβηθούν να χάσουν τον Ακρίτα τους, αυτόν που βρίσκεται απέναντι στους δυο εχθρούς τους Ρωσία και Τουρκία!!!   

       Τέλος, αυτό το μόνιμο πλέον γελοίο όσο και επικίνδυνο παιχνίδι της εξαπάτησης του λαού που πιστά ακολουθούν αυτοί οι ανάλγητοι και προδότες που μας κυβερνούν, αναδύοντας κάθε εβδομάδα κι ένα νέο θέμα ή σκάνδαλο όπως το Novartis για να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από τα οικονομικά και Εθνικά μας θέματα, είναι ένα επιπλέον έγκλημα στα τόσα που κάνουν!
      Στιγμές κρίσιμες για την Εθνική ασφάλεια της χώρας με κόκκινο συναγερμό σε Αιγαίο, στον Έβρο, στο θέμα των Σκοπίων όπως και με τις άσχημες εξελίξεις στα της Κύπρου θέματα, αντί οι άθλιοι κατσαπλιάδες και ανθέλληνες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τον λαό να επικεντρωθούν στα Εθνικά μας θέματα, όπως και στα οικονομικά μας προβλήματα για να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους, κάνουν ότι αντίθετο από αυτό που προστάζει το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα  και τον λαό τους!!!

       Ακόμα και η καταδίκη τους για Εσχάτη Προδοσία δεν φτάνει να αποδώσει τη βαρύτητα της πράξης τους!!! Δεν υπάρχουν λόγια πια να τους χαρακτηρίσει κανείς!!!!!!

    
      Σε λίγες μέρες μπαίνουν σε εφαρμογή οι Η\Π  ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ & ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ & ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ & ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΙ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΛΑΟ & ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

      Ωστόσο γι αυτά δεσμεύομαι, ό,τι κι αν γίνει με τα Εθνικά μας θέματα θα αναφερθώ οπωσδήποτε στο επόμενο άρθρο!!!

Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος            

 

www.manifesto.com.gr   

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!