Loading...


Πατριώτες, στο προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στις ευθύνες και πράξεις προδοσίας των πολιτικών της χώρας, αυτές που άπτονται των χειρισμών του θέματος της Μακεδονίας, όπως και στο δεύτερο επίσης εθνικό και καυτό μείζον θέμα μας, αυτό που αφορά την πράξη  προδοσίας τους, να κλέψουν τις περιουσίες του λαού παραδίδοντας τες στους λεηλάτες της πατρίδας τους, σ’ αυτούς τους άθλιους μέντορες τους δυνάστες των λαών, για να τους διατηρούν στην εξουσία!!!

         
          Ωστόσο, όλο αυτό δεν αγγίζει μόνο τους πολιτικούς μας!            
         
Την ιδία βαρύτητα αδικήματος φέρουν και οι ανομολόγητες πράξεις των διοικήσεων των τραπεζών, που δεν αρκέστηκαν στα τόσα σκάνδαλα και ατοπήματα που διέπραξαν όλα αυτά τα  χρόνια, κλέβοντας τις οικονομίες και τις καταθέσεις κάθε Έλληνα,  μετατρέποντας τες σε αγύριστα δάνεια προς τα κόμματα και τις επιχειρήσεις των ημετέρων τους, τρώγοντας τα όλοι μαζί, προχωρώντας ως επαγγελματίες κλεπταποδόχοι συντεταγμένα στο γνωστό όσο και επικαλυμμένο κόλπο της απάτης των συνεχόμενων ανακεφαλοποιήσεων, ένα έγκλημα που ακόμα δεν έχουν πληρώσει, κλέβοντας όχι μόνο τα χρήματα του λαού αλλά καταστρέφοντας και τη ζωή τους, καθώς τους φτωχοποίησαν και τώρα τους παίρνουν τα σπίτια κι ότι άλλο τους βρουν, βγάζοντας τους στους δρόμους μεταλλάσσοντας τους σε άστεγους και παρίες, μετατρέποντας τη χώρα σε Φέουδο συνεχίζοντας αμετανόητοι κι αυτοί τη προδοσία τους σαν όλους τους άλλους, δίνοντας τις τράπεζες, τις δικές μας τράπεζες, τις πολλάκις ανακεφαλοποιημένες με τα δικά μας λεφτά, δώρο στους σφαγιαστές λεηλάτες μας!

         
           Α
ς καταλάβουν λοιπόν οι εν λόγω κύριοι, ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και γι αυτούς! Αν δεν αλλάξουν τακτική έγκαιρα, ΤΩΡΑ ‘’αγκαλιάζοντας’’ τους δανειολήπτες και κάθε πελάτη τους, αποδεικνύοντας τη μεταμέλεια τους, διεκδικώντας την ‘’ασυλία’’ τους με πράξεις, θα φτάσουν μοιραίως στο εδώλιο μαζί με όλους τους άλλους προδότες και θα ‘ρθουν οι μαύρες μέρες και γι αυτούς!!! 
          Τα οικονομικά τους εγκλήματα είναι πολλά ανομολόγητα και βαριά, με καταστρεπτικά αποτελέσματα για την οικονομία της χώρας και τους πολίτες της και δυστυχώς αυτά πληρώνουμε τώρα! 

        
         Ας αλλάξουν λοιπόν πολιτική κάνοντας αρχή με το να προσφέρουν στους δανειολήπτες τους ίδιους όρους εξαγοράς των δανείων τους με αυτούς των funds, γιατί μοιραίως θα οδηγηθούν εκεί που θα καταλήξουν όλοι αυτοί που πρόδωσαν, έκλεψαν και ξεπούλησαν τον λαό και την πατρίδα τους και κανείς τους τελικά δεν θα γλυτώσει, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!

         

          Και κλείνοντας, είθε κάθε πολιτικός και τραπεζίτης αυτής της δόλιας πατρίδας να μην οδηγήσει με τις επιλογές του και τις πράξεις του τον τόπο σε μια εμφύλια σύρραξη αλλά και πέραν αυτής σε κάποια Εθνική τραγωδία, καθώς η έως σήμερα ανάλγητη συμπεριφορά τους επιβεβαιώνει τον κίνδυνο για το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Ωστόσο, ας παραμείνουμε ακρίτες παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις και βλέπουμε!                                                                                                     

          Κι ας θυμούνται όλοι, ο λαός δεν ξεχνά!!!Β. Αναγνώστου                                          
Συγγραφέας- αρθρογράφος   
           

 www.manifesto.com.gr         

                                                                                            

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!