Loading...

Μιλάμε για την απόλυτη μετάλλαξη μιας ελεύθερης χώρας σε αποικία σκλάβων και Φέουδο των δανειστών της! Μιλάμε για ανεξέλεγκτες καταστάσεις που κανείς μας δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα ζούσαμε σ’ αυτόν τον αγιασμένο τόπο!      
    Πατριώτες τα πράγματα ξέφυγαν, δεν πάει άλλο και δείτε τι εννοώ! 

    

     Η κ. Ντανιέλ Νουί ήρθε σήμερα στην Αθήνα να διαπραγματευτεί και να απαιτήσει από τους Έλληνες τραπεζίτες και την κυβέρνηση των προσκυνημένων δοσίλογων και καταστροφέων μας, να εφαρμόσουν άμεσα το μέτρο της φορολογικής "αμνήστευσης” των φαουντς, δηλαδή την κατάργηση των όποιων φόρων, τελών και εισφορών επί των αγορών τους στα κόκκινα δάνεια, για να γίνουν γι’ αυτούς πιο ‘’ελκυστικές’’ οι προσφορές των τραπεζών, να μη υπερβούν ΤΟ ‘’ΥΠΕΡΟΓΚΟ’’ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ 3% ΣΤΑ ΜΗ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 7% ΣΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ,  ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ!!!!!
     ΝΑΙ, ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

    

     Και υπάρχουν ‘’Έλληνες’’ πολιτικοί που θα καθίσουν σήμερα στο ίδιο τραπέζι μαζί της να διαπραγματευτούν ένα επιπρόσθετο μέτρο που θα οδηγήσει εκατομμύρια πολίτες στον Καιάδα, κάθε δανειολήπτη της χώρας ‘’κόκκινου και πράσινου’’ δανείου, στέλνοντας τελικά κάποιες χιλιάδες απ’ αυτούς ακόμα και στον θάνατο!                                       
     Μιλάμε για ένα εθνικό έγκλημα και μια επί πλέον πράξη Εσχάτης Προδοσίας! 

    

     Ταυτόχρονα αποδεικνύεται ότι ζούμε πλέον σ’ έναν διαρκή, ασύστολο και άθλιο εκμαυλισμό της κοινωνίας μας από τις τράπεζες και τους κυβερνώντες τη χώρα, που όμοιο του η πατρίδα μας δεν έχει ματαδεί!                                                                             
     Και ρωτώ κάθε Έλληνα σ’ αυτόν τον τόπο πέρα και πάνω από κόμματα!               
     Τι κάνουμε ως λαός, γιατί δεν αντιδρούμε και πως είναι δυνατόν να ανεχόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν στη πατρίδα μας; Κανείς δεν βλέπει ότι κάθε στιγμή που περνά προδίδουν και ξεπουλάνε τη χώρα μαζί και κάθε πολίτη αυτού του τόπου;                   
     Αδέλφια αφυπνιστείτε, κουράστηκα να το λέω, η πατρίδα χάνεται!!!!!!

    

     Και εσείς φονιάδες και καταχραστές της εμπιστοσύνης του λαού μας, πατριδοκάπηλοι, ψεύτες κι ανάλγητοι, έχετε την τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε στον λαό ότι σας απέμεινε κάποια αξιοπρέπεια και εθνική συνείδηση!
     ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΣΤΩ & ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΙΕΡΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΑΝΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ Ν\Σ, ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!
      ΚΥΡΙΟΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ!!!  

    

     ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ & ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

 

 
  Β. Αναγνώστου

  Συγγραφέας- αρθρογράφος   
  
  www.manifesto.com.gr

Υ.Γ.: Το ως άνω άρθρο εστάλει ως υπερεπείγον προς τον πρωθυπουργό της χώρας και προς όλα τα μέλη της κυβέρνησης ελπίζοντας έστω και τώρα σ' ένα θαύμα!!!© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!