Loading...

 

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  & ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ & ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ,  ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΣΤΩ & ΕΝΑ ΕΥΡΩ & ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΟ!!!

    
     Αντί αυτού, ο υπ. εθνικής άμυνας και ο πρωθυπουργός μας το παίζουν μάγκες υπερηφανευόμενοι για την ετοιμότητα μας και την αξιοσύνη μας, ακόμα και για την υπεροπλία μας σε αέρα και θάλασσα δηλώνοντας ότι είμαστε τάχα έτοιμοι να κατατροπώσουμε τον εχθρό, αυτόν που τον αφήνουμε να ανεβαίνει ανενόχλητος στα νησιά μας κατεβάζοντας τις σημαίες μας, να κάνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα δικά μας νησιά  και εδάφη και να γκριζάρει όλο το Αιγαίο με χίλιους δυο τρόπους καταλαμβάνοντας πλέον και το πρώτο τους νησί μας, τα Ίμια!!!  
     Στιγμές που μας απειλούν ευθέως με πόλεμο, που έχουν κάνει σουρωτήρι τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα μας, κυνηγώντας και εμβολίζοντας τα πολεμικά μας πλοία ακόμα και με τα εμπορικά τους πλοιάρια διασύροντας και γελοιοποιώντας το πολεμικό μας ναυτικό και τη χώρα μας διεθνώς, εμείς οι τζάμπα μάγκες ποιούμενοι σταθερά και μονίμως τις πάπιες, τους αφήνουμε να μπαίνουν και ν’ ανοίγουν ακόμα και πολεμικές τάφρους στα εδάφη μας! Και ενώ συλλαμβάνουμε τον εισβολέα επ’ αυτοφόρω, αντί να τον πετάξουμε σε ένα μπουντρούμι και να τον ξεχάσουμε έως να μας επιστρέψουν τα δικά μας παιδιά που τα κρατούν άνευ λόγου όμηρους επι μήνες, τους τον επιστρέφουμε τρομοκρατημένοι με άμεσες και συνοπτικές διαδικασίες, αν είναι δυνατόν!!!

    
     Φίλοι μου, αν όλα αυτά δεν αποτελούν Εθνική ντροπή καταδυκνείοντας υποτέλεια και πλήρη αδυναμία χειρισμού των Εθνικών μας θεμάτων, αν αυτοί δεν είναι χειρισμοί που μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε μια νέα εθνική τραγωδία τι είναι;                       
     Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και ευρισκόμεθα στα πρόθυρα ενός πολέμου, οι ανόητοι και γελοίοι λαϊκιστές που μας κυβερνούν, αυτοί οι μονίμως χαμένοι, κομπάζουν ότι πέτυχαν τάχα την συμφωνία του αιώνα πληρώνοντας για κάποια μπαλώματα μιας αναβάθμισης των F-16 η οποία θα ολοκληρωθεί το 2028!                                               
     Αν είναι δυνατόν, τότε που οι Τούρκοι θα έχουν εγκαταστήσει το στρατηγείο τους στην Τρίπολη με τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη να τρίζουν προσπαθώντας να βγει από τον τάφο του…! Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας και η σημερινή ηγεσία της χώρας μας! 
     Και όλα αυτά, όταν οι Τουρκαλάδες θα έχουν παραλάβει ήδη τη νέα γενιά των Phantom και άλλα νέα αντίστοιχα αεροσκάφη ενισχύοντας ταυτόχρονα και την κατασκευαστική τους πολεμική βιομηχανία σε αέρα και θάλασσα φτιάχνοντας πλέον τις δικές τους φρεγάτες, υποβρύχια έως και αεροπλανοφόρα!

    
     Ωστόσο, όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν αν αυτοί οι άχρηστοι, γελοίοι και ανίκανοι πολιτικάντηδες που μας κυβερνούν διέθεταν λίγο μυαλό, σοβαρότητα και τσαγανό να  ακολουθήσουν την ίδια στρατηγική και διαπραγματευτική τακτική με του Ερντογάν, επιτυγχάνοντας έτσι αυτό που πέτυχε ο ίδιος, δηλαδή το αυτονόητο, να πάψουν επιτέλους όλοι να μας θεωρούν δεδομένους!                  
     Αν είχαν την στοιχειώδη αντίληψη, την τόλμη και την διορατικότητα να το κάνουν έγκαιρα, αυτό και μόνο θα είχε αλλάξει τα πάντα στις σχέσεις μας με τους συμμάχους, λύνοντας μας όλα τα οικονομικά και εθνικά μας προβλήματα!

    
     Και το σοβαρότερο όλων κάτι που δυστυχώς κανείς τους δεν κατάλαβε ποτέ!                    
     Την επιθετικότητα του ‘’Σουλτάνου’’ προς τους Ευρωπαίους και τις ΗΠΑ  θα ‘πρεπε να την έχουμε αντιστρέψει μετατρέποντας την σε απόλυτο όπλο εναντίον του, καθώς είμαστε οι ακρίτες και το προπύργιο όλων των λαών της Δύσης, το ανάχωμα τους στον νεοθωμανισμό, στον Ισλαμισμό, και στα όποια επιθετικά και επεκτατικά τους σχέδια προς τη Δύση, στοιχεία και φόβοι που αγγίζουν τους λαούς τους και τα κράτη τους όπως και τα οικονομικά τους και γεωπολιτικά τους συμφέροντα!!!!!!

    
     Αν αυτό έκαναν θα είχαμε πετύχει πολλά, προφανώς έως και την διαγραφή του χρέους μας, θα είχαμε βγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία των Θεσμών, έχοντας ταυτόχρονα στο Αιγαίο, στη Κύπρο και στη Μεσόγειο αλλά και σε κάθε ΑΟΖ των θαλασσών μας τις δικές τους δυνάμεις να προασπίζουν τα γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, τα συμφέροντα της Ευρώπης και της Δύσης, αναγκασμένοι όντως να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ε.Ε. εξασφαλίζοντας έτσι η χώρα μας την ηρεμία της και τα σύνορα της!
     Αλλά δυστυχώς, εκεί που έχ@@­­ε ο Ερντογάν φύτρωσαν όλοι οι δικοί μας. Ναι καταλαβαίνω ότι είναι ντροπή, ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα!


ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ  ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΘΕΣ!!!      
     Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης, επίλυσης και διαφυγής από τα προβλήματα μας κι αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει ως στόχο της την κάθαρση, με αφετηρία την πτώση της σημερινής κυβέρνησης και τον αποκλεισμό κάθε άλλου πολιτικού της χώρας, καθώς όλοι τους είναι καμμένα χαρτιά!

     Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι νέες προσωπικότητες, επαγγελματίες και επιστήμονες, καταξιωμένα άτομα με υγιή μυαλά και καθαρά χέρια!!!                                 

    
     Τέλος, θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά: Πλέον της οικονομικής καταστροφής της πατρίδας μας και της απροκάλυπτης βίαιης λεηλασίας και αρπαγής των περιουσιών του λαού μας, η χώρα μας κινδυνεύει να ξαναζήσει στιγμές Εθνικής τραγωδίας!!!                                  
     Δεν μπορεί να υπάρχουν σήμερα πολίτες σ’ αυτόν τον τόπο να πιστεύουν σε αυτά τα μιάσματα, τους ανέντιμους, ψεύτες, καταστροφείς και προδότες που μας κυβερνούν μετά απ' όλα αυτά που μας έχουν κάνει. Δεν είναι δυνατόν να εθελοτυφλούν ή να μη μπορούν να δουν το κακό που έχουν κάνει στη πατρίδα τους. Έχουν την ύψιστη και ιερή υποχρέωση απέναντι στα παιδιά τους και στις επόμενες γενιές να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία, είναι πέρα από κάθε λογική να αδιαφορούν ή να συναινούν στα εγκλήματα τους και είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν πλέον όλοι, πριν χαθούν τα πάντα!!!!!!       


Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας - αρθρογράφος                                                                                                      

www.manifesto.com.gr

                                

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!