Loading...


Η καταλήστευση των περιουσιών του λαού με δρόμους ποτισμένους στο αίμα, ο πόλεμος με την Τουρκία ή ένας παγκόσμιος πόλεμος; Ένα κρίσιμο κουίζ που έχει να κάνει με τις ζωές και το μέλλον όλων μας!


      Φίλοι μου, την απάντηση θα την μάθουμε σύντομα, ωστόσο προσωπική μου άποψη είναι ότι οδηγούμεθα ταχύτατα προς το δεύτερο, κάτι που όπως γνωρίζετε όλοι δεν έχω πάψει τα τελευταία χρόνια να επισημαίνω ότι τελικά θα συμβεί!
      Εκείνο που δεν ξέρω να σας πω είναι, αν όντως πρέπει να χαρούμε γιατί κάποια εκατομμύρια Ελλήνων θα γλυτώσουν τις περιουσίες τους από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς των τραπεζών και του Δημοσίου, καθώς μοιραίως θα παγώσουν τα πάντα με αποτέλεσμα δάνεια και χρέη προς το δημόσιο να οδηγηθούν προς διαγραφή ή θα πρέπει να πεταγόμαστε και τις νύχτες γιατί ένας πόλεμος σημαίνει ότι κάποιοι θα χάσουν τα παιδιά τους και η χώρα θα ζήσει στιγμές ανείπωτες που κανείς δεν θα ‘θελε ποτέ καν να σκεφτεί!!!


      Το τραγικό είναι ότι αυτοί οι απίστευτοι Νενέκοι που κυβερνούν τον τόπο κατάφεραν να οδηγήσουν εκατομμύρια Έλληνες πέρα από τις ανοχές τους, σε σκέψεις και ακραία συναισθήματα που καταδεικνύουν έναν λαό σε παράνοια και πλήρη σύγχυση που μη έχοντας άλλον τρόπο να σώσει τα σπίτια του να εύχεται και να ελπίζει πλέον να υπάρξει ένας πόλεμος (ναι καλά διαβάζετε), με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και την πατρίδα τους! Αυτό και μόνο φτάνει για να αντιληφθεί κανείς τι έχουν κάνει σ’ αυτόν τον λαό!!!

 
     
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά κι ανομολόγητα εθνικά και οικονομικά εγκλήματα που βιώνουμε καθημερινά, οι τράπεζες βομβαρδίζουν με επιστολές τους δανειολήπτες καλώντας τους να διακανονίσουν ΤΑΧΑ τα δάνεια τους μέσω των ρυθμίσεων του Κ.Δ. και του Ε.Σ.! 
      ΩΣΤΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ, ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ & ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΝΟΗΜΑ & ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


      Καθημερινά  μας καταγγέλλονται απίστευτες συμπεριφορές εκ μέρους των τραπεζών, δόλιες και πέραν κάθε λογικής, καθώς τους προτείνουν  λύσεις απαράδεκτες κι ανέφικτες έχοντας ως μοναδικό στόχο να τους βγάλουν στον δρόμο, να τους πάρουν τα πάντα!
      Δεν τους αγγίζει τίποτα, δεν σέβονται τίποτα και κανέναν, δεν τους ελέγχει κανείς, δεν κινούνται εντός κάποιου νομοθετικού πλαισίου φερόμενοι μονίμως αυταρχικά δίχως να λογοδοτούν σε κανέναν για τις ανάλγητες και εκβιαστικές προτάσεις τους, είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και δρουν κατά βούληση!!!                                   
      Δεν σέβονται τους συνανθρώπους τους και δανειολήπτες παραβλέποντας τους λόγους που οι πολίτες οδηγήθηκαν στην ανέχεια και στη φτωχοποίηση τους, που μόνο οι ίδιοι δεν έφταιξαν γι αυτό, όταν αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάντια τους όπως γνωρίζει κάθε Έλληνας και όλη η διεθνής κοινότητα είναι άλλοι, οι  Τραπεζίτες και η Κυβέρνηση, αυτοί που θέλουν να τους πάρουν σήμερα τα σπίτια τους και ότι άλλο τους βρουν καταλύοντας κάθε έννοια δεοντολογίας και ερμηνείας των ως άνω δυο ρυθμίσεων!!!  

 
     ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!


       Και ενδεικτικά: Μεγάλη συστημική τράπεζα μέσω της ρύθμισης του Κ.Δ. για κόκκινο επιχειρηματικό δάνειο  250.000€ περίπου, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ, έχοντας εισπράξει και τόκους πάνω από 200.000€, δεν προτείνει κανένα κούρεμα δανείου, αφαιρει μόνο κάποιους τόκους υπερημερίας προσφέροντας 120 έντοκες δόσεις, ζητώντας ταυτόχρονα δεύτερη προσημείωση όπως και την προσθήκη ενός δεύτερου εγγυητή! Μιλάμε πλέον για επαίσχυντη και ανάλγητη συμπεριφορά!                
      Αυτός είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν κάθε ΕΛΛΗΝΑ δανειολήπτη και συμπατριώτη τους! Κι αυτό, όταν την ίδια στιγμή προσφέρουν το ίδιο δάνειο στα
funds με 3% και με 5 έως 7% κάθε δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση για να έρθουν μετά τα κοράκια   ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!


      Κι αναρωτιέται πλέον κάθε νοήμων σ’ αυτή τη χώρα! Είναι όντως Έλληνες όλοι αυτοί που αποφασίζουν για τις τύχες μας και τις ζωές μας; Πρέπει να σεβόμαστε κάθε πολιτικό και το σύστημα με τους εκπροσώπους του και μεταξύ αυτών τους τραπεζίτες ή πρέπει να οδηγηθούμε σε άλλες επιλογές διεκδικώντας την επιβίωση μας και το μέλλον των παιδιών μας διασφαλίζοντας και την ίδια την πατρίδα μας, οδηγώντας κάθε δοσίλογο και προδότη εκεί που του αξίζει;
 
      Την απάντηση φίλοι μου, ίσως πρέπει να την δώσετε εσείς!!!


Β. Αναγνώστου                                          
Συγγραφέας- αρθρογράφος   
           

 www.manifesto.com.gr  

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!