Loading...

     Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν μπορούν να κοροϊδεύουν άλλο τον λαό; Για άλλη μια φορά προσπαθούν με την συνήθη πλέον γελοία και αήθη πρόφαση των τάχα στρατηγικών κακοπληρωτών (μιας ελάχιστης μερίδας δανειοληπτών) να δικαιολογήσουν ένα εθνικό έγκλημα, μια πράξη εσχάτης προδοσίας!!!

    
     Σε ποιούς νομίζουν ότι απευθύνονται; Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι απέναντι τους έχουν αυτούς τους πολίτες που οι ίδιοι φτωχοποίησαν, αυτούς που τους παίρνουν τα σπίτια και τις περιουσίες των παιδιών τους!                                   
     Ποιούς προσπαθούν να κοροϊδέψουν, αυτούς που τους κλέβουν τις περιουσίες για να τις δώσουν στους επελαύνοντες στη χώρα λεηλάτες μας και μέντορες τους προδίδοντας τον λαό και τη πατρίδα τους;   

    
     Βγήκαν ξαφνικά χθες να πουν ότι σε λίγες μέρες θα ενσωματώσουν στον 3869/2010 (
 νόμο Κατσέλη – Σταθάκη), 8 νέες τροποποιήσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και ότι τάχα μ’ αυτές θα σώσουν τα σπίτια του λαού.                                              
     Τις διαβάσαμε και ως συνήθως διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά ότι πρόκειται περί μιας νέας προσπάθειας παραπληροφόρησης και εξαπάτησης. Μια αήθης πράξη ίδια με αυτές που συνηθίζουν να κάνουν πάντα προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά εξαπατώντας τους πολίτες της χώρας κάτι που κι εσείς φυσικά θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας τες. Μια κίνηση αντιπερισπασμού αποτυχημένη εκ προοιμίου για να ‘χουν να λένε τάχα κάτι προς τους δανειολήπτες που δεν θα τους προσφέρει απολύτως τίποτα!   

    
     Φίλοι μου, σε ότι έχουμε αναφερθεί απ' αυτό το μετερίζι έχουμε δικαιωθεί και εσείς οι παλαιότεροι το γνωρίζετε. Σας είπαμε πρώτοι ότι ο Ε.Μ. θα αποτύχει κι αυτό συνέβη. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα με αυτή τη νέα παρέμβαση όπως και τίποτα ουσιαστικό δεν θα αλλάξει επίσης με τις 27 αλλαγές του Ε.Μηχανισμού!                
    

     ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ & ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!  ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ Ν\Σ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!

    
     Και εσείς άθλιοι κι ανθέλληνες που μας κυβερνάτε, μάθετε τουλάχιστον ότι ο λαός γνωρίζει τις προθέσεις σας και τι ακριβώς κάνετε!
     Πάψτε να εθελοτυφλείτε και να τροφοδοτείστε με απατηλά όνειρα πιστεύοντας ότι μπορείτε να γλυτώσετε τελικά από τα δίχτυα του Νόμου και το μένος του λαού!                                                                          
     Πάψτε να είστε αφελείς κι ανόητοι , η συγκεκριμένη πράξη τους σας το έχουμε πει χιλιάδες φορές, είναι μια πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!
     Μια πράξη που γι αυτή, σύντομα θα κλειθείτε να πληρώσετε με το βαρύτερο των τιμημάτων γιατί είστε οι κύριοι υπεύθυνοι!  

    
     Κάθε στιγμή που περνά ξεδιάντροπα Νενέκια χάνονται περιουσίες, σπίτια και ζωές, οικογένειες καταστρέφονται και συμπολίτες μας λιμοκτονούν κι αυτοκτονούν (δύο μόνο χθες στη Λακωνία), γιατί αρνείστε τη θεσμική και ιερή υποχρέωση σας απέναντι στη πατρίδα σας και στον λαό σας, να ψηφίσετε ΕΝΑ ΑΠΛΟ Ν\Σ!!!!!!
          
     Ωστόσο μάθετε, ότι οι συνέπειες αυτής της πράξης σας θα σας ακολουθούν για πάντα εσάς και τις οικογένειες σας, δεν πρόκειται να ξεχαστούν και να διαγραφούν ποτέ από τις μνήμες των εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών θυμάτων σας, γιατί
τους κλέψατε πραγματικά τη ζωή τους!!!                     
    

     Τέλος να θυμάστε, τα ονόματα σας θα γίνουν μνημεία ντροπής και συνώνυμα της προδοσίας, περνώντας στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας όπως πέρασαν και όλων των άλλων ομοίων σας, Τσολάκογλου-Νενέκου και Εφιάλτη!
     Μάθετε λοιπόν να ζείτε πνιγμένοι μέσα στη ντροπή σας περιμένοντας να 'ρθει η ώρα σας, καθώς "την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τους προδότες κανείς" και αυτό μην το ξεχνάτε!!!Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

                                                            
© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!