Loading...


Μάθετε, πως πολιτικοί που δεν ψήφισαν έως σήμερα (κι αυτοί είστε όλοι εσείς), το Ν\Σ να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους, δεν έχουν θέση σ’ αυτή τη χώρα!
     Διαπράξατε το απεχθέστερο και βαρύτερο όλων των αδικημάτων, αυτό της Εσχάτης Προδοσίας! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ή ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!           

    
     Κλέψατε τα πάντα απ’ τον λαό σας σπίτια και περιουσίες, καταστρέφοντας εκατομμύρια πολίτες που σας εμπιστεύτηκαν τη ζωή τους στέλνοντας σας στη βουλή, να διαχειριστείτε και να διαφυλάξετε τα συμφέροντα τους και εσείς τους το ανταποδώσατε προδίδοντας τους με τον πλέον προκλητικό και δυσώδη τρόπο κλέβοντας εν ψυχρώ τις περιουσίες τους, προσφέροντας τες στους μέντορες σας, στους καταστροφείς και λεηλάτες της πατρίδας σας!     

  
      Άθλια Νενέκια, δεν έχετε πλέον το δικαίωμα να αποκαλείστε καν Έλληνες και δικαιολογία δεν υπάρχει καμιά γι αυτό το έγκλημα σας! Το ότι χάνονται και θα χαθούν οι περιουσίες και τα σπίτια του λαού, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!     
     Είχατε την ευκαιρία 3 χρόνια και πλέον τώρα να σώσετε τις περιουσίες του λαού μας, των συνανθρώπων σας και συμπατριωτών σας και δεν το κάνατε, είστε απίστευτοι και διαπιστευμένοι προδότες! Ξεχάσατε βρε άθλιοι ότι είστε Έλληνες;


      Καταφέρατε να φτωχοποιήσετε 10.000.000 πολίτες! Ρίξατε τις συντάξεις και τους μισθούς στα Τάρταρα κι ανεβάσατε στα ουράνια τους φόρους και το κόστος ζωής, καταβαραθρώνοντας ταυτόχρονα με τον ΕΝΦΙΑ και τώρα με τους Η\Π. και την εν γένει πολιτική σας τις αξίες των περιουσιών τους, όταν αγωνίστηκαν μια ολόκληρη ζωή για να τις φτιάξουν!
     Τι κάνατε ορέ Νενέκια; Πως θα σας πληρώσει αυτός ο δύστυχος λαός;                

     Ποιός μπορεί να πληρώσει σήμερα τα δάνεια του και τους φόρους του, με τι;

     
     Διαλύσατε την μεσαία τάξη, την σπονδυλική στήλη της οικονομίας μας και όλους τους μικρομεσαίους επαγγελματίες της χώρας,  οδηγώντας τις επιχειρήσεις τους στα λουκέτα  κι αυτούς στη δυστυχία, στην απόγνωση και στη φτώχια κι αυτό δεν έχει τέλος, τους ρουφήξατε το αίμα ως να ‘σαστε βαμπίρ, τι κάνετε ορέ προδότες;                                             

    
     5.000.000 πολίτες χρεωστάνε σε δημόσιο, εφορία και ταμεία!                                                    
     2.700.000 πολίτες, είτε δέχτηκαν είτε είναι έτοιμοι να δεχτούν κατασχέσεις και τώρα ηλ\κούς πλειστηριασμούς όπου θα χάσουν τελικά τα πάντα!
     1.700.000 πολίτες είναι με αρρύθμιστες οφειλές προς το δημόσιο και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έχουν ‘’κόκκινα’’ δάνεια αδυνατώντας να τα εξοφλήσουν, γιατί τους εμπαίζουν οι τράπεζες και κυρίως εσείς όλοι που μας κυβερνάτε και τους το επιτρέπετε ως κυβέρνηση και Α\Α, υπηρετώντας τους αφεντάδες σας και μέντορες σας!!!!!!


      ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ & ΟΜΗΡΙΑ, ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΦΕΟΥΔΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ & ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΟΡΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!            

     ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ & ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!!!!

 

Β. Αναγνώστου

Συγγραφέας- αρθρογράφος   
  
www.manifesto.com.gr


ΥΓ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Μ.Μ.Ε. Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΡΙΕΣ & ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ & ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ & H ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ & ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!