Loading...


Και μιας κι αναφερόμαστε σε ανάλγητους και προσκυνημένους πολιτικούς γνωρίζοντας όλοι πλέον τις προθέσεις τους και τα κίνητρα τους, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα αυτά που  βιώνει ο λαός μας τελειωμό δεν θα ‘χουν έως να μας πάρουν τα πάντα, μετατρέποντας τη χώρα σε ’’κρανίου τόπο’’!                                                                        


      Δείτε τα σχέδια των εκτός Ελλάδος λεηλατών της πατρίδας μας, των νέων ιδιοκτητών των Ελληνικών τραπεζών των Ρότσιλντ, του Σόρος και των άλλων, πως λειτουργούν τα εκτελεστικά τους όργανα και πιόνια, πολιτικοί και τραπεζίτες, τι λένε και τι κάνουν με τα κόκκινα δάνεια και τώρα με τους ηλ\κους πλειστηριασμούς!!!                    
      Ενδεικτικά δείτε τον αποχωρήσαντα εγκάθετο εκπρόσωπο του Σόρος και του Λεβί τον κ. Παπαδημητρίου, αυτόν τον Νενέκο που βαπτίστηκε ξαφνικά από το πουθενά σε ΥΠΟΙΚ της Ελλάδος, μεταξύ πολλών άλλων τι είχε πει πρόσφατα: ‘’Δεν θα επιτρέψουμε στους στρατηγικούς κακοπληρωτές να επωφεληθούν εις βάρος των έντιμων νοικοκυριών και  διαβεβαιώνω τους Έλληνες ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας, επομένως καμία οικογένεια που έχει δυσκολίες να πληρώσει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα"! Τι λέει ο αγύρτης, δεν έχει τσίπα πάνω του;             


      Αν είναι δυνατόν αυτός ο ‘’άνθρωπος’’ να είναι σοβαρός και έντιμος και όχι απατεώνας και ότι άλλο θέλετε, μετά και από αυτό που έκανε με την υφυπουργό σύζυγο του, να παίρνουν επίδομα ενοικίου απ’ αυτό το χρεωκοπημένο κράτος και λαό!     
      Ποιοι, αυτοί οι πάμπλουτοι! Τι επίπεδο, τι εξευτελισμός και ντροπή!!!                    
      Δανειολήπτες φίλοι μου, την ως άνω δήλωση αυτού του ‘’κυρίου’’ κρατήστε τη όταν θα έρθουν να σας πάρουν τα σπίτια  σας οι τράπεζες και το Δημόσιο να την επικαλεστείτε για άμυνα σας! Ταμπουρωθείτε και φορτώστε την πράξη σας στον εν λόγω κύριο ζητώντας την ακύρωση της κατάσχεσης και την απαλλαγή σας, λέγοντας στους κατηγόρους σας ότι είναι έκνομοι βάσει των  δηλώσεων του  ΥΠΟΙΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και στείλτε τους στα τσακίδια!!!                                                                                                                                                                                                             
      Ειλικρινά πιστέψτε, ότι δεν καταλαβαίνω πια τι γίνεται σ’ αυτόν τον τόπο, πως τόσοι ανόητοι και δοσίλογοι μπορούν να χωρούν σε μια κυβέρνηση! Επί πλέον αυτός ο άθλιος μετά από 3 χρόνια αποφάσισε να κάνει μερική χρήση της πρόταση μας, αυτή που εμείς πλέον την έχουμε κάνει όρκο ζωής για να  πείσουμε κάθε πολιτικό και την κυβέρνηση ότι, ‘’ κάθε δανειολήπτης της χώρας πρέπει να έχει προτεραιότητα έναντι των funds της εξαγοράς του δάνειου του και φυσικά με τους ίδιους όρους’’!                      
      Κάτι που ανακοίνωσε ότι θα ισχύσει μόνο για τους στρατιωτικούς (αν είναι δυνατόν), δηλώνοντας ότι βρισκόμαστε εντός μνημονιακών υποχρεώσεων, οπότε πολλές από τις καλές ιδέες που ακούγονται  ενώ θα θέλαμε πολύ να τις πραγματοποιήσουμε, δεν υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε’’!                                                                                                                                                                                                              
      Δεν ξέρω πια τι άλλο να πω με όλους αυτούς τους κάφρους και δοσίλογους που κυβερνούν τη χώρα! Ωστόσο ο εν λόγω ‘’κύριος’’ και σωτήρας μας, για άλλη μια φορά δεν λέει την αλήθεια, παρά ένα τεράστιο ψέμα ανάλογο της προδοσίας τους! ΝΤΡΟΠΗ!        
      ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ & ΧΡΟΝΙΑ, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισαν να δώσουν τα κόκκινα δάνεια στα funds, ωστόσο αυτοί περί άλλων τιτιβίζουν εκτελώντας τις εντολές των μέντορων τους!!!         


      Πατριώτες, η αλήθεια είναι μια! Έχουν αποφασίσει πλέον να δώσουν τα σπίτια και τις  περιουσίες των Ελλήνων με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί είναι κάτι που το επιβάλει η κάτω απ’ το τραπέζι δυσώδης συμφωνία τους για να παραμείνουν έστω κι ως προδότες στην εξουσία, δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο! 
      Μετέρχονται των πάντων ξεπερνώντας κάθε ηθικό όριο δίχως ενδοιασμούς, είναι ψεύτες, γελοίοι, αδίστακτοι κι αμετανόητοι! Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, δείτε τον ΥΠΟΙΚ της χώρας τι δήλωσε όταν η κυβερνητική πρόβλεψη συμμετοχών στον Ε.Σ. ήταν 450.000 και μετά από 7 μήνες έχουν ολοκληρωθεί μονό 17  κι αυτοί με τα ασφαλιστικά ταμεία! Ο εν λόγω  υπουργός ανακοίνωσε,  ότι θα προχωρήσει σε βελτιώσεις της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για να πάψουν οι ‘’κακοί και εγκληματίες’’ Έλληνες επιχειρηματίες να κλέβουν το Ελληνικό Δημόσιο υπεραμυνόμενος των κριτηρίων ένταξης του Ε. Σ. των επιχειρήσεων λέγοντας ότι, απαιτούνται δικλείδες ασφαλείας ώστε να αποτραπεί η δόλια χρήση του! 
      Συγγνώμη, για πια χρήση  μιλάει, σ’ αυτόν τον πλανήτη ζει; Του είπε κανείς κατά το διάστημα της θητείας του ότι είναι ο ΥΠΟΙΚ της Ελλάδος;

      ΟΛΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ! Τι να απαντήσει πλέον κάνεις  σ’ αυτόν τον γραφικό και δοσίλογο ΥΠΟΙΚ αλλά και στον επόμενο απ’ αυτόν κ.  Δραγασάκη που θα κάνει επίσης τα ίδια, στήνοντας στον τοίχο κι αυτός κάθε δανειολήπτη!                                                                                                                           

       Ωστόσο κύριοι να θυμάστε,  έχουν γνώση οι φύλακες και δεν θα ξεχάσουν ποτέ τις πράξεις σας! Όπου κι αν πάτε όπου κι αν βρεθείτε, είτε ως νυν είτε ως τέως υπουργοί, ο λογαριασμός θα σας ακολουθεί και τελικά θα τον πληρώσετε όπως σας αξίζει, ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου                                   

Συγγραφέας- αρθρογράφος         www.manifesto.com.gr                      


Υ.Γ. Φίλοι μου, εις το επόμενο άρθρο μας ελπίζω να είμαστε έτοιμοι να σας ανακοινώσουμε τον τρόπο που θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας γνωστοποιώντας μας το όποιο πρόβλημα του δανείου σας. Παρακαλώ λίγη υπομονή ακόμα! Πιστέψτε πως μέσα από τα μηνύματα σας καταλαβαίνουμε την αγωνία σας αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει σωστά, υπομονή!!!
© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!