Loading...


Κύριοι, τέτοιες κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, πάψτε επιτέλους να παίζετε με τις ανοχές του λαού, δεν μπορείτε πλέον να προσφέρετε τίποτα, φύγετε να γλυτώσει ο τόπος!!!


     Η χώρα χάνεται πνιγμένη στα προβλήματα της, τη ρημάξατε, δεν σας φτάνουν τα τόσα οικονομικά και εθνικά αδιέξοδα που της δημιουργήσατε; Τι άλλο πρέπει να της κάνετε;                                                       

     Μάθετε τελικά, ότι  ο αδέκαστος κριτής σας και μεγάλος σας εχθρός δεν θα ‘ναι ο Ερντογάν, αλλά ο λαός μας!!!

    
     Είναι τόσο προφανές ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετείτε όλα αυτά τα χρόνια  και τόσο αυταπόδεικτη η προδοσία σας που να ‘στε σίγουροι ότι κανείς από σας τελικά δεν θα γλυτώσει απ’ την οργή του λαού μας!
     Προλάβετε τουλάχιστον να καλύψετε την πλέον δυσώδη και ανθελληνική πράξη σας κατά τον χρόνο της διακυβέρνησης σας, αυτή των ‘’κόκκινων’’ δανείων, προσφέροντας στους δανειολήπτες τα δάνεια τους με τους ίδιους όρους των Founds, να γλυτώσουν όσοι προλάβουν τις περιουσίες τους, γιατί έρχονται στιγμές Αποκάλυψης και δικαίως θα ‘στε οι πρώτοι που θα πληρώσετε το τίμημα της προδοσίας σας!!!

     Ευρισκόμεθα ένα βήμα προ μιας αναπόφευκτης σύρραξης με τους γειτόνους μας και κατά όπως δείχνουν δυστυχώς οι εξελίξεις και προ μιας δεύτερης παγκόσμιας σύρραξης!!!
     Στιγμές πραγματικά δύσκολες για τη πατρίδα με έναν λαό φτωχοποιημένο και αγανακτισμένο με τα μυαλά στα κάγκελα, στιγμές που είστε έτοιμοι να του ζητήσετε ανάλγητοι να στείλει τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή! 
     Άθλιοι Νενέκοι, πώς τολμάτε την ίδια στιγμή που παίρνετε τα σπίτια τους να τους ζητάτε να θυσιάσουν και τα παιδιά τους στον βωμό των προσωπικών σας σκοπιμοτήτων; Είστε το κάτι άλλο, δεν υπάρχουν λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς!   
  
     Επιτέλους, σταματήστε αυτό το επαίσχυντο έγκλημα, ΝΤΡΟΠΗ!
     Πάρτε και τα κλειδιά των επιχειρήσεων κάθε επαγγελματία μαζί και τα κλειδιά των σπιτιών τους και ολοκληρώστε ως εκτελεστικά όργανα και διαπιστευμένοι πλέον προδότες όλες τις δεσμεύσεις σας απέναντι στους μέντορες σας!!!                                                                                                                                     

     Πώς μπορεί ένας λαός, απίστευτοι πολιτικάντηδες της ντροπής, μ’ αυτούς τους μισθούς και τις συντάξεις, όταν είναι ουραγός εντός της Ε.Ε. στα πάντα, στην ανάπτυξη, στην κατανάλωση και στην ευημερία ( χθεσινά στοιχεία της ΕΚΤ ) και πρωταθλητής στην ανεργία, με τα νιάτα της χώρας του στη ξενιτιά και με τους δυο στους τρεις πολίτες να βρίσκονται κάτω του ορίου της φτώχιας, να μπορεί να εξοφλήσει τα δάνεια του, πληρώντας ταυτόχρονα και τους απίστευτους εξωπραγματικούς φόρους που του ζητά το ανάλγητο κράτος του, προκειμένου να γλυτώσει το σπίτι του και τη περιουσία του από τους ηλεκτρονικούς πλέον πλειστηριασμούς;                                                                

     Καταλαβαίνετε άθλιοι τι έχετε κάνει στον λαό και στη πατρίδα σας; Πώς τολμάτε να πατάτε ακόμα σ’ αυτή τη γη; Φύγετε να σωθείτε μήπως σωθεί κι η χώρα!!!

 

Β. Αναγνώστου


Συγγραφέας- αρθρογράφος      
         

www.manifesto.com.gr          

                                                                                                          

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!