Loading...


Ωστόσο, κάθε μέρα που θα περνά οι συνωμοσίες σας και οι πράξεις προδοσίας σας θα βγαίνουν στην επιφάνεια και κανείς σας τελικά δεν θα γλυτώσει!!!
      Προδώσατε την Πατρίδα σας και γι αυτή την πράξη μόνο μια τιμωρία υπάρχει!!!!!!

    
      Άθλιοι, πλέον όλων των άλλων παραχωρήσεων και “δωρεών’’ που τους κάνατε, τους δώσατε ως δώρο και τις διασωθείσες τριπλοπληρωμένες απ’ τον λαό μας τράπεζες, για να παίρνουν σήμερα τα σπίτια του λαού, αυτών που τις διέσωσαν, αν είναι δυνατόν!
      Μια ανομολόγητη πράξη που θα καταγραφεί στην ιστορία της χώρας μας, ως το πλέον δυσώδες και μακάβριο σχέδιο εξαπάτησης του λαού μας!
      Πως μπορέσατε και το κάνατε ορέ, εσείς δεν είστε Έλληνες και δεν διστάζετε να το επιβεβαιώσετε τώρα και με τα Εθνικά μας θέματα!!! Ντροπή σας ορέ Νενέκια!!!!!!


      Τα μικροδάνεια των δύσμοιρων πολιτών δεν έριξαν έξω τη χώρα, τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων, των πολιτικών, των ΜΜΕ και όλων των άλλων διαπλεκομμένων και λαμογιών των εκάστοτε κυβερνήσεων είναι τα αίτια της καταστροφής της χώρας και πάψτε επιτέλους προδότες να κυνηγάτε τον λαό!!!       
      Αυτά τα δις που είναι φαγωμένα και χαμένα πλέον για τη χώρα, με την συνέργια και συνενοχή των εκάστοτε υψηλόβαθμων στελεχών των τραπεζών και των διοικητών τους, αυτά που τα “έφτιαξαν” και τα μοίρασαν μεταξύ τους όπως ήθελαν, αυτά φταίνε και ενώ θα ‘πρεπε να βρίσκονται όλοι τους ήδη στις φυλακές, αντιθέτως απολαμβάνουν τη ζωή τους ελεύθεροι και πλούσιοι εις βάρος των κορόιδων (ωστόσο σωτήρων τους), παίρνοντας τους τα σπίτια και τα σπίτια των παιδιών τους, καταστρέφοντας και κλέβοντας τη ζωή τους στέλνοντας τους στις στοές κι άλλους στις φυλακές!


      ΩΣΤΟΣΟ ΑΘΛΙΟΙ Ν’ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ! ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ & ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ & Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ!!!!!!


      Και εσείς οι άλλοι οι κεφαλές των υπουργείων, οι τέως και οι νυν των μνημονίων  και δη οι ΥΠΟΙΚ της σημερινής κυβέρνησης, μαζί με τον περιθωριακό τύπο που παριστάνει τον πρωθυπουργό μας, μάθετε όλοι ότι κανείς τελικά δεν θα γλυτώσει, ότι κι αν κάνετε όπου κι αν πάτε θα σας βρουν, όπως έψαξαν και βρήκαν οι Εβραίοι τους εγκληματίες  πολέμου Ναζί και πήραν αυτό που τους άξιζε!!!

 

      Κύριοι μάθετε ότι, όσο κι αν προσπαθήσετε η Δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα τελικά δεν θα χειραγωγηθεί για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας και τις ζωές σας, κι αυτό, γιατί αποτελεί το τελευταίο προπύργιο της Δημοκρατίας και όλες οι προσπάθειες σας θα πέσουν στο κενό!
      Μπορούσατε επί 3 ολόκληρα χρόνια αναίσχυντοι και πανάθλιοι να σώσετε τα σπίτια και τις περιουσίες των συμπατριωτών σας δια ενός απλού ψηφίσματος (σε εκατοντάδες άρθρα έχουμε αναφερθεί σ’ αυτό) και δεν το κάνατε ποτέ, γιατί τιμάτε τις δυσώδεις  συμφωνίες σας κάτω απ’ το τραπέζι με τους λεηλάτες μας και διεθνείς οικονομικούς εγκληματίες σφαγιαστές του λαού και της χώρας, παραδίδοντας τους τις περιουσίες των πολιτών και τα κλειδιά της πατρίδας σας με αντιπαροχή τον θώκο της εξουσίας!!!
      Και βεβαίως γνωρίζω ότι με τα άρθρα μου θα πρέπει να ανησυχώ όπως λένε και οι φίλοι μου, καθώς ενοχλώ τραπεζίτες, τράπεζες και κυβερνώντες και ότι ίσως βρεθώ εγώ και οι άνθρωποι μου σύντομα στο μάτι του κυκλώνα!        


      Ωστόσο, πατριώτες και πατριώτισσες, τίποτα δεν θα σταματήσει τον αγώνα μας γιατί αυτό το κίνημα διαμαρτυρίας εναντίον της λυσσαλέας και καταστροφικής μανίας καταλήστευσης του λαού μας, πρέπει να θεριέψει και να γιγαντωθεί απέναντι στις τράπεζες και σ’ αυτή την κυβέρνηση των διαπιστευμένων πλέον δοσίλογων, όπως και απέναντι σε κάθε άλλον αυριανό επίδοξο κυβερνήτη του τόπου, γιατί πρέπει ο λαός μας να σώσει τα σπίτια του, τις περιουσίες του και τις οικογένειες του, πλέον του ότι ο κίνδυνος η χώρα να βαφτεί στο αίμα είναι ορατός κι όποιος δεν τον βλέπει είναι τουλάχιστον αφελής!!!!!!

     
      Τέλος, για όλους τους ως άνω λόγους πιστεύω ότι, η ιστοσελίδα μας επιβάλλεται να μετεξελιχθεί και να αναβαθμιστεί σε ένα ανώτερο επίπεδο για να μπορεί βοηθήσει κάθε πολίτη αυτής της χώρας! Ελπίζω σύντομα, ίσως στο επόμενο άρθρο να σας έχω την πρόταση μας, ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

 

Β. Αναγνώστου                                  

Συγγραφέας- αρθρογράφος            

 

www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!