Loading...

     ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,  ΚΟΥΡΕΨΤΕ ΤΑ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ & ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!! Αυτή κι αν είναι δήλωση αγανάκτησης του πλέον αρμόδιου προσώπου και φορέα της Ε.Ε.!    

   
     Ένας χθεσινός πρωτοσέλιδος τίτλος έγκριτης εφημερίδας που καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος των ‘’κόκκινων’’ δανείων, αλλά και την αγανάκτηση του ως άνω Εποπτικού Μηχανισμού απέναντι στις τράπεζες για τις καθυστερήσεις τους και τις δυσώδεις μεθοδεύσεις τους, να μην προσφέρουν έως σήμερα λύσεις καταλυτικές, ικανές να επιλύσουν αυτό το τεράστιο κοινωνικοοικονομικό πρόβλημα, για να μπορέσουν να βρουν κι αυτές την επόμενη μέρα τις δικές τους διεξόδους!

    
     Ωστόσο ντροπή, ντροπή και όνειδος κύριοι για όλους σας, κυβέρνηση και τραπεζίτες! Στιγμές που δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες σας λιμοκτονούν και εκατομμύρια άλλοι στερούνται τα πλέον στοιχειώδη, στιγμές που χάνονται σπίτια και περιουσίες με πράξεις δικής σας ευθύνης κατά 100%, χρειάστηκε να έρθει στην Ελλάδα η κ. Ντανιέλ Νουί, δηλαδή το πρώτο ‘’κοράκι’’ στην ιεραρχία των λεηλατών της χώρας μας και της Ε.Ε. για να δούμε το πλέον ακραίο και παράδοξο σενάριο, να σας επιβάλλει η ίδια αυτό που οφείλατε να κάνετε εσείς από μόνοι σας ως Έλληνες και που δεν κάνατε έως σήμερα παραβλέποντας το ηθικό σας καθήκον, ακόμα και τις εντολές της, διαπράττοντας απέναντι στους συμπατριώτες σας την έσχατη των πράξεων σας, προκειμένου να ολοκληρώσετε τα δυσώδη σχέδια σας παίρνοντας τους τα σπίτια και τις περιουσίες τους!!!                                                               
     Μπράβο σας συγχαρητήρια, γι άλλη μια φορά νιώστε εθνικά υπερήφανοι!

   
     Και ενώ ζούμε σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου, εν μέσω τραγικών καταστάσεων και προ επικείμενων εθνικοοικονομικών καταστροφικών γεγονότων και δραματικών εξελίξεων , έχοντας μια κυβέρνηση που μόνο τον τίτλο φέρει, με γελοίους κι ανύπαρκτους ‘’πολιτικούς’’ αποτυχημένους σε όλα τα πεδία, με έναν πρωθυπουργό ανακηρυγμένο από το Harvard ως τον χειρότερο πολιτικό διαπραγματευτή της γης, τα ΜΜΕ της χώρας αδιαφορούν για το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος του λαού, καλύπτοντας όλους τους ως άνω υπευθύνους, καθώς είναι σαφές ότι επιδιώκουν προσωπικά και επιχειρηματικά οφέλη!                        
     Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά, είναι τόσο οφθαλμοφανές! Αν δεν ισχύει αυτό, προς τι αυτός ο σκοταδισμός, αυτή η επαίσχυντη αποσιώπηση ενός κοινωνικού δράματος που αφορά έναν ολόκληρο λαό, την οικονομία μας και το μέλλον του τόπου!     
     Δυστυχώς βιώνουμε για άλλη μια φορά μια επιπλέον επαίσχυντη πράξη ντροπής από τα ΜΜΕ της χώρας!

   
     Το γεγονός ότι έχουν πάψει να ασχολούνται πλέον με την τύχη εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που χάνουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους από τους ανάλγητους τραπεζίτες και τους κυβερνώντες, καταδεικνύει τον βαθμό σήψης του πολιτικού, θεσμικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου της χώρας, μιας χώρας που κυβερνάται από δοσίλογους και πουλημένους πολιτικούς και διαπλεκόμενους τραπεζίτες, αναμεμιγμένους σε σωρεία σκανδάλων που προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να κρατηθούν, οι μεν στα έδρανα τους και οι άλλοι στις διευθυντικές τους θέσεις, ελπίζοντας να γλυτώσουν τον διασυρμό και την όποια καταδίκη τους!!!

    
     Και ολοκληρώνοντας. Υπενθυμίζουμε, ότι είμαστε οι πρώτοι και οι μόνοι εναπομείναντες σ’ αυτόν τον τόπο που δεν πάψαμε στιγμή να αγωνιζόμαστε να πείσουμε τις εκάστοτε κυβερνήσεις και κάθε πολιτικό της χώρας αποστέλλοντας τους εκατοντάδες άρθρα και επιστολές, ότι δεν υπάρχει πλέον καμιά δυνατότητα να εξοφληθούν τα δάνεια του λαού, αν δεν υπάρξουν μεγάλα κουρέματα και διαγραφές!!!
     Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια, δίνουμε την ‘’μάχη των μαχών’’ να ψηφιστεί το επίμαχο Ν\Σ που θα δώσει το πλέον αυτονόητο όσο κι ακριβοδίκαιο δικαίωμα σε όλους τους δανειολήπτες της χώρας να προηγούνται των funds της εξαγοράς των δανείων τους διεκδικώντας τα με τους ίδιους όρους!!!                 

    
     Ένα ν\σ που όλοι αυτοί οι ανάλγητοι αρνούνται να ψηφίσουν έως σήμερα προτιμώντας την αυτογελοιοποίηση τους υπεκφεύγοντας με δυσώδη και γελοία προσχήματα, αρνούμενοι να πράξουν το καθήκον τους απέναντι στον λαό και τη πατρίδα τους!
     Ωστόσο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη θετική παρέμβαση του Ε.Ε.Μ. προς τις ελληνικές τράπεζες, οι στιγμές της δικαίωσης μας αλλά και της δικαίωσης όλων των δανειοληπτών της χώρας δεν θα αργήσουν να 'ρθουν!!!


Εν αναμονή των εξελίξεωνΒ. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr


ΥΓ. Αν παρεμπιπτόντως κάποιος από τους αναγνώστες μας έχει καταλάβει γιατί η κυβέρνηση θριαμβολογεί κλείνοντας την αξιολόγηση όταν δέχτηκε να υπογράψει όλα τα προαπαιτούμενα ρίχνοντας μας στον Καιάδα, τον παρακαλούμε πολύ να εξηγήσει και σε μας!!!

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!