Loading...

Πατριώτες, από σήμερα ουαί κι αλλοίμονο γι’ αυτόν  που χρωστάει στο Ελληνικό δημόσιο πάνω από 500 €! Ας αρχίσει να μετρά τις μέρες, καθώς λύσεις δεν υπάρχουν και κατά όπως η εθνεγερτήρια φράση του 1821, ‘’Ω Έλληνες Ήγγικεν η ώρα,  πάρτε τα καριοφίλια και βγείτε να πολεμήσετε για τα Ιερά και όσια της Πατρίδα σας’’, ετοιμαστείτε και εσείς να κάνετε το ίδιο, ειδάλλως παραδώστε τους ότι κινητό κι ακίνητο έχετε μαζί με τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας, γιατί έτσι κι αλλιώς οσονούπω δεν θα ‘χουν που να μείνουν και τι να φάνε!
     Τα ψέματα τέλος, ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων!!!

    
     Και εσείς ανάλγητοι δοσίλογοι και προδότες, μάθετε ότι η λύση είναι μια! ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ!!!     
                                   

     Αν δεν θέλετε να βάψετε  τη χώρα στο αίμα διαπράττοντας το μεγαλύτερο των εγκλημάτων σας, προχωρήστε άμεσα στη διαγραφή όλων των ‘’κόκκινων’’ δανείων ή έστω ψηφίστε το Ν\Σ & επιβάλλετε δια νόμου στις τράπεζες να προηγούνται οι δανειολήπτες των FUNDS της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους!!!
     ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ! ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

   
     Πάψτε επιτέλους την κοροϊδία, τα ψέματα και τις δικαιολογίες αναφερόμενοι σε κακοπληρωτές και μέσα σ’ αυτούς να συμπεριλαμβάνετε οικογένειες που μπήκαν ως εγγυητές για να βοηθήσουν τα παιδιά τους και τις μικροεπιχειρήσεις τους, παίρνοντας τους τώρα τα σπίτια αντί πινακίου φακής, σε καταβαραθρωμένες και πλασματικές πλέον αξίες βγάζοντας τους στον δρόμο, για να βρεθείτε την επόμενη μέρα εσείς και τα λαμόγια σας μαζί με τους τραπεζίτες, τα Funds και του μέντορες σας με τις περιουσίες τους, οδηγώντας τους τελικά σε αδιέξοδο και απονενοημένες ενέργειες και πράξεις που πολύ σύντομα θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, όταν θα είναι πλέον αργά και γι αυτούς και για σας!!!


     Καταλαβαίνετε άθλιοι τι κάνετε σε εκατομμύρια συμπατριώτες σας; Όλοι οι χαρακτηρισμοί δεν επαρκούν να σας περιγράψουν!    
     Είναι δυνατόν να προχωράτε σε κατασχέσεις και  ηλ\κούς πλειστηριασμούς παίρνοντας τα σπίτια των συμπατριωτών σας, αυτών που σας έστειλαν στην εξουσία να σώσετε τις περιουσίες τους; Πώς τολμάτε άθλιοι;                      
     Εσείς δεν είσαστε που θα σκίζατε τα μνημόνια και δεν θα αφήνατε τις τράπεζες να πάρουν τις περιουσίες και τα σπίτια του λαού; Εσείς δεν θα κάνατε αυξήσεις στους μισθούς και στις κομμένες συντάξεις; Εσείς δεν θα επαναφέρατε τα δώρα και τον 14ο μισθό υποσχόμενοι και χίλια δυο άλλα; Τι κάνατε από όλα αυτά; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!! 

     

     Αναρωτηθήκατε ποτέ αν αυτοί οι πολίτες μπορούν να επιβιώσουν υπό αυτές τις συνθήκες, να ζήσουν απλά ως άνθρωποι όπως δικαιούνται, όταν τους περικόβετε τα πάντα αυξάνοντας το κόστος ζωής τους ακόμα και τη συμμετοχή τους στα φάρμακα; Τους ρωτήσατε αν έχουν να πληρώσουν τη συμμετοχή τους σ’ αυτά κι αν μπορούν να επισκεφθούν έστω και έναν ιδιωτικό γιατρό να σώσουν τη ζωή τους, καθώς διαλύσατε το σύστημα υγείας αφήνοντας τους να πεθαίνουν αβοήθητοι σαν τα σκυλιά; Ρωτήσατε πόσοι από αυτούς δεν έχουν ούτε καν να φάνε;     
     Μετατρέψατε εκατομμύρια πολίτες από έντιμους επαγγελματίες και οικογενειάρχες σε στρατιές πολιτών δεύτερης κατηγορίας, σε περιθωριακούς, παρίες και άστεγους, μεταλλάσσοντας τους τελικά σε κοινωνικά απόβλητα αλλάζοντας και καταστρέφοντας τη ζωή τους!

    

     Τόσο άθλιο επίπεδο πολιτικών, δεν έχει ματαδεί ποτέ ξανά αυτός ο τόπος! Πώς μπορείτε να υπάρχετε και να αντικρίζετε ακόμα τους πολίτες αυτής της χώρας; Ότι κι αν σας κάνει ο λαός δίκιο θα ’χει κι αυτή η στιγμή δεν αργεί!!!


Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος                 

www.manifesto.com.gr                                                                                                                     


     Υ Γ. Το ως άνω άρθρο εστάλη προς τους 300 της βουλής, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προς κάθε φορέα της χώρας και ΜΜΕ, ελπίζοντας να αντιληφτούν όλοι έστω και τώρα την κρισιμότητα της κατάστασης, να δώσουν ένα τέλος σ’ αυτό το δράμα του λαού που όμοιο του η χώρα δεν έχει ξαναζήσει!  Επιτέλους κάποιοι ας κάνουν κάτι για τον λαό και τη πατρίδα τους!!!

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!