Loading...


Ελλάδα, η έσχατη των πάντων της Ευρώπης και τώρα ‘’πρωταθλήτρια’’ κόσμου σε φόρους και εισφορές! Να χαιρόμαστε τους ηγέτες μας και πολιτικούς μας κι άλλο κακό να μη μας εύρη! 
     Τι άλλο απέμεινε να μας κάνουν πλέον για να αντιδράσουμε ως λαός;

    
     Στιγμές που διαλύονται τα πάντα, που η χώρα κυριολεκτικά χάνεται πνιγμένη στα αδιέξοδα, μια κυβέρνηση ανίκανων και γελοίων δοσίλογων, προσπαθεί να μας πείσει ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν! Μα σε ποιούς επιτέλους νομίζουν ότι απευθύνονται;                                
     Τα τελευταία στοιχεία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ δείχνουν, ότι τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη νοικοκυριών και επιχειρήσεων προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες πλέον υπερβαίνουν τα 230 δις (100 δις στην εφορία, 31,2 δισ. στο ΚΕΑΟ και 100,4 δισ. στις τράπεζες), τονίζοντας ότι η τάση τους παραμένει αυξανόμενη!

   
     Το συνολικό ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών που προστέθηκε μέσα στο 2017 ανήλθε στα 6,01 δισ. ευρώ, ενώ 81.000 μικρές επιχειρήσεις δηλώνουν ότι έχουν βρεθεί αντιμέτωπες το προηγούμενο εξάμηνο με κατάσχεση/ ή δέσμευση των λογαριασμών τους για οφειλές, ενώ 4 στις 10 αναμένουν επιδείνωση των οικονομικών τους μεγεθών, και 1 στις 4 οφείλει σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ευρισκόμενοι όλοι προ αδιεξόδου και κλείσιμο των επιχειρήσεων τους!

     Ταυτόχρονα το ποσοστό των εργαζομένων σε ευέλικτες μορφές απασχόλησης αγγίζει πλέον το 50% και  κατά τα  επίσημα στοιχεία η καταβολή των μισθών καθυστερεί από τις επιχειρήσεις σε ποσοστό 37% αν και κατά άλλα ανεπίσημα στοιχεία, αυτό μπορεί να ξεπερνά και το 60% αγγίζοντας τους δυο στους τρεις εργαζόμενους!
     Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση της αγοράς, της οικονομίας και της χώρας!!!


     Και εν μέσω αυτού του Αρμαγεδδώνα, έχοντας στο τιμόνι του σκάφους μούτσους ως καπεταναίους θαμώνες των τεκέδων των Εξαρχείων, ανέντιμους, υποτελείς, ψεύτες και ανυπόληπτα άτομα μη τυγχάνοντας ουδεμίας εκτίμησης από κανέναν πολιτικό ηγέτη της γης, όχι μόνο της Ε.Ε. αλλά και πέραν αυτής σε Δύση και Ανατολή και που δυστυχώς κανείς τους δεν χάνει την ευκαιρία και δεν διστάζει να μας το δείξει σε κάθε δύσκολη στιγμή της χώρας!                                                                                               
     Στιγμές εν μέσω πολλαπλών εθνικών κινδύνων και ενός οικονομικού πολέμου με όλες τις μάχες χαμένες, βρεθήκαμε τελικά  όμηροι μιας συμμορίας αναρχικοηλιθίων δοσίλογων και ανθελλήνων να κυβερνούν τη χώρα, αποφασίζοντας ενάντια στη βούληση του λαού επαναδιαπραγματευόμενοι τα σύνορα μας, απεμπολώντας και ξαναγράφοντας την Ιστορία μας, παίζοντας με το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας!!!

   
     Ένας λαός, ένα ολόκληρο έθνος, έρμαιο των εγκληματικών τους αποφάσεων να του παίρνουν τα σπίτια  και τις περιουσίες τολμώντας να του μιλάνε για ιδεολογίες,αξίες, αρχές και οράματα, ποιοι, αυτοί που θα καταγραφούν στις μελανότερες σελίδες της ιστορίας μας ως οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους και του Ελληνισμού!           
     Αυτοί που ξεπούλησαν τα πάντα για την εξουσία, μετατρέποντας την πατρίδα τους σε Φέουδο και τον λαό τους σε σκλάβους!!!

    
     Πατριώτες και πατριώτισσες, ουαί κι αλλοίμονο για τις επόμενες γενιές και τη πατρίδα μας, αν δεν προλάβουμε να αλλάξουμε τη ροή των εξελίξεων κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο δια ενός τρόπου, την πτώση της κυβέρνησης!             
     Αν το καταλάβουμε έγκαιρα θα προλάβουμε τα χειρότερα, αν όχι, το τίμημα που θα πληρώσουμε ως χώρα θα είναι τεράστιο και μη αναστρέψιμο και γι αυτό δεν θα φταίει η κυβέρνηση αλλά εμείς οι ίδιοι ως λαός!!!


Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος                 

www.manifesto.com.gr                 

                                                                                                    

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!