Loading...


Και συνεχίζει: "Υπάρχουν ως γνωστόν διαφορές μεταξύ των δύο χωρών. Καλώ την Τουρκία και την Ελλάδα να λύσουν τις διαφορές τους σε πνεύμα καλής γειτονίας και στο πλαίσιο διμερών συναντήσεων. Δεν θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμο να εισέλθει το ΝΑΤΟ στα συγκεκριμένα θέματα που προκαλούν προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από την Ελλάδα και την Τουρκία, γι αυτό και" αποκλείω το ενδεχόμενο παρέμβασης του ΝΑΤΟ στις ελληνοτουρκικές διαφορές!!!!!!

    
     Ανόητοι προδότες, διαπράξατε ένα επί πλέον τραγικό λάθος και Εθνικό έγκλημα σε βάρος της πατρίδας σας και των παιδιών μας, που με τους ηλίθιους και καταστρεπτικούς χειρισμούς σας θα τα στείλετε κατ’ ευθείαν στον πόλεμο!                     
     Τώρα, μετά κι από τη χθεσινή δήλωση του Γ. Γ. καταλάβατε τι κάνατε όταν βγήκατε μέσω του κυβ\κού εκπροσώπου σας να τους απαλλάξετε των ευθυνών τους δια της δικής σας δήλωσης "Το ΝΑΤΟ δεν είναι φόρουμ επίλυσης διενέξεων μεταξύ των μελών του" και ότι καλύψατε δι αυτού του τρόπου τις μεταξύ τους σκιώδεις και δυσώδεις συμφωνίες, εξυπηρετώντας τα εν κρυπτό συμφέροντα τους και όχι τα στοιχειώδη συμφέροντα και δικαιώματα της πατρίδας μας;

    
     Καταλάβατε ανεγκέφαλοι ότι δώσατε το δικαίωμα στο ΝΑΤΟ να απέχει ως δύναμη και φορέας από μια αυριανή σύρραξη μεταξύ Ελλάδος -Τουρκίας;  Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του λάθους σας και τις συνέπειες του; 
     Επικροτήσατε και επικυρώσατε μια καταδικαστική για τη χώρα μας πρόταση- τοποθέτηση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ,  ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ  & ΝΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ  ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ!!!                                                    
     Είστε το κάτι άλλο, δεν υπάρχουν πια λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς!!!                                                                                                                                                    

     Φίλοι μου συγγνώμη, αλλά εδώ πλέον χάθηκε η μπάλα, ψάξτε  να την βρείτε στην Στρατόσφαιρα! Εκεί που υποτίθεται η χώρα ψάχνει να βρει τρόπους και συμμαχίες να στηριχθεί πάνω τους για να αποφύγει τα χειρότερα, απαλλάσσουμε το ΝΑΤΟ των ευθυνών του, όταν κατά καλή συγκυρία έχει μάλιστα τις δυνάμεις του ήδη στο Αιγαίο, κάτι που θα μπορούσε να αποτρέψει την οποιαδήποτε πολεμική σύρραξη στην περιοχή!                                               

     Είναι δυνατόν να δίνουμε εμείς οι ίδιοι το επί πλέον πάτημα και στήριγμα στους Τούρκους  να γίνουν πιο επιθετικοί αψηφώντας έως και την Ατλαντική Συμμαχία, τον έναν και μοναδικό θεσμό που θα μπορούσε να επέμβει να αποσοβήσει έναν πόλεμο μεταξύ των δυο χωρών και δη μελλών της ιδίας Συμμαχίας; Είναι δυνατόν;
     Κι όμως, υπάρχουν πολίτες ακόμα σ’ αυτόν τον τόπο που βρίσκονται στο πλευρό αυτής της κυβέρνησης!


     Συγγνώμη, αλλά ειλικρινά πιστέψτε πρέπει να σταματήσω εδώ γιατί θα αναγκαστώ  να πω πράγματα που δεν πρέπει!
     Θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ’ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ!!!


Β. Αναγνώστου       
                                 
Συγγραφέας- αρθρογράφος 
              

www.manifesto.com.gr                                                                                                                     

 

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!