Loading...

Κύριε πρόεδρε, εκ των έργων μας κρινόμεθα όλοι κι αυτό θα ‘πρεπε να το ξέρεις!!!

    
     Ωστόσο, πρέπει να αντιληφθείς ότι, όπως καθημερινά
κρίνεται και καταδικάζεται απ’ τον λαό για τις πράξεις του αυτό το ‘’Νενέκιο έμβιο ον’’ που μας κυβερνά 3 χρόνια τώρα διαλύοντας τη πατρίδα του, έτσι κι εσύ ήδη έχεις κριθεί κι απορριφθεί τουλάχιστον από όλους τους δανειολήπτες της χώρας και κάθε νοήμονα πολίτη που μπορεί να δει και να κρίνει πέρα από κόμματα και ιδεοληψίες, ότι είσαι ένας δεύτερος ανεπαρκής και διαπλεκόμενος διεκδικητής της εξουσίας, ένα νέο εκτελεστικό όργανο των δανειστών, ενεργώντας πλέον και εσύ ως εχθρός του λαού και εκπρόσωπος των λεηλατών της πατρίδας σου, κάτι που το απέδειξες εμπράκτως, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ Ν\Σ, να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds της εξαγοράς των δανείων τους, - πάγιο αίτημα τους - μήπως και προλάβουν να σώσουν τις ζωές τους τα σπίτια τους και τις μικροπεριουσίες των παιδιών τους!!!

    
     Κύριε Μητσοτάκη, μετά απ’ αυτό έχεις αυτοαναιρεθεί πλέον ως πολιτικός ηγέτης, δεν μπορείς να διεκδικείς την εξουσία, έχασες κάθε δικαίωμα!         
     Είναι δυνατόν μετά απ’ αυτή την επαίσχυντη κι ανθελληνική πράξη, μετά απ’ αυτό το δυσώδες κι αποτρόπαιο ατόπημα που αναμφίβολα αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας ίδια μ’ αυτή της σημερινής κυβέρνησης, να τολμάς να ζητάς την ψήφο του ελληνικού λαού και δη των δανειοληπτών και των οικογενειών τους; Ντροπή!

    
     Είναι προφανές πλέον ότι υπολείπεσαι ήθους, ενστίκτου, οξυδέρκειας και άλλων βασικών ηγετικών στοιχείων για να κριθείς ικανός να κυβερνήσεις τον τόπο, ‘’δεν το ‘χεις και δεν θα το βρεις ποτέ’’ !                                                                                                           
     Αν μετά τα τόσα εγκληματικά και καταστροφικά λάθη του Α. Τσίπρα, αυτού του διαπιστευμένου πλέον δοσίλογου δεν κατάφερες να κυβερνάς τη χώρα, άστο μη το παλεύεις άλλο, παράτα τα!                          

    
     Πατριώτες, πολιτικός που κωφεύει των προβλημάτων του λαού, μη αντιλαμβανόμενος τα κελεύσματα των καιρών, δεν εξασκεί πολιτική, δεν είναι καν πολιτικός!                       
     Κατά όπως αναφέρει και ο Θουκυδίδης, ‘’πολιτικός σημαίνει προβλέπω’’ κι όποιος δεν μπορεί να το κάνει δεν πολιτεύεται, γιατί μόνο καταστροφικός μπορεί να είναι για την πατρίδα του και τον λαό του!                                                                                          
    
     Είναι αυτό που έχει πάθει και που πληρώνει ακριβά δυστυχώς η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες μ’ αυτούς που την κυβέρνησαν, την κυβερνούν και που έχουν στοχεύσει να την κυβερνήσουν ξεπουλώντας τη και καταστρέφοντας την κι αυτό πρέπει να σταματήσει! Είναι κάτι που μπορεί να το κάνει μόνο ο λαός μας, δηλαδή εμείς, κάθε Έλληνας, κάθε πολίτης σ’ αυτόν τον αγιασμένο όσο και βασανισμένο τόπο, διαφυλάσσοντας τη δόλια πατρίδα μας και τον λαό μας στερώντας τους την εξουσία!!!

    
     ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ & ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!     
     ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ‘ ΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ & ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!!!!Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος                           


www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!